Atmos från Pioneer!

I januari kommer Pioneer med sina Andrew Jones-utvecklade Dobly Atmos högtalare som ger surroundljud med hjälp av uppåtriktade element.


Nytt från Bulgarien!

Aldrig fyrkantigt!

Aurora Three från Everything but the Box får stativ!


Hurra

Nu är MHL 3 snart här!

Enligt MHL-konsortiet kommer de första mobiltelefonerna med MHL 3 att komma ut i handeln i början av 2015. MHL 3 stöder strömning av 4k-material från mobila enheter, vilket såklart är kanon.
Fast den stora grejen är väl egentligen att vi äntligen får en USB-kontakt man inte kan vända fel! USB type-C är kontakten, USB 3.1 standarden och plötsligt blev livet lite enklare.


Uppgradering till AX800

Netflix till Panasonics 4k-tv

Du som har en Panasonic AX800 kommer att få Netflix nästa gång du startar tv:n, och om det är någon som inte har sin tv nätverkskopplad är det alltså läge att koppla in den för att kunna njuta av strömmat 4k-material.


Triad Bronze LR-H

Atmoshögtalare av tyngre snitt

I Bronzeserien från Triad finns nu en Atmoshögtalare, LR-H, och för allra bästa Atmoskänsla ska du ha fyra stycken, två fram och två bak. Det är två högtalare i en, dels en ”vanlig” typ Bronze LCR och så den nya toppdelen (-H). LR-H är självklart klangmatchad med resten av Bronzeserien och kostar 15 000 kr/st. Kolla in importören!


Ny Panasonicbrännare

Spela in och kolla överallt

Panasonics nya inspelnings-Blu-ray DMR-BCT84 och 74 har en riktigt fet funktion framför allt för dig som spelar in mycket: TV Anywhere. Med denna funktion kan du se både inspelat material och det som går på tv precis nu i exempelvis din telefon, och det går även att programmera inspelningar från telefonen. Ruggigt smidigt!


Högtalar- och möbeltillverkare med nytt koncept

Det skandinaviska högtalarmärket Opalum of Scandinavia introducerar nu sitt designsamarbete med den danska möbelkedjan BoConcept.


Sköna stolar till låga priser

Sitt fint

Från BioSpecialisten kommer Matrix, en stol av biograftyp, komplett med uppfällbar sits (lättstädat!) och självklart drickahållare. Stolen kostar under 2 000 kr styck, och faktum är att det finns en billigare variant också om budgeten är ansträngd. Vi röstar på att man kombinerar med fotpallar, för slappaste filmnjutning.


Ny app - PS4 Remote Play

Spela PS4-spel oavsett var i hemmet du befinner dig!

Nu kan ägare av smartphones och surfplattor i Xperia Z3-serien ladda ner appen PS4 Remote Play och spela sina PlayStation 4-spel direkt i sina mobila enheter.


Transformers först ut

Äntligen Atmos på Blu-ray

Den oss veterligen första Blu-rayskivan med Atmos i vår region blir Transformers: Age Of Extinction som släpps 17 november. Mycket är det tydligen tack vare regissören Michael Bay, som propsade på Atmosmix. Tack för det Michael Bay, nu blir det värre röj än någonsin i hemmabion!
Kolla här!


Nu så!

Viaplay till Xbox One!

Lanseringen är det senaste steget i Viaplays satsning för att utöka räckvidden och göra serier, film och det bästa barn-innehållet samt direktsänd sport tillgänglig på så många plattformar som möjligt.


Vogels flexibla fästen!

Vardagliga uppgifter blir roligare med Flex Mount!


ALIEN-TÄVLINGEN AVGJORD!

VI HAR EN VINNARE!


Hurra och grattis till er som vann Godzilla på 3D Blu-ray!

VINNARE I GODZILLA-TÄVLINGEN!


Vann du?

VINNARE SONY BLU-RAY!


Meddelande

Laddar meddelande...