Pressrelease

Elgiganten har den bästa servicen

Elgiganten ger det bästa kundbemötandet och servicen i hemelektronikbranschen enligt svenska folket.

– Jag är otroligt stolt och tacksam över att kunderna har en sådan positiv upplevelse av oss och vill dedikera det här priset till våra medarbetare som gör ett sådant fantastiskt arbete med våra kunder varje dag, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

För femte året i rad har ServiceScore® undersökt hur svenska folket upplever hur olika företag ger dem service och bemöter dem som kunder, samt vilka företag som de anser har gett dem service över deras förväntningar.

I år valde svenskarna att fram upplevelsen av Elgiganten som därmed fick det högsta servicebetyget i kategorin Hemelektronik.

– Vi har under många år, jobbat hårt och målmedvetet med att förbättra servicen och kundernas upplevelse av oss och det har varit ett tufft arbete, men det här priset är ett gyllene bevis på att det verkligen gett resultat. Av alla utmärkelser vi vunnit det senaste året, så är det den här jag värderar allra högst. Jag är otroligt stolt och tacksam över att kunderna har en sådan positiv upplevelse av oss, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

– Att ta ett strategiska beslut om att vi ska ha kunden i fokus betyder däremot ingenting utan människor som genomför dom och jag vill därför tillägna det här priset till våra 3700 medarbetare, som med stort engagemang och ett leende på läpparna tar så fantastiskt god hand om våra kunder varje dag. Medarbetarna är vår största tillgång, fortsätter Niclas Eriksson.

ServiceScore® utnämningarna bygger på svaren från en riksrepresentativ undersökning där över 3000 personer i åldrarna 18 - 79 år har fått besvara hur olika företag ger dem service eller bemöter dem som kunder, samt vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar! I år omfattade undersökningen företag från ett 20-tal branscher.


Artikelflöde

Fina fötter från IsoAcoustics

Mjuka puckar

Från IsoAcoustics, kända för sina högtalarstativ (Aperta för hemmabion) kommer nu Orea, puckar att ställa elektronik på. 


Storfilm i hemmabion!

Den svarta pantern som erövrade världen

Både publik och kritiker har hyllat Black Panther som Marvels bästa superhjältefilm någonsin. Serieimperiets artonde rulle har också blivit den hittills största och årets mest inkomstbringande biosuccé.


Aequo Audios nya flaggskepp

Nederländska lyxbyggen

Med en 13- och en 11-tums subbas (aktiva) samt en 8-tums ”normal” bas samt mellanregister och diskant är Aequo Audios nya flaggskepp Diluvium en av få högtalare som på riktigt inte behöver stöd av en subbas. 


Miniprojektor från Sony

FICKBIO

Det är inte helt ovanligt med pyttesmå projektorer, men när Sony släpper en som ska kunna projicera en 120-tumsbild blir vi nyfikna!


Nytt från XTZ

Alpha får sällskap

XTZ:s värstingserie Divine är nu inne på sin andra inkarnation, och med Delta (och Delta C) är serien komplett. 


Sex smarta kanaler

NYTT FRÅN BRYSTON

Brystons nya slutsteg 24B³ i Cubed-serien har två råstarka kanaler (2x300 W) och fyra kanaler på vardera 75 W, allt i 8 ohm. 


Nytt från Q Acoustics!

Stora förbättringar

Brittiska högtalartillverkaren Q Acoustics brukar uppdatera sina modellserier efter några år, och nu är det dags för 3000-serien att få tillägget ”i” i modellbeteckningarna. Och när det kommer till den relativt billiga 3000-serein är det rejäla förbättringar!


3D lever!

Tacka Optoma för det, som med sin UHD51 levererar både 4k och 3d, och det till ett pris under 20 000 kronor! Den ska enligt uppgift också hantera HDR på ett bra sätt, och med 2 400 lumens ljusstyrka kan den nog funka bra i ett vardagsrum.

Tacka Optoma för det, som med sin UHD51 levererar både 4k och 3d, och det till ett pris under 20 000 kronor! Den ska enligt uppgift också hantera HDR på ett bra sätt, och med 2 400 lumens ljusstyrka kan den nog funka bra i ett vardagsrum.


Större fransmän

TRIANGLE THETIS

Med Thetis 380 (bilden) och Thales 400 ökar Triangle på konarean rejält!


Nytt från Sony

Ljudstrålande värsting-OLED

Sonys nya värsting-tv AF8 har inte bara oled-panel och det fantastiska bildbehandlingschippet X1 Extreme, utan även Acoustic Surface-tekniken som gör att hela bildytan även strålar ljud.


Sommarens bästa svenska film

Den blomstertid nu kommer

Myten säger att Sverige är som mest sårbart när det är storhelg och många myndigheter håller stängt. Därför är det ingen slump att filmkollektivet Crazy Picures långfilmsdebut utspelar sig på midsommarafton. Vi har pratat med gänget bakom bioaktuella thrillern Den blomstertid nu kommer.


Wind River-tävlingen avgjord!

NI VANN!

Nu har vi dragit vinnarna i tävlingen!


KRÖNIKA THOMAS NILSSON

Tänk på döden

Det händer att jag gör det allt mer nuförtiden.
Tänker på döden, alltså.
Jag vet inte riktigt varför.


Nya UHD-spelare

Panasonic har en hel serie nya UHD-spelare på ingång

Allra intressantast är referensspelaren 9000 och lillebrorsan 820.


Spelrecension

SHADOW OF THE COLOSSUS

"En poetisk stillhet som ibland snabbt byts mot skräckinjagande vackert kaos under kolossfighterna."


Meddelande

Laddar meddelande...