Recension

HORIZON ZERO DAWN

” Varje sekund jag inte spelar längtar jag tillbaka”


Test: Triangle Elara

Stilrent insteg

Elara heter den nya Triangle-serien, och bortser vi från Plaisir (som inte säljs i Sverige) är detta alltså inkörsporten i Trianglevärlden. En mycket trevlig inkörsport ska tilläggas!


Hemmabioskolan - Ställ in bilden

Greppa reglagen!

Hur ställer man egentligen in bilden på TV:n med alla reglage? Vi går igenom de vanligaste reglagen och förklarar vad de gör med bilden!

 

  


HemmaBioskolan

Källorna – så optimerar du samspelet

Hemmabioförstärkaren är på plats, nu gäller det att välja rätt inställningar och anslutningar för alla dina enheter som ska anslutas.


Favorit i repris: Dynaudio Evidence

Platinum går på bio

Hur skulle det vara att bygga upp en tung high end-anläggning kring Dynaudios högresta monoliter Evidence Platinum?


Porträttet

Klaus Kinski – geni eller galning?

När det gäller självdestruktiva äventyr finns det ingen som kan mäta sig med den kontroversiella tyska vildhjärnan Klaus Kinski.


Favorit i repris - Steve Alten

Är han Hollywoods framtid?

Steve Alten, 52, var utfattig, hade ett trist jobb och en växande familj att mätta när han satsade allt på ett kort – att förverkliga drömmen om att bli författare.


Favorit i repris - Chuck Norris

Chuck´n Roll

Chuck Norris - mannen, myten och skägget med stretchjeansen är karatemästaren som blev en av 80-talets största actionhjältar och den svenska filmcensurens fiende nr 1.


Test: Epson TW7200

Skarp skönhet

Epson TW7200 är projektorn som sänker prisnivån men ändå behåller de viktigaste egenskaperna från de finare modellerna. Inte budgetklass, inte lyxklass utan prisvärd prestandklass!


Thomas Nilssons krönika

Thank God it´s Friday!

Fötterna.
Det var dom som gjorde Robin Friday speciell.


Projektorskolan: 2,35:1 eller 16:9?

För den breda bildens skull

Att matcha projektorn med en 2,35:1-formad duk lockar alla som står inför en ny projektor. Men vad är det egentligen som gäller för att det ska bli bra?


Mera ljud i hemmabion!

DTS NEO:X , vad är det?

Det är mycket snack om Dolbys senaste ljudinnovation Atmos, men det finns fler spännade format som fortfarande är högaktuella! 


Ytterbergs Projektorskola!

Rummet och duken

Utgå från rummet när du väljer duk och utgå från rum och duk när du väljer projektor. En tumregel många får till bakvänt. Välkommen till projektorskolan där vi denna gång går igenom rummet och dukens inverkan på bilden!


Favorit i repris: Thomas Nilssons krönika!

Zombieapokalypsen är redan här

Det finns massor av bevis för att zombieapokalypsen är en brutal verklighet.


Swans brutala F1.1A!

Våldsamma bjässar

Drömmer du om riktigt feta högtalare med matchande ljudtryck och kvalitet till ett förhållandevis vettigt pris? Då har vi ett stekhett tips – Swans enorma F1.1A. Spelar skiten ur vad som helst!


Meddelande

Laddar meddelande...