GameFlys Streaming App

Strömmade TV-spel med konsolkvalitet direkt i teven

LG Electronics har ingått i ett samarbete med GameFly, som är en ledande leverantör av streamade tv-spel.

STOCKHOLM, 1 mars, 2016 – Samarbetet innebär att GameFlys Streaming App kommer att finnas tillgänglig i smart TV-modeller baserade på LG webOS vilket gör att användare får tillgång till hela GameFlys bibliotek med premiumspel direkt i sin tv.

- Samarbetet med GameFly är oerhört spännande samtidigt som det skapar ytterligare värde för våra smart tv-kunder, säger Mika Björkstén, Nordisk Smart TV Specialist inom Home Entertainment på LG Electronics. Ägare av LG:s smart tv-modeller kommer kunna spela de senaste spelen med konsolkvalitet direkt på sin tv utan att behöva ansluta mer än en spelkontroll.

LG kommer att göra GameFly Streaming App tillgänglig i företagets smart tv-modeller baserade på webOS 2.0 och 3.0 via en plattformsuppdatering under april. Speltjänsten utnyttjar molnteknik för att strömma spelen över internet till smarta tv-apparater och andra typer av enheter. GameFlys tjänst eliminerar allt krångel med att köpa och installera flera spelkonsoler för att kunna spela sina favoritspel och en låg månadskostnad gör att LG Smart TV-ägare kan spela tv-spel till en bråkdel av kostnaden för ett tv-spel. Användare behöver bara starta sin tv för att via webOS intuitiva gränssnitt starta GameFlys Streaming App och börja njuta av sitt favoritspel.

Genom att använda den nya spel-appen kommer LG Smart TV-användare att kunna njuta av GameFly Streaming-paket, som bundlar populära actionspel såsom Tomb Raider: Game of the Year Edition, Batman: Arkham Origins, F.E.A.R. 3, Darksiders och Red Faction Armageddon. GameFlys bibliotek har dessutom familjetitlar som Lego Batman 3, Pacman Championship Edition och WRC 4.

GameFly Streaming App för LG Smart TV lanseras i Sverige och en rad andra länder med start i slutet av april. Tjänsten kommer att vara tillgänglig kort efter lanseringen. De av GameFly rekommenderade spelkontrollenheterna omfattar bland andra Logitech F310, Logitech F710 och spelkontroller för Xbox som ansluts med sladd.


Artikelflöde

KRÖNIKA THOMAS NILSSON

Tänk på döden

Det händer att jag gör det allt mer nuförtiden.
Tänker på döden, alltså.
Jag vet inte riktigt varför.


Nya UHD-spelare

Panasonic har en hel serie nya UHD-spelare på ingång

Allra intressantast är referensspelaren 9000 och lillebrorsan 820.


Spelrecension

SHADOW OF THE COLOSSUS

"En poetisk stillhet som ibland snabbt byts mot skräckinjagande vackert kaos under kolossfighterna."


Test: LG UP970

Steget till UHD Blu-ray

LG:s UHD Blu-rayspelare UP970 är en rättfram spelare som också har ett lågt pris, vilket aldrig är fel!


Loewe bild 3.55 OLED

STILFULL OLED

Är du ute efter en TV med det där lilla extra ska du absolut kolla in Loewes senaste OLED-modell: Bild 3.55!


HBO NORDIC

NYHETER I MAJ

Miniserierna Patrick Melrose, med Benedict Cumberbatch i titelrollen, och C.B. Strike, baserad på böcker skrivna av J.K. Rowling samt de nya HBO-filmerna The Tale och Fahrenheit 451 får alla premiär i maj.


TÄVLING!

Vinn mäktigt överlevnadsdrama!

Vi har tjatat till oss tre ex från Fox av det dramatiska äventyret The Mountain Between Us på Blu-ray att tävla ut!


Förstärkta band

Nytt från Bryston

Kanadensiska Bryston har inlett ett samarbete med StormAudio.


Laser ökar

Nya projektorer från Sony

Växande efterfrågan på både ökad ljusstyrka och större bildyta hos laserprojektorer har fått Sony att utöka sitt sortiment.


Test från HemmaBio 12/2017

Homey – smart förening

Se upp Alexa, Nexa, Fibaro och Telldus! Den nya smarta underhållaren och hembetjänten Homey kan mycket väl bli er baneman. Homey är här nu, men frågan är om vi och våra hem är redo för Homey än?


Test från HemmaBio 12/2017

Homey – smart förening

Se upp Alexa, Nexa, Fibaro och Telldus! Den nya smarta underhållaren och hembetjänten Homey kan mycket väl bli er baneman. Homey är här nu, men frågan är om vi och våra hem är redo för Homey än?


THE HANDMAID'S TALE

Ny säsong 26 april!

"Nolite te bastardes carborundorum, bitches"


Pioneer VSX-933

Fler HDMI, Voice Assistant och Dolby Vision

Nu kommer Pioneers nya VSX-933, en flerkanalsförstärkare med gott om modernt godis!


WESTWORLD

Säsong 2 - premiär 23 april

"I imagined a story where I didn't have to be the damsel" – Dolores.


Optoma HD144X

Smart lättviktsprojektor

Optomas nya HD144X är en Full HD-projektor på knappa 3 kilo och har inbyggd högtalare, USB (varför inte driva en Chromecast) och ett dedikerat spelläge. För cirka 6 000 kronor får du en liten men ljusstark projektor som är perfekt att flytta mellan landstället, kontoret och hemmet!

Info: Optoma


Meddelande

Laddar meddelande...