Ute nu!

Battlefield Hardline släpps idag!

Upplev kaotiska gatustrider mellan polis och kriminella i en ny variant av Battlefield baserad på strategi, högt tempo och en välskriven story!

Stockholm, Sverige – den 19 mars, 2015 – Visceral Games™, en Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA)-studio, meddelade idag att Battlefield™ Hardline nu finns att köpa i Sverige till PC via digital nedladdning från Origin, PlayStation®4 och Xbox One. Battlefield Hardline erbjuder ultimat action när poliser och kriminella drabbar samman i en multiplayer-upplevelse av yppersta världsklass. Singleplayer-delen erbjuder en kampanj som delats in i episoder och som inspirerats av moderna Tv-kriminaldraman. Battlefield Hardline har redan prisats av media som exempelvis USA Today som skriver "det här är en fascinerande ny riktning för Battlefield-serien", medan IGN konstaterar att spelet är "ursinnigt snabbt".

"Målet med Battlefield Hardline var att skapa årets mest kompletta FPS-spel baserat på DICE:s fantastiska multiplayer, och addera en minnesvärd singleplayer-upplevelse med spännande story och karaktärer – precis som din favoritserie på Tv", berättar Steve Papoutsis, General Manager, Visceral Games och exekutiv producent av Battlefield Hardline. "Vi har även lagt till ytterligare en nivå av strategi, fart och historieberättande till en av de bästa spelserierna genom tiderna. Vi är otroligt förväntansfulla inför att kunna sätta spelet i händerna på fansen".

Battlefield Hardline drivs av den prisbelönta spelmotorn Frostbite™ 3 och levererar en stilfull och fräsch ny variant av den kritikerrosade serien från DICE. Fansen kan spela på båda sidor av lagen och kasta sig in i den brottsosande och actionladdade kampen mellan polis och kriminella. Det hela utspelas på de smutsiga och glamourösa gatorna i Los Angeles och Miami där Battlefield Hardline innebär starten på en ny era för Battlefield-fansen, med inspirerande spellägen, vapen, fordon och spännande prylar för att stoppa allt som kommer i deras väg – på deras eget sätt. Battlefield Hardline låter spelarna välja sin egen angreppsvinkel på de kaotiska gatustriderna med hjälp av allt från polishelikoptrar till muskelbilar via ziplines och stun guns.

Spelet erbjuder även en stark uppsättning röstskådespelare och manusförfattare som exempelvis Alexandra Daddario (True Detective), Kelly Hu (Arrow), Wendy Calhoun (Justified) och Benito Martinez (House of Cards). Battlefield Hardline berättar historien om den nyblivne Miami-kriminalaren Nick Mendoza och hans svåra balansgång genom den moraliskt komplexa och kriminella undre världen. Det hela berättas i ett episodiskt format inspirerat av moderna Tv-serier där spelarna ställs inför svåra val när de försöker balansera lagens båda sidor i ett blodigt kriminaldrama om brott och hämnd.

Battlefield Hardline kan köpas redan idag via http://www.battlefield.com/hardline/buy. För att hänga med i diskussionerna och få senaste nytt om spelet rekommenderar vi www.facebook.com/battlefield, Twitter® på www.twitter.com/battlefield eller det officiella nyhetsbrevet som du prenumererar på via www.battlefield.com


Artikelflöde

SPELRECENSION

DETROIT: BECOME HUMAN

Quantic Dream har med sina tidigare spel på många sätt nästan helt suddat ut gränsen mellan tv-spel och film.


Krönikan

Meningen med livet är enkel

Spies (ät), rejs (res) og vær glad.

Ordleken blir förstås inte lika fyndig på svenska som på danska.


Massivt ljusflöde med laser

Panasonics serie av Sholid Shine-projektorer utökas med PT-RZ870 som specar 8 500 lumen och 1920x1200-upplösning.


YAMAHA RX-A3080

Tungviktare på G

Yamaha flaggar för att bjässarna i Aventageserien är på väg, och det märks på finess-listan att dessa receivrar ska funka oavsett plats!


TÄVLINGEN AVGJORD!

NI VANN THE ENDLESS!

Här kommer vinnarna av The Endless på Blu-ray!


Nytt från James Louspeaker

Där vägg och tak möts

För större hemmabiosystem, och speciellt sådana som kör Auro 3D, eller där det helt enkelt inte är praktiskt att montera takhögtalare, har James Louspeaker lösningar


Årets bästa produkter!

EISA AWARDS 2018-2019

EISA, European Sound and Imaging Association, är en sammanslutning av Europas ledande facktidningar inom hemelektronik.
Varje år utser vi, som svenska EISA-representanter, tillsammans med våra europeiska kollegor vilka produkter som ska få de åtråvärda utmärkelserna.
Juryarbetet är intensivt, och speciellt när det finns många intressanta produkter i en viss kategori kan diskussionernas vågor gå höga.Sedan några år har gamla kategorierna bytts ut mot expertgrupper, så att vi i HemmaBio är med och utser vinnarna i de grupper som rör oss medan våra kollegor på Hifi & Musik nu koncentrerar sig på just hifi-produkter.

Vissa utmärkelser delas av två eller flera expertgrupper, när det gäller grejer som stäcker sig över expertgrupperna. I vårt fall gäller detta i år en kamera man kan filma med, UHD-spelarna och en sjukt slimmad högtalare som används både i hem och bil.

Här hittar du alla vinnare!

Och du, passa på att tjuvkika på vår nya hemsida som lanseras inom kort;-)


Pacific Rim: Uprising

Monstren från havet anfaller igen!

I Pacific Rim reste sig utomjordiska monster ur havsdjupen för att överta herraväldet på jorden. Invasionen slogs tillbaka av en tapper skara soldater med hjälp av jättelika stridsrobotar. I uppföljaren Pacific Rim: Uprising skakas världen av nya, ännu mer brutala attacker från rymdvarelserna.


Vincent SP-20 Anniversary Edition

RÖRHYBRID

Vi fortsätter att lyssna på externa slutsteg, en produkttyp som kan ge din hemmabio just den adrenalinkick den behöver!


Sommartävlingen avgjord

VANN DU?

Nu har vi dragit vinnarna i vår massiva sommartävling - är du en av de lyckliga?


Red Sparrow-tävling

Här är vinnarna!

Det var många som villl se Jennifer Lawrence som rysk agent!

Här har ni rätt svar på frågorna:


Savant

Ny hemautomatisering

Amerikanska Savant för smarta hem finns nu i Skandinavien, och man trycker hårt på enkelheten vid programmering, det ska vara mycket drag’n’drop och lite kod. 


Fina fötter från IsoAcoustics

Mjuka puckar

Från IsoAcoustics, kända för sina högtalarstativ (Aperta för hemmabion) kommer nu Orea, puckar att ställa elektronik på. 


Storfilm i hemmabion!

Den svarta pantern som erövrade världen

Både publik och kritiker har hyllat Black Panther som Marvels bästa superhjältefilm någonsin. Serieimperiets artonde rulle har också blivit den hittills största och årets mest inkomstbringande biosuccé.


Aequo Audios nya flaggskepp

Nederländska lyxbyggen

Med en 13- och en 11-tums subbas (aktiva) samt en 8-tums ”normal” bas samt mellanregister och diskant är Aequo Audios nya flaggskepp Diluvium en av få högtalare som på riktigt inte behöver stöd av en subbas. 


Meddelande

Laddar meddelande...