GameFlys Streaming App

Strömmade TV-spel med konsolkvalitet direkt i teven

LG Electronics har ingått i ett samarbete med GameFly, som är en ledande leverantör av streamade tv-spel.

STOCKHOLM, 1 mars, 2016 – Samarbetet innebär att GameFlys Streaming App kommer att finnas tillgänglig i smart TV-modeller baserade på LG webOS vilket gör att användare får tillgång till hela GameFlys bibliotek med premiumspel direkt i sin tv.

- Samarbetet med GameFly är oerhört spännande samtidigt som det skapar ytterligare värde för våra smart tv-kunder, säger Mika Björkstén, Nordisk Smart TV Specialist inom Home Entertainment på LG Electronics. Ägare av LG:s smart tv-modeller kommer kunna spela de senaste spelen med konsolkvalitet direkt på sin tv utan att behöva ansluta mer än en spelkontroll.

LG kommer att göra GameFly Streaming App tillgänglig i företagets smart tv-modeller baserade på webOS 2.0 och 3.0 via en plattformsuppdatering under april. Speltjänsten utnyttjar molnteknik för att strömma spelen över internet till smarta tv-apparater och andra typer av enheter. GameFlys tjänst eliminerar allt krångel med att köpa och installera flera spelkonsoler för att kunna spela sina favoritspel och en låg månadskostnad gör att LG Smart TV-ägare kan spela tv-spel till en bråkdel av kostnaden för ett tv-spel. Användare behöver bara starta sin tv för att via webOS intuitiva gränssnitt starta GameFlys Streaming App och börja njuta av sitt favoritspel.

Genom att använda den nya spel-appen kommer LG Smart TV-användare att kunna njuta av GameFly Streaming-paket, som bundlar populära actionspel såsom Tomb Raider: Game of the Year Edition, Batman: Arkham Origins, F.E.A.R. 3, Darksiders och Red Faction Armageddon. GameFlys bibliotek har dessutom familjetitlar som Lego Batman 3, Pacman Championship Edition och WRC 4.

GameFly Streaming App för LG Smart TV lanseras i Sverige och en rad andra länder med start i slutet av april. Tjänsten kommer att vara tillgänglig kort efter lanseringen. De av GameFly rekommenderade spelkontrollenheterna omfattar bland andra Logitech F310, Logitech F710 och spelkontroller för Xbox som ansluts med sladd.


Artikelflöde

Äntligen besked!

SISTA SÄSONGEN AV GAME OF THRONES - PREMIÄR I APRIL 2019

Game of Thrones sista och åttonde säsong i sex avsnitt har premiär på HBO Nordic i april 2019.


Z-Wave.Me Wall Controller SC

Som en strömbrytare på väggen!

Tänk om man kunde tända och släcka i taket genom att trycka på en knapp, en slags lampknapp på väggen, i det rum man vill tända i – och fjärrstyra eller tidstyra samma lampa!


MÅNADENS STORBILDSUPPLEVELSE

SPIDER-MAN

Spindelkillen är tillbaka! Denna gång i form av en PS4-exklusiv stortitel utvecklad av välrenommerade Insomniac Games.


Osmart på IFA

Popps Smart Camera Gateway

Det smarta, intelligenta hemmet bjuder på enastående komfort och bekvämlighet och har redan blivit en realitet.


Referensmässig UHD-duo

Värstingar från Pioneer

Sedan Oppo lämnade spelarmarknaden har Panasonic varit ensamma om en tung lyxspelare med alla finesser, men nu får den konkurrens av Pioneer UDP-LX500, och senare i år UDP-LX800.


Intervju – Ennio Midena

Han är verklighetens Videomannen

I nya svenska thrillern Videomannen kretsar handlingen kring en fanatisk VHS-samlare och en försvunnen zombierulle. Vi har träffat videofantasten som filmens huvudperson delvis är inspirerad av.


TÄVLING

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

TÄVLA OCH VINN FILMEN PÅ BLU-RAY OCH SPELET TILL PS4!


Recension

THE CREW 2

Var det ont om semesterdagar i somras? Behöver du ett miljöombyte? Då föreslår jag att du hoppar in i Ivory Towers massiva racingvärld, som spänner från kust till kust på nordamerikanska kontinenten.


Sony UBP-X500

Billig universalspelare

Slanka Sony UBP-X500 - firmans tredje och billigaste Blu-rayspelare.


Blu-rayaktuella You Were Never Really Here

Vedergällning på beställning

När You Were Never Really Here premiärvisades på Cannesfestivalen ifjol fick filmen ta emot en lång stående ovation från publiken. Nu släpps äntligen det kritikerhyllade och brutalt intensiva thriller-dramat på Blu-ray.


Möbelsnickeri för hemmabio

Läcker retro

I Vancouver finns MazinCraft som specialiserat sig på möbelsnickeri för hemmabio.


Smidigare korrigering

Ny version av Dirac Live!

Den nya andra generationens ljud- och rumsoptimeringsprogram är inte bara uppgraderad rent tekniskt utan ska också vara ännu mer lättanvänt med både tydligare gränssnitt och förenklad inkoppling.


Sony TV

Nya toppmodeller

Namnet Master reserverar Sony för sina allra bästa TV-apparater och nu kommer två nya minimalistiska Mastermodeller: AF9-OLED och ZF9-LCD.


32-kanals processorförsteg

StormAudios nya topprocessor

Ett balanserat moduluppbyggt 32-kanals processorförsteg överlastad med finesser som tre 3D-format, Sphere Audio och Dirac Live-korrigering, men ändå har överskådligt gränssnitt och är lika hemtam multisammanhang som i kräsen hifimiljö - finns det?


Exklusivt för hemsidan!

Krönika: I favoriternas fotspår

När regnet sveper in från väster och sommaren drar sin sista suck dricker vi kaffe på Kafé Öresund i Viken.


Meddelande

Laddar meddelande...