Projektor med ökade anslutningsmöjligheter

Nya BenQ W1070+ med trådlös Full HD, MHL och Lens Shift

Den uppgraderade projektorn innehåller ett förbättrat operativsystem med ett nytt användargränssnitt.

 

Nu lanserar BenQ den uppgraderade hemmabioprojektorn W1070+, en modell baserad på den tidigare W1070, med kompletteringar i form av innovativ teknologi för dataöverföring, såsom WFHD (Wireless Full HD) och MHL. Andra nyheter är ett nyutvecklat 10 W högtalarsystem och 2D Keystone.

BenQ W1070+ har Full HD-upplösning (1920x1080) med en ljusstyrka på 2 200 ANSI lumen, färgintensitet på 1.07 miljarder färger och en maxkontrast på 10 000:1. Projektionsytan mäter upp till 235 tum på diagonalen och funktionerna Lens Shift och 2D Keystone-korrigering försäkrar optimala bildförhållanden.

BenQ W1070+ erbjuder ett komplett WFHD-paket (Wireless Full HD); en innovativ möjlighet till dataöverföring utan störande sladdar. Paketet består av en sändare med två HDMI-anslutningar och en mottagare som kopplas in i projektorn via USB och samtidigt kopplar samman strömkabeln och mottagaren. Med ett omfång på upp till 20 meter och en responstid på mindre än 1ms innebär WFHD-paketet utmärkta förutsättningar för både filmfantaster och spelintresserade.

W1070+ är också utrustad med en MHL-anslutning för att kunna länka smartphones eller läsplattor till projektorn via en MHL-kabel. Innehåll som hemvideoklipp, foton eller videostreaming kan enkelt presenteras i större format. Det finns även en MiraCast-dongel som tillbehör för att kunna streama innehåll sladdlöst via en MiraCast-kompatibel källa.

BenQ W1070+ kommer att vara tillgänglig i Sverige från september till rek.pris 7 990 SEK (inkl. moms) och WFHD-paketet kommer att vara tillgängligt från september till rek.pris 2 990 SEK (inkl. moms).

För mer info, besök www.benq.se.

 

 


Artikelflöde

TÄVLING

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

TÄVLA OCH VINN FILMEN PÅ BLU-RAY OCH SPELET TILL PS4!


Recension

THE CREW 2

Var det ont om semesterdagar i somras? Behöver du ett miljöombyte? Då föreslår jag att du hoppar in i Ivory Towers massiva racingvärld, som spänner från kust till kust på nordamerikanska kontinenten.


Sony UBP-X500

Billig universalspelare

Slanka Sony UBP-X500 - firmans tredje och billigaste Blu-rayspelare.


Blu-rayaktuella You Were Never Really Here

Vedergällning på beställning

När You Were Never Really Here premiärvisades på Cannesfestivalen ifjol fick filmen ta emot en lång stående ovation från publiken. Nu släpps äntligen det kritikerhyllade och brutalt intensiva thriller-dramat på Blu-ray.


Möbelsnickeri för hemmabio

Läcker retro

I Vancouver finns MazinCraft som specialiserat sig på möbelsnickeri för hemmabio.


Smidigare korrigering

Ny version av Dirac Live!

Den nya andra generationens ljud- och rumsoptimeringsprogram är inte bara uppgraderad rent tekniskt utan ska också vara ännu mer lättanvänt med både tydligare gränssnitt och förenklad inkoppling.


Sony TV

Nya toppmodeller

Namnet Master reserverar Sony för sina allra bästa TV-apparater och nu kommer två nya minimalistiska Mastermodeller: AF9-OLED och ZF9-LCD.


32-kanals processorförsteg

StormAudios nya topprocessor

Ett balanserat moduluppbyggt 32-kanals processorförsteg överlastad med finesser som tre 3D-format, Sphere Audio och Dirac Live-korrigering, men ändå har överskådligt gränssnitt och är lika hemtam multisammanhang som i kräsen hifimiljö - finns det?


Exklusivt för hemsidan!

Krönika: I favoriternas fotspår

När regnet sveper in från väster och sommaren drar sin sista suck dricker vi kaffe på Kafé Öresund i Viken.


Marantz NR1609

Röststyrd lågprofil

Marantz uppskattade slimline-receivrar heter i år NR1509 och NR1609!


Test: VSSL A.3

Ljud i hela huset

När du ändå håller på att installera en ordentlig hemmabio, varför inte se till att du på ett smidigt sätt kan lyssna på musik i resten av huset?


SPELRECENSION

DETROIT: BECOME HUMAN

Quantic Dream har med sina tidigare spel på många sätt nästan helt suddat ut gränsen mellan tv-spel och film.


Krönikan

Meningen med livet är enkel

Spies (ät), rejs (res) og vær glad.

Ordleken blir förstås inte lika fyndig på svenska som på danska.


Massivt ljusflöde med laser

Panasonics serie av Sholid Shine-projektorer utökas med PT-RZ870 som specar 8 500 lumen och 1920x1200-upplösning.


YAMAHA RX-A3080

Tungviktare på G

Yamaha flaggar för att bjässarna i Aventageserien är på väg, och det märks på finess-listan att dessa receivrar ska funka oavsett plats!


Meddelande

Laddar meddelande...