Pressrelease: Nya möjligheter!

Music Flow-familjen uppgraderas

LG:s Music Flow-högtalare erbjuder ännu fler lyssnarmöjligheter med Google Cast.

Stockholm, april, 2015

LG:s trådlösa multiroom-högtalare i Music Flow-familjen uppgraderas med stöd för Google Cast. Music Flow är ett smart Hi-Fi ljudsystem som gör att du enkelt får musik i hemmets alla rum utan att behöva bekymra dig för trassliga sladdar eller var du ska placera musikanläggningen. Google Cast gör så att du kan strömma musik från din Android-baserade smartphone eller surfplatta, iPhone, iPad, Mac, Windows-laptop eller Chromebook till din Music Flow-högtalare som stöds av Google Cast.

Music Flow-högtalarna omfattar företagets första batteridrivna bärbara Wi-Fi-högtalare (Model H4 Portable), Wi-Fi-högtalare (Model H7/H5/H3) och Wi-Fi-soundbars (Model HS9/HS7/HS6). Varje modell kan styras via LG:s Music Flow-app som passar ett flertal mobila enheter baserade på Android, iOS eller Chromebook.

Med Google Cast och Music Flow kan du strömma musik från din mobila enhet men också lyssna på låtar från musiktjänster på nätet som Google PlayTM Music, TuneIn, iHeartRadio och Rdio. Ljudkvaliteten är högre än vad den skulle vara med en Bluetooth-högtalare eftersom musiken sänds från molnet och inte en mobil enhet.

– Vi är väldigt glada att tillkännage att LG Music Flow kommer att vara bland de första högtalarna med stöd för Google Cast, säger Erik Åhsgren, nordisk produktspecialist Home Entertainment på LG Electronics. Google Cast är den perfekta kompanjonen för LG:s Music Flow-ljudsystem. Vi är väldigt glada att tillsammans med Google göra musik ännu mer njutbart för lyssnare världen över.

LG har ytterligare integrerade streaming-partners som exempelvis Spotify, vars användare kan använda Spotify Connect som en fjärrkontroll för att styra sina Music Flow-högtalare genom appen.

Systemet är trådlöst och högtalarna kopplar upp mot varandra så att du kan spela samma musik i alla rum eller helt enkelt låta alla i familjen ha sin egen högtalare med den egna favoritmusiken. All Music Flow-utrustning innehåller även funktioner som Home Cinema Mode och Auto Music Play och kan kopplas upp mot strömningstjänster via Bluetooth. Genom Home Cinema Mode kan du få en riktig hemma-bio-upplevelse när du tittar på TV och Auto Music Play som synkas med dina apparater via Wi-Fi, genom LG:s Range-of-Flow-teknologi.

Google Cast kommer att finnas tillgänglig i Music Flow-modeller som HS9, HS7, HS6, H7, H5, H3 från april och i H4 Portable i slutet av maj. Äger du redan en Music Flow-högtalare eller soundbar kommer du kunna uppgradera din produkt trådlöst med Google Cast så fort tjänsten introducerats på din lokala marknad.


Artikelflöde

SPELRECENSION

DETROIT: BECOME HUMAN

Quantic Dream har med sina tidigare spel på många sätt nästan helt suddat ut gränsen mellan tv-spel och film.


Krönikan

Meningen med livet är enkel

Spies (ät), rejs (res) og vær glad.

Ordleken blir förstås inte lika fyndig på svenska som på danska.


Massivt ljusflöde med laser

Panasonics serie av Sholid Shine-projektorer utökas med PT-RZ870 som specar 8 500 lumen och 1920x1200-upplösning.


YAMAHA RX-A3080

Tungviktare på G

Yamaha flaggar för att bjässarna i Aventageserien är på väg, och det märks på finess-listan att dessa receivrar ska funka oavsett plats!


TÄVLINGEN AVGJORD!

NI VANN THE ENDLESS!

Här kommer vinnarna av The Endless på Blu-ray!


Nytt från James Louspeaker

Där vägg och tak möts

För större hemmabiosystem, och speciellt sådana som kör Auro 3D, eller där det helt enkelt inte är praktiskt att montera takhögtalare, har James Louspeaker lösningar


Årets bästa produkter!

EISA AWARDS 2018-2019

EISA, European Sound and Imaging Association, är en sammanslutning av Europas ledande facktidningar inom hemelektronik.
Varje år utser vi, som svenska EISA-representanter, tillsammans med våra europeiska kollegor vilka produkter som ska få de åtråvärda utmärkelserna.
Juryarbetet är intensivt, och speciellt när det finns många intressanta produkter i en viss kategori kan diskussionernas vågor gå höga.Sedan några år har gamla kategorierna bytts ut mot expertgrupper, så att vi i HemmaBio är med och utser vinnarna i de grupper som rör oss medan våra kollegor på Hifi & Musik nu koncentrerar sig på just hifi-produkter.

Vissa utmärkelser delas av två eller flera expertgrupper, när det gäller grejer som stäcker sig över expertgrupperna. I vårt fall gäller detta i år en kamera man kan filma med, UHD-spelarna och en sjukt slimmad högtalare som används både i hem och bil.

Här hittar du alla vinnare!

Och du, passa på att tjuvkika på vår nya hemsida som lanseras inom kort;-)


Pacific Rim: Uprising

Monstren från havet anfaller igen!

I Pacific Rim reste sig utomjordiska monster ur havsdjupen för att överta herraväldet på jorden. Invasionen slogs tillbaka av en tapper skara soldater med hjälp av jättelika stridsrobotar. I uppföljaren Pacific Rim: Uprising skakas världen av nya, ännu mer brutala attacker från rymdvarelserna.


Vincent SP-20 Anniversary Edition

RÖRHYBRID

Vi fortsätter att lyssna på externa slutsteg, en produkttyp som kan ge din hemmabio just den adrenalinkick den behöver!


Sommartävlingen avgjord

VANN DU?

Nu har vi dragit vinnarna i vår massiva sommartävling - är du en av de lyckliga?


Red Sparrow-tävling

Här är vinnarna!

Det var många som villl se Jennifer Lawrence som rysk agent!

Här har ni rätt svar på frågorna:


Savant

Ny hemautomatisering

Amerikanska Savant för smarta hem finns nu i Skandinavien, och man trycker hårt på enkelheten vid programmering, det ska vara mycket drag’n’drop och lite kod. 


Fina fötter från IsoAcoustics

Mjuka puckar

Från IsoAcoustics, kända för sina högtalarstativ (Aperta för hemmabion) kommer nu Orea, puckar att ställa elektronik på. 


Storfilm i hemmabion!

Den svarta pantern som erövrade världen

Både publik och kritiker har hyllat Black Panther som Marvels bästa superhjältefilm någonsin. Serieimperiets artonde rulle har också blivit den hittills största och årets mest inkomstbringande biosuccé.


Aequo Audios nya flaggskepp

Nederländska lyxbyggen

Med en 13- och en 11-tums subbas (aktiva) samt en 8-tums ”normal” bas samt mellanregister och diskant är Aequo Audios nya flaggskepp Diluvium en av få högtalare som på riktigt inte behöver stöd av en subbas. 


Meddelande

Laddar meddelande...