Ute nu!

Battlefield Hardline släpps idag!

Upplev kaotiska gatustrider mellan polis och kriminella i en ny variant av Battlefield baserad på strategi, högt tempo och en välskriven story!

Stockholm, Sverige – den 19 mars, 2015 – Visceral Games™, en Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA)-studio, meddelade idag att Battlefield™ Hardline nu finns att köpa i Sverige till PC via digital nedladdning från Origin, PlayStation®4 och Xbox One. Battlefield Hardline erbjuder ultimat action när poliser och kriminella drabbar samman i en multiplayer-upplevelse av yppersta världsklass. Singleplayer-delen erbjuder en kampanj som delats in i episoder och som inspirerats av moderna Tv-kriminaldraman. Battlefield Hardline har redan prisats av media som exempelvis USA Today som skriver "det här är en fascinerande ny riktning för Battlefield-serien", medan IGN konstaterar att spelet är "ursinnigt snabbt".

"Målet med Battlefield Hardline var att skapa årets mest kompletta FPS-spel baserat på DICE:s fantastiska multiplayer, och addera en minnesvärd singleplayer-upplevelse med spännande story och karaktärer – precis som din favoritserie på Tv", berättar Steve Papoutsis, General Manager, Visceral Games och exekutiv producent av Battlefield Hardline. "Vi har även lagt till ytterligare en nivå av strategi, fart och historieberättande till en av de bästa spelserierna genom tiderna. Vi är otroligt förväntansfulla inför att kunna sätta spelet i händerna på fansen".

Battlefield Hardline drivs av den prisbelönta spelmotorn Frostbite™ 3 och levererar en stilfull och fräsch ny variant av den kritikerrosade serien från DICE. Fansen kan spela på båda sidor av lagen och kasta sig in i den brottsosande och actionladdade kampen mellan polis och kriminella. Det hela utspelas på de smutsiga och glamourösa gatorna i Los Angeles och Miami där Battlefield Hardline innebär starten på en ny era för Battlefield-fansen, med inspirerande spellägen, vapen, fordon och spännande prylar för att stoppa allt som kommer i deras väg – på deras eget sätt. Battlefield Hardline låter spelarna välja sin egen angreppsvinkel på de kaotiska gatustriderna med hjälp av allt från polishelikoptrar till muskelbilar via ziplines och stun guns.

Spelet erbjuder även en stark uppsättning röstskådespelare och manusförfattare som exempelvis Alexandra Daddario (True Detective), Kelly Hu (Arrow), Wendy Calhoun (Justified) och Benito Martinez (House of Cards). Battlefield Hardline berättar historien om den nyblivne Miami-kriminalaren Nick Mendoza och hans svåra balansgång genom den moraliskt komplexa och kriminella undre världen. Det hela berättas i ett episodiskt format inspirerat av moderna Tv-serier där spelarna ställs inför svåra val när de försöker balansera lagens båda sidor i ett blodigt kriminaldrama om brott och hämnd.

Battlefield Hardline kan köpas redan idag via http://www.battlefield.com/hardline/buy. För att hänga med i diskussionerna och få senaste nytt om spelet rekommenderar vi www.facebook.com/battlefield, Twitter® på www.twitter.com/battlefield eller det officiella nyhetsbrevet som du prenumererar på via www.battlefield.com


Artikelflöde

Fina fötter från IsoAcoustics

Mjuka puckar

Från IsoAcoustics, kända för sina högtalarstativ (Aperta för hemmabion) kommer nu Orea, puckar att ställa elektronik på. 


Storfilm i hemmabion!

Den svarta pantern som erövrade världen

Både publik och kritiker har hyllat Black Panther som Marvels bästa superhjältefilm någonsin. Serieimperiets artonde rulle har också blivit den hittills största och årets mest inkomstbringande biosuccé.


Aequo Audios nya flaggskepp

Nederländska lyxbyggen

Med en 13- och en 11-tums subbas (aktiva) samt en 8-tums ”normal” bas samt mellanregister och diskant är Aequo Audios nya flaggskepp Diluvium en av få högtalare som på riktigt inte behöver stöd av en subbas. 


Miniprojektor från Sony

FICKBIO

Det är inte helt ovanligt med pyttesmå projektorer, men när Sony släpper en som ska kunna projicera en 120-tumsbild blir vi nyfikna!


Nytt från XTZ

Alpha får sällskap

XTZ:s värstingserie Divine är nu inne på sin andra inkarnation, och med Delta (och Delta C) är serien komplett. 


Sex smarta kanaler

NYTT FRÅN BRYSTON

Brystons nya slutsteg 24B³ i Cubed-serien har två råstarka kanaler (2x300 W) och fyra kanaler på vardera 75 W, allt i 8 ohm. 


Nytt från Q Acoustics!

Stora förbättringar

Brittiska högtalartillverkaren Q Acoustics brukar uppdatera sina modellserier efter några år, och nu är det dags för 3000-serien att få tillägget ”i” i modellbeteckningarna. Och när det kommer till den relativt billiga 3000-serein är det rejäla förbättringar!


3D lever!

Tacka Optoma för det, som med sin UHD51 levererar både 4k och 3d, och det till ett pris under 20 000 kronor! Den ska enligt uppgift också hantera HDR på ett bra sätt, och med 2 400 lumens ljusstyrka kan den nog funka bra i ett vardagsrum.

Tacka Optoma för det, som med sin UHD51 levererar både 4k och 3d, och det till ett pris under 20 000 kronor! Den ska enligt uppgift också hantera HDR på ett bra sätt, och med 2 400 lumens ljusstyrka kan den nog funka bra i ett vardagsrum.


Större fransmän

TRIANGLE THETIS

Med Thetis 380 (bilden) och Thales 400 ökar Triangle på konarean rejält!


Nytt från Sony

Ljudstrålande värsting-OLED

Sonys nya värsting-tv AF8 har inte bara oled-panel och det fantastiska bildbehandlingschippet X1 Extreme, utan även Acoustic Surface-tekniken som gör att hela bildytan även strålar ljud.


Sommarens bästa svenska film

Den blomstertid nu kommer

Myten säger att Sverige är som mest sårbart när det är storhelg och många myndigheter håller stängt. Därför är det ingen slump att filmkollektivet Crazy Picures långfilmsdebut utspelar sig på midsommarafton. Vi har pratat med gänget bakom bioaktuella thrillern Den blomstertid nu kommer.


Wind River-tävlingen avgjord!

NI VANN!

Nu har vi dragit vinnarna i tävlingen!


KRÖNIKA THOMAS NILSSON

Tänk på döden

Det händer att jag gör det allt mer nuförtiden.
Tänker på döden, alltså.
Jag vet inte riktigt varför.


Nya UHD-spelare

Panasonic har en hel serie nya UHD-spelare på ingång

Allra intressantast är referensspelaren 9000 och lillebrorsan 820.


Spelrecension

SHADOW OF THE COLOSSUS

"En poetisk stillhet som ibland snabbt byts mot skräckinjagande vackert kaos under kolossfighterna."


Meddelande

Laddar meddelande...