Pressrelease

Elgiganten har den bästa servicen

Elgiganten ger det bästa kundbemötandet och servicen i hemelektronikbranschen enligt svenska folket.

– Jag är otroligt stolt och tacksam över att kunderna har en sådan positiv upplevelse av oss och vill dedikera det här priset till våra medarbetare som gör ett sådant fantastiskt arbete med våra kunder varje dag, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

För femte året i rad har ServiceScore® undersökt hur svenska folket upplever hur olika företag ger dem service och bemöter dem som kunder, samt vilka företag som de anser har gett dem service över deras förväntningar.

I år valde svenskarna att fram upplevelsen av Elgiganten som därmed fick det högsta servicebetyget i kategorin Hemelektronik.

– Vi har under många år, jobbat hårt och målmedvetet med att förbättra servicen och kundernas upplevelse av oss och det har varit ett tufft arbete, men det här priset är ett gyllene bevis på att det verkligen gett resultat. Av alla utmärkelser vi vunnit det senaste året, så är det den här jag värderar allra högst. Jag är otroligt stolt och tacksam över att kunderna har en sådan positiv upplevelse av oss, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

– Att ta ett strategiska beslut om att vi ska ha kunden i fokus betyder däremot ingenting utan människor som genomför dom och jag vill därför tillägna det här priset till våra 3700 medarbetare, som med stort engagemang och ett leende på läpparna tar så fantastiskt god hand om våra kunder varje dag. Medarbetarna är vår största tillgång, fortsätter Niclas Eriksson.

ServiceScore® utnämningarna bygger på svaren från en riksrepresentativ undersökning där över 3000 personer i åldrarna 18 - 79 år har fått besvara hur olika företag ger dem service eller bemöter dem som kunder, samt vilka företag som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar! I år omfattade undersökningen företag från ett 20-tal branscher.


Artikelflöde

SPELRECENSION

DETROIT: BECOME HUMAN

Quantic Dream har med sina tidigare spel på många sätt nästan helt suddat ut gränsen mellan tv-spel och film.


Krönikan

Meningen med livet är enkel

Spies (ät), rejs (res) og vær glad.

Ordleken blir förstås inte lika fyndig på svenska som på danska.


Massivt ljusflöde med laser

Panasonics serie av Sholid Shine-projektorer utökas med PT-RZ870 som specar 8 500 lumen och 1920x1200-upplösning.


YAMAHA RX-A3080

Tungviktare på G

Yamaha flaggar för att bjässarna i Aventageserien är på väg, och det märks på finess-listan att dessa receivrar ska funka oavsett plats!


TÄVLINGEN AVGJORD!

NI VANN THE ENDLESS!

Här kommer vinnarna av The Endless på Blu-ray!


Nytt från James Louspeaker

Där vägg och tak möts

För större hemmabiosystem, och speciellt sådana som kör Auro 3D, eller där det helt enkelt inte är praktiskt att montera takhögtalare, har James Louspeaker lösningar


Årets bästa produkter!

EISA AWARDS 2018-2019

EISA, European Sound and Imaging Association, är en sammanslutning av Europas ledande facktidningar inom hemelektronik.
Varje år utser vi, som svenska EISA-representanter, tillsammans med våra europeiska kollegor vilka produkter som ska få de åtråvärda utmärkelserna.
Juryarbetet är intensivt, och speciellt när det finns många intressanta produkter i en viss kategori kan diskussionernas vågor gå höga.Sedan några år har gamla kategorierna bytts ut mot expertgrupper, så att vi i HemmaBio är med och utser vinnarna i de grupper som rör oss medan våra kollegor på Hifi & Musik nu koncentrerar sig på just hifi-produkter.

Vissa utmärkelser delas av två eller flera expertgrupper, när det gäller grejer som stäcker sig över expertgrupperna. I vårt fall gäller detta i år en kamera man kan filma med, UHD-spelarna och en sjukt slimmad högtalare som används både i hem och bil.

Här hittar du alla vinnare!

Och du, passa på att tjuvkika på vår nya hemsida som lanseras inom kort;-)


Pacific Rim: Uprising

Monstren från havet anfaller igen!

I Pacific Rim reste sig utomjordiska monster ur havsdjupen för att överta herraväldet på jorden. Invasionen slogs tillbaka av en tapper skara soldater med hjälp av jättelika stridsrobotar. I uppföljaren Pacific Rim: Uprising skakas världen av nya, ännu mer brutala attacker från rymdvarelserna.


Vincent SP-20 Anniversary Edition

RÖRHYBRID

Vi fortsätter att lyssna på externa slutsteg, en produkttyp som kan ge din hemmabio just den adrenalinkick den behöver!


Sommartävlingen avgjord

VANN DU?

Nu har vi dragit vinnarna i vår massiva sommartävling - är du en av de lyckliga?


Red Sparrow-tävling

Här är vinnarna!

Det var många som villl se Jennifer Lawrence som rysk agent!

Här har ni rätt svar på frågorna:


Savant

Ny hemautomatisering

Amerikanska Savant för smarta hem finns nu i Skandinavien, och man trycker hårt på enkelheten vid programmering, det ska vara mycket drag’n’drop och lite kod. 


Fina fötter från IsoAcoustics

Mjuka puckar

Från IsoAcoustics, kända för sina högtalarstativ (Aperta för hemmabion) kommer nu Orea, puckar att ställa elektronik på. 


Storfilm i hemmabion!

Den svarta pantern som erövrade världen

Både publik och kritiker har hyllat Black Panther som Marvels bästa superhjältefilm någonsin. Serieimperiets artonde rulle har också blivit den hittills största och årets mest inkomstbringande biosuccé.


Aequo Audios nya flaggskepp

Nederländska lyxbyggen

Med en 13- och en 11-tums subbas (aktiva) samt en 8-tums ”normal” bas samt mellanregister och diskant är Aequo Audios nya flaggskepp Diluvium en av få högtalare som på riktigt inte behöver stöd av en subbas. 


Meddelande

Laddar meddelande...