Hela första säsongens tio avsnitt!

Premiär för Bosch!

Michael Connellys miljonsäljande böcker om LAPD-mordutredaren Harry Bosch kommer äntligen i tv-serieform. Alla första säsongens tio avsnitt har exklusiv nordisk premiär på HBO Nordic den 14 februari.


Nu kommer äntligen LAPD:s mordutredare Harry Bosch i tv-serieform.
Den första säsongen bygger på de tre böckerna Dödens stad, Dockmakaren och Räven.

Vi ser Hollywood-veteranen Titus Welliver (Argo, Deadwood, Sons of Anarchy) i sin första huvudroll för tv, som den kompromisslöse Harry Bosch. I övriga roller finner vi bland andra Anne Wersching, Mimi Rogers, Jamie Hector och Lance Reddick. Jim McKay (The Good Wife, Law & Order, Treme) har regisserat, Eric Overmyer (The Wire, Treme) är showrunner och Fabrik Entertainment (Burn Notice, The Killing), i samarbete med Red Arrow International (100 Code, kommande serie på HBO Nordic), har producerat. Michael Connelly, Eric Overmyer och Henrik Bastin är exekutiva producenter.

Vem är Harry Bosch?
Bosch låter ingenting stå i vägen i sin strävan efter rättvisa för brottsoffren – även om det betyder stora risker för både honom själv och hans närmaste. Bakom hans outröttliga arbete döljer sig ett personligt förflutet som jagar och driver på honom och till sist sätter hans eget motto alla räknas eller ingen på hårda prov.

Bosch säsong ett – handling
Bosch jagar en mördare efter att en hund släpat hem ett mänskligt ben i Hollywood Hills. Jakten försvåras avsevärt av politiska rävspel, medias intrång, en rättsläkare som bryr sig mer om sin realityshow på tv än om offren hon obducerar, en ung polis som gör vad som helst för att spela hjälte och en familj som våldet trasat sönder. Som om detta inte var nog, anklagas Bosch för att ha dödat en misstänkt seriemördare. All Boschs drivkraft och kompromisslösa kamp mot brottsligheten har sitt ursprung i hans eget mörker från barndomen – något som nu används mot honom i rätten.


Artikelflöde

Storfilm i hemmabion!

Den svarta pantern som erövrade världen

Både publik och kritiker har hyllat Black Panther som Marvels bästa superhjältefilm någonsin. Serieimperiets artonde rulle har också blivit den hittills största och årets mest inkomstbringande biosuccé.


Aequo Audios nya flaggskepp

Nederländska lyxbyggen

Med en 13- och en 11-tums subbas (aktiva) samt en 8-tums ”normal” bas samt mellanregister och diskant är Aequo Audios nya flaggskepp Diluvium en av få högtalare som på riktigt inte behöver stöd av en subbas. 


Miniprojektor från Sony

FICKBIO

Det är inte helt ovanligt med pyttesmå projektorer, men när Sony släpper en som ska kunna projicera en 120-tumsbild blir vi nyfikna!


Nytt från XTZ

Alpha får sällskap

XTZ:s värstingserie Divine är nu inne på sin andra inkarnation, och med Delta (och Delta C) är serien komplett. 


Sex smarta kanaler

NYTT FRÅN BRYSTON

Brystons nya slutsteg 24B³ i Cubed-serien har två råstarka kanaler (2x300 W) och fyra kanaler på vardera 75 W, allt i 8 ohm. 


Nytt från Q Acoustics!

Stora förbättringar

Brittiska högtalartillverkaren Q Acoustics brukar uppdatera sina modellserier efter några år, och nu är det dags för 3000-serien att få tillägget ”i” i modellbeteckningarna. Och när det kommer till den relativt billiga 3000-serein är det rejäla förbättringar!


3D lever!

Tacka Optoma för det, som med sin UHD51 levererar både 4k och 3d, och det till ett pris under 20 000 kronor! Den ska enligt uppgift också hantera HDR på ett bra sätt, och med 2 400 lumens ljusstyrka kan den nog funka bra i ett vardagsrum.

Tacka Optoma för det, som med sin UHD51 levererar både 4k och 3d, och det till ett pris under 20 000 kronor! Den ska enligt uppgift också hantera HDR på ett bra sätt, och med 2 400 lumens ljusstyrka kan den nog funka bra i ett vardagsrum.


Större fransmän

TRIANGLE THETIS

Med Thetis 380 (bilden) och Thales 400 ökar Triangle på konarean rejält!


Nytt från Sony

Ljudstrålande värsting-OLED

Sonys nya värsting-tv AF8 har inte bara oled-panel och det fantastiska bildbehandlingschippet X1 Extreme, utan även Acoustic Surface-tekniken som gör att hela bildytan även strålar ljud.


Sommarens bästa svenska film

Den blomstertid nu kommer

Myten säger att Sverige är som mest sårbart när det är storhelg och många myndigheter håller stängt. Därför är det ingen slump att filmkollektivet Crazy Picures långfilmsdebut utspelar sig på midsommarafton. Vi har pratat med gänget bakom bioaktuella thrillern Den blomstertid nu kommer.


Wind River-tävlingen avgjord!

NI VANN!

Nu har vi dragit vinnarna i tävlingen!


KRÖNIKA THOMAS NILSSON

Tänk på döden

Det händer att jag gör det allt mer nuförtiden.
Tänker på döden, alltså.
Jag vet inte riktigt varför.


Nya UHD-spelare

Panasonic har en hel serie nya UHD-spelare på ingång

Allra intressantast är referensspelaren 9000 och lillebrorsan 820.


Spelrecension

SHADOW OF THE COLOSSUS

"En poetisk stillhet som ibland snabbt byts mot skräckinjagande vackert kaos under kolossfighterna."


Test: LG UP970

Steget till UHD Blu-ray

LG:s UHD Blu-rayspelare UP970 är en rättfram spelare som också har ett lågt pris, vilket aldrig är fel!


Meddelande

Laddar meddelande...