Ny 4K-kamera från Sony

Filma som proffsen!

Sony lanserar PXW-Z150, en professionell, kompakt videokamera med 4K-kvalitet

Stockholm, 24 februari 2016: Sony lanserar i dag videokameran PXW-Z150, ett nytillskott i Sonys XDCAM-serie av lätta, professionella videokameror. PXW-Z150 levereras med nya funktioner för trådlös drift och 4K-inspelning, och kameran ska vara flexibel och enkel att installera och göra det möjligt att producera kvalitetsfilm, oavsett tidigare förkunskaper.
PXW-Z150 har en 1.0 Exmor RS CMOS-sensor som möjliggör inspelning i 4K och 5x slow motion i Full HD och har ett tydligt gränssnitt i ett kompakt och lätt kamerahus
– Med PXW-Z150 ger vi användarna en bärbar videokamera som är tillförlitlig även i lägen som kräver snabb installation och resultat av hög kvalitet. Det kompakta och lätta kamerahuset kombinerat med en rad kreativa funktioner och 4K-upplösning ger filmaren de verktyg som behövs för att ta sitt kreatörsskap till nästa nivå, säger James Leach, Product Marketing Manager på Sony Professional Solutions, Europa.

PXW-Z150 skjuter 120 bilder per sekund med tekniken High Frame Rate (HFR) i Full-HD. Sonys Clear Image Zoom-teknik fungerar med 24x zoom och 18x zoom i HD- och 4K-lägen, utöver traditionell optisk 12x zoom. Användarna kan även utnyttja live-streaming och trådlös FTP-anslutning med inbyggt Wi-Fi.

För mer information om PXW-Z150, klicka HÄR


Artikelflöde

Äntligen besked!

SISTA SÄSONGEN AV GAME OF THRONES - PREMIÄR I APRIL 2019

Game of Thrones sista och åttonde säsong i sex avsnitt har premiär på HBO Nordic i april 2019.


Z-Wave.Me Wall Controller SC

Som en strömbrytare på väggen!

Tänk om man kunde tända och släcka i taket genom att trycka på en knapp, en slags lampknapp på väggen, i det rum man vill tända i – och fjärrstyra eller tidstyra samma lampa!


MÅNADENS STORBILDSUPPLEVELSE

SPIDER-MAN

Spindelkillen är tillbaka! Denna gång i form av en PS4-exklusiv stortitel utvecklad av välrenommerade Insomniac Games.


Osmart på IFA

Popps Smart Camera Gateway

Det smarta, intelligenta hemmet bjuder på enastående komfort och bekvämlighet och har redan blivit en realitet.


Referensmässig UHD-duo

Värstingar från Pioneer

Sedan Oppo lämnade spelarmarknaden har Panasonic varit ensamma om en tung lyxspelare med alla finesser, men nu får den konkurrens av Pioneer UDP-LX500, och senare i år UDP-LX800.


Intervju – Ennio Midena

Han är verklighetens Videomannen

I nya svenska thrillern Videomannen kretsar handlingen kring en fanatisk VHS-samlare och en försvunnen zombierulle. Vi har träffat videofantasten som filmens huvudperson delvis är inspirerad av.


TÄVLING

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

TÄVLA OCH VINN FILMEN PÅ BLU-RAY OCH SPELET TILL PS4!


Recension

THE CREW 2

Var det ont om semesterdagar i somras? Behöver du ett miljöombyte? Då föreslår jag att du hoppar in i Ivory Towers massiva racingvärld, som spänner från kust till kust på nordamerikanska kontinenten.


Sony UBP-X500

Billig universalspelare

Slanka Sony UBP-X500 - firmans tredje och billigaste Blu-rayspelare.


Blu-rayaktuella You Were Never Really Here

Vedergällning på beställning

När You Were Never Really Here premiärvisades på Cannesfestivalen ifjol fick filmen ta emot en lång stående ovation från publiken. Nu släpps äntligen det kritikerhyllade och brutalt intensiva thriller-dramat på Blu-ray.


Möbelsnickeri för hemmabio

Läcker retro

I Vancouver finns MazinCraft som specialiserat sig på möbelsnickeri för hemmabio.


Smidigare korrigering

Ny version av Dirac Live!

Den nya andra generationens ljud- och rumsoptimeringsprogram är inte bara uppgraderad rent tekniskt utan ska också vara ännu mer lättanvänt med både tydligare gränssnitt och förenklad inkoppling.


Sony TV

Nya toppmodeller

Namnet Master reserverar Sony för sina allra bästa TV-apparater och nu kommer två nya minimalistiska Mastermodeller: AF9-OLED och ZF9-LCD.


32-kanals processorförsteg

StormAudios nya topprocessor

Ett balanserat moduluppbyggt 32-kanals processorförsteg överlastad med finesser som tre 3D-format, Sphere Audio och Dirac Live-korrigering, men ändå har överskådligt gränssnitt och är lika hemtam multisammanhang som i kräsen hifimiljö - finns det?


Exklusivt för hemsidan!

Krönika: I favoriternas fotspår

När regnet sveper in från väster och sommaren drar sin sista suck dricker vi kaffe på Kafé Öresund i Viken.


Meddelande

Laddar meddelande...