Rippa din CD-samling

Digibit nu i Sverige

Aria servern är extremt lätt att installera och kräver ingen dator vare sig under installationen eller under drift.


TAGA Diamond F-200

Ny high end-bjässe från Taga


Efter flera års utveckling finns nu F-200 till försäljning. En majestätisk högtalare som har det där speciella Taga-ljudet: öppet och ärligt med grym transparens och närvaro. Pris ca 69 900 kronor. InfoHelt ny serie!

Focal Sopra No2

Sopra är en helt ny serie som placerar sig strax under Utopia i Focals sortiment


Orvar Säfströms nya bok!

Årets stora nostalgibok för VHS-generationen!

I början av 80-talet var fantasy inte ens ett begrepp i Sverige.


Inspelat på skansen!

Svenska djur bakom nytt Jurassic World-vrål

Filmljudet i Jurassic World är känt för att vara av världsklass, och vad många inte vet är att de olika dinosaurievrålen framtagits med hjälp av ett antal olika djurläten!


Ny flexibel hårddisk

Xbox One: spara spelen

Öka ditt lagringsutrymme med 2TB extra!


Dynaudio expanderar

Ny högtalarserie: Emit

Nu introducerar den danska högtalartillverkaren Dynaudio en ny serie i högst konkurrensmässig prisklass. 


Expansionen snart här!

Lanseringstrailer för Hearts of Stone!

Det makalösa spelet The Witcher 3 tog oss med storm, och sedan ville vi ha mer. Den 13 oktober kommer expansionen Hearts of Stone. Kolla in trailern!


BenQ:s nya projektorer

Rec. 709 HDTV-standard ger högkvalitativ bioupplevelse i hemmet

BenQ lanserar tre nya projektorer - W1110 för kristallklar bild, och W2000 samt W3000 för att ta hemmabioupplevelsen till en helt ny nivå tack vare BenQ-teknologin som klarar Rec. 709-standard för HD färgreproduktion.


Vifta med telefonen

Sonos autokalibrering och NY Play5

Sonos lanserar nu Trueplay, en funktion som gör att du med en iOS-pryl och 45 sekunders "dansande" kan få din Sonoshögtalare kalibrerad för just ditt rum och placering! Dessutom kommer snart den helt nya Play:5, firmans hittills bästa högtalare.


Nya projektorer

Tre nya 2D- och 3D-projektorer från Epson

Epson har lanserat tre nya prisvärda projektorer för hemmabio med hög kvalitet och full HD som gör att du kan se film på stor duk hemma.


Årets bästa produkter

EISA Awards 2015-2016

EISA är en förkortning av European Sound and Imaging Association – en sammanslutning av Europas ledande facktidskrifter inom hemelektronik.
Varje år utser vi, som svenska representanter tillsammans med våra europeiska kollegor, vilka produkter som ska få åtråvärda utmärkelserna. Juryarbetet är intensivt och inte minst när det finns många starka och intressanta produkter inom en viss kategori, kan diskussionens vågor gå höga.
Vi på HemmaBio sitter med i Expert Group HT Audio samt Expert Group Display & Video, medan våra kollegor på Hifi & Musik är med i Expert Group Hi-Fi. Nyblivna svenska medlemmar för Expert Group Photo samt Expert Group Mobile Devices, är Fotosidan respektive Mobil.

Här listar vi alla hemmabiovinnare, med aktiva länkar till respektive produkt. Hela listan hittar du efter länkarna. Kika också gärna in på www.eisa.eu och www.hifi-musik.se för att kolla in hifi-vinnarna.


Pressrelease: Sony Sverige

Enkelt trådlöst surroundljud

Smal och kompakta ljudlimpa med trådlösa bakre högtalare och subwoofer - HT-RT5 


Pressrelease: Nu i Sverige!

LG:S ULTRA HD 4K OLED ÄR ÄNTLIGEN HÄR

– Under sommaren lanserar LG sin första OLED-TV med 4K-upplösning i Sverige och ytterligare tre nya OLED-modeller kommer under hösten. Kombinationen av OLED-teknik och 4K-upplösning ger marknadens i särklass bästa bildkvalitet.


Kolla överallt!

Magine TV lanserar BBC-paket

Magine TV:s nya BBC-paket är den senaste i raden av möjligheter att skräddarsy en egen spännande TV-tjänst.


Meddelande

Laddar meddelande...