Pressrelease: Samsung

Ingebeth från Danmark vinner resan till Himalaya för att titta på tv-serier!

Den 12 november åker Ingebeth Drost från Köpenhamn till ett kloster i norra Indien för att under 100 dagar ägna sig åt att titta ikapp på sina favoritserier. Ingebeth är nämligen vinnaren i Samsungs nordiska tävling, Catch Up Grant, vars syfte var att ge en person chans att titta på de tv-serier som han eller hon inte har hunnit se.

Tv-serier tar allt större plats i våra liv idag. Det kan dock vara svårt att hinna med att hålla sig uppdaterad med sina favoritserier samtidigt som vardagssysslorna gör sig påminda. Som en lösning på detta lanserade Samsung den nordiska tävlingen Catch Up Grant.

Av alla sökande valdes åtta finalister ut från de nordiska länderna. Bland dessa fanns bland annat Filip Lundahl och Viktor Hertz från Sverige. Efter att ha genomgått en rad tester; ett samtal med en psykolog, ett lögndetektortest, en hälsokontroll och en synundersökning utsågs till slut danskan Ingebeth Drost, 31 år från Köpenhamn till vinnare. Den 12 november åker hon till Indien för att under 100 dagar ägna sig åt att titta ikapp på sina favoritserier.-

- Vanligtvis när jag ser på tv-serier hemma har jag en mängd andra saker för mig samtidigt. Jag är inte 100 procent fokuserad när jag tittar. Jag ser verkligen fram emot att åka till Indien för att kunna avskärma mig från allt vad sociala medier, smartphones och liknande distraktioner innebär, berättar Ingebeth och fortsätter:

- Det finns så många som pratar om att resa bort från allt och nu ska jag faktiskt göra det. Det är verkligen spännande att pröva på.

- Vi är glada att Ingebeth har fått denna unika möjlighet. 100 dagar på en isolerad plats, långt bort från vardagspulsen ger henne en möjlighet att fördjupa sig i de tv-serier som hon, liksom så många andra, inte har tid att se dagligen. Efter den här resan behöver Ingebeth inte längre känna sig utanför i samtalen som rör populärkultur", säger Henrik Lethagen, nordisk marknadschef för TV hos Samsung.


Artikelflöde

KRÖNIKA THOMAS NILSSON

Tänk på döden

Det händer att jag gör det allt mer nuförtiden.
Tänker på döden, alltså.
Jag vet inte riktigt varför.


Nya UHD-spelare

Panasonic har en hel serie nya UHD-spelare på ingång

Allra intressantast är referensspelaren 9000 och lillebrorsan 820.


Spelrecension

SHADOW OF THE COLOSSUS

"En poetisk stillhet som ibland snabbt byts mot skräckinjagande vackert kaos under kolossfighterna."


Test: LG UP970

Steget till UHD Blu-ray

LG:s UHD Blu-rayspelare UP970 är en rättfram spelare som också har ett lågt pris, vilket aldrig är fel!


Loewe bild 3.55 OLED

STILFULL OLED

Är du ute efter en TV med det där lilla extra ska du absolut kolla in Loewes senaste OLED-modell: Bild 3.55!


HBO NORDIC

NYHETER I MAJ

Miniserierna Patrick Melrose, med Benedict Cumberbatch i titelrollen, och C.B. Strike, baserad på böcker skrivna av J.K. Rowling samt de nya HBO-filmerna The Tale och Fahrenheit 451 får alla premiär i maj.


TÄVLING!

Vinn mäktigt överlevnadsdrama!

Vi har tjatat till oss tre ex från Fox av det dramatiska äventyret The Mountain Between Us på Blu-ray att tävla ut!


Förstärkta band

Nytt från Bryston

Kanadensiska Bryston har inlett ett samarbete med StormAudio.


Laser ökar

Nya projektorer från Sony

Växande efterfrågan på både ökad ljusstyrka och större bildyta hos laserprojektorer har fått Sony att utöka sitt sortiment.


Test från HemmaBio 12/2017

Homey – smart förening

Se upp Alexa, Nexa, Fibaro och Telldus! Den nya smarta underhållaren och hembetjänten Homey kan mycket väl bli er baneman. Homey är här nu, men frågan är om vi och våra hem är redo för Homey än?


Test från HemmaBio 12/2017

Homey – smart förening

Se upp Alexa, Nexa, Fibaro och Telldus! Den nya smarta underhållaren och hembetjänten Homey kan mycket väl bli er baneman. Homey är här nu, men frågan är om vi och våra hem är redo för Homey än?


THE HANDMAID'S TALE

Ny säsong 26 april!

"Nolite te bastardes carborundorum, bitches"


Pioneer VSX-933

Fler HDMI, Voice Assistant och Dolby Vision

Nu kommer Pioneers nya VSX-933, en flerkanalsförstärkare med gott om modernt godis!


WESTWORLD

Säsong 2 - premiär 23 april

"I imagined a story where I didn't have to be the damsel" – Dolores.


Optoma HD144X

Smart lättviktsprojektor

Optomas nya HD144X är en Full HD-projektor på knappa 3 kilo och har inbyggd högtalare, USB (varför inte driva en Chromecast) och ett dedikerat spelläge. För cirka 6 000 kronor får du en liten men ljusstark projektor som är perfekt att flytta mellan landstället, kontoret och hemmet!

Info: Optoma


Meddelande

Laddar meddelande...