Pressrelease: Nya möjligheter!

Music Flow-familjen uppgraderas

LG:s Music Flow-högtalare erbjuder ännu fler lyssnarmöjligheter med Google Cast.

Stockholm, april, 2015

LG:s trådlösa multiroom-högtalare i Music Flow-familjen uppgraderas med stöd för Google Cast. Music Flow är ett smart Hi-Fi ljudsystem som gör att du enkelt får musik i hemmets alla rum utan att behöva bekymra dig för trassliga sladdar eller var du ska placera musikanläggningen. Google Cast gör så att du kan strömma musik från din Android-baserade smartphone eller surfplatta, iPhone, iPad, Mac, Windows-laptop eller Chromebook till din Music Flow-högtalare som stöds av Google Cast.

Music Flow-högtalarna omfattar företagets första batteridrivna bärbara Wi-Fi-högtalare (Model H4 Portable), Wi-Fi-högtalare (Model H7/H5/H3) och Wi-Fi-soundbars (Model HS9/HS7/HS6). Varje modell kan styras via LG:s Music Flow-app som passar ett flertal mobila enheter baserade på Android, iOS eller Chromebook.

Med Google Cast och Music Flow kan du strömma musik från din mobila enhet men också lyssna på låtar från musiktjänster på nätet som Google PlayTM Music, TuneIn, iHeartRadio och Rdio. Ljudkvaliteten är högre än vad den skulle vara med en Bluetooth-högtalare eftersom musiken sänds från molnet och inte en mobil enhet.

– Vi är väldigt glada att tillkännage att LG Music Flow kommer att vara bland de första högtalarna med stöd för Google Cast, säger Erik Åhsgren, nordisk produktspecialist Home Entertainment på LG Electronics. Google Cast är den perfekta kompanjonen för LG:s Music Flow-ljudsystem. Vi är väldigt glada att tillsammans med Google göra musik ännu mer njutbart för lyssnare världen över.

LG har ytterligare integrerade streaming-partners som exempelvis Spotify, vars användare kan använda Spotify Connect som en fjärrkontroll för att styra sina Music Flow-högtalare genom appen.

Systemet är trådlöst och högtalarna kopplar upp mot varandra så att du kan spela samma musik i alla rum eller helt enkelt låta alla i familjen ha sin egen högtalare med den egna favoritmusiken. All Music Flow-utrustning innehåller även funktioner som Home Cinema Mode och Auto Music Play och kan kopplas upp mot strömningstjänster via Bluetooth. Genom Home Cinema Mode kan du få en riktig hemma-bio-upplevelse när du tittar på TV och Auto Music Play som synkas med dina apparater via Wi-Fi, genom LG:s Range-of-Flow-teknologi.

Google Cast kommer att finnas tillgänglig i Music Flow-modeller som HS9, HS7, HS6, H7, H5, H3 från april och i H4 Portable i slutet av maj. Äger du redan en Music Flow-högtalare eller soundbar kommer du kunna uppgradera din produkt trådlöst med Google Cast så fort tjänsten introducerats på din lokala marknad.


Artikelflöde

HBO NORDIC

NYHETER I MAJ

Miniserierna Patrick Melrose, med Benedict Cumberbatch i titelrollen, och C.B. Strike, baserad på böcker skrivna av J.K. Rowling samt de nya HBO-filmerna The Tale och Fahrenheit 451 får alla premiär i maj.


TÄVLING!

Vinn mäktigt överlevnadsdrama!

Vi har tjatat till oss tre ex från Fox av det dramatiska äventyret The Mountain Between Us på Blu-ray att tävla ut!


Förstärkta band

Nytt från Bryston

Kanadensiska Bryston har inlett ett samarbete med StormAudio.


Laser ökar

Nya projektorer från Sony

Växande efterfrågan på både ökad ljusstyrka och större bildyta hos laserprojektorer har fått Sony att utöka sitt sortiment.


Test från HemmaBio 12/2017

Homey – smart förening

Se upp Alexa, Nexa, Fibaro och Telldus! Den nya smarta underhållaren och hembetjänten Homey kan mycket väl bli er baneman. Homey är här nu, men frågan är om vi och våra hem är redo för Homey än?


Test från HemmaBio 12/2017

Homey – smart förening

Se upp Alexa, Nexa, Fibaro och Telldus! Den nya smarta underhållaren och hembetjänten Homey kan mycket väl bli er baneman. Homey är här nu, men frågan är om vi och våra hem är redo för Homey än?


THE HANDMAID'S TALE

Ny säsong 26 april!

"Nolite te bastardes carborundorum, bitches"


Pioneer VSX-933

Fler HDMI, Voice Assistant och Dolby Vision

Nu kommer Pioneers nya VSX-933, en flerkanalsförstärkare med gott om modernt godis!


WESTWORLD

Säsong 2 - premiär 23 april

"I imagined a story where I didn't have to be the damsel" – Dolores.


Optoma HD144X

Smart lättviktsprojektor

Optomas nya HD144X är en Full HD-projektor på knappa 3 kilo och har inbyggd högtalare, USB (varför inte driva en Chromecast) och ett dedikerat spelläge. För cirka 6 000 kronor får du en liten men ljusstark projektor som är perfekt att flytta mellan landstället, kontoret och hemmet!

Info: Optoma


Pressrelease: Canal Digital

Sveriges första Android TV-plattform

OnePlace är namnet på Canal Digitals nya TV-plattform som är byggd på Googles Android TV - kommer den att förändra våra TV-vanor?


Bäst på Playstation Plus i mars!

Favorit i repris: BLOODBORNE

"För på något konstigt sätt trumfas irritationen av att dö av en sorts jävlar anamma som överraskande nog snabbt väcks till liv i mig."


Nytt slutsteg!

Edge för XTZ

Den nya förstärkarserien EDGE har skapats från XTZ:s arv av elektriska enheter.


JBL 3-Series

Inte bara för hemmastudion

Nu finns en ny version av unikt hornladdade JBL 3-Series – aktiva, DSP-styrda och prisvärda minimonitorer som utvecklats ur den väldiga studioreferensen M2.


Sonance In-wall

9 x Reference

Sonance släppte för 10 år sedan sin Reference-serie - nu kommer nästa generation


Meddelande

Laddar meddelande...