PREMIÄR PÅ HBO NORDIC

Casual - Ny komediserie på HBO Nordic

Casual - från den Oscarnominerade regissören av Up in the Air och Juno har premiär på den 8 juni


Den nya komediserien Casual är regisserad av Oscarnominerade Jason Reitman (Up in the Air och Juno), och handlar om ett syskonpar - han ungkarl och hon nyskild - som bor under samma tak. De försöker hjälpa varandra i den snåriga dejtingvärlden och samtidigt uppfostra systerns tonåriga dotter. Casual är en produktion från Lionsgate TV och Right of Way.

Ungkarlsbrorsan Alex spelas av Tommy Dewey (The Mindy Project, 17 Again, Step up Revolution). Alex är skapare till en populär dejtingsida, vilken han utnyttjar för att träffa snygga kvinnor i hopp om att döva sin depression och ensamhet. Även om han på ytan är en playboy längtar han i hemlighet efter den perfekta matchningen: "the one".

Systern Valerie, spelad av Michaela Watkins (New Girl, Saturday Night Live, Enough Said) är nyskild och försöker hitta sin plats i dejtingvärlden. Valerie arbetar som terapeut, och lever inte som hon lär. Hon vet allt som finns att veta om sex, men har själv stängt av helt på den fronten.

Hennes 16-åriga dotter Laura, spelad av Tara Lynn Barr (God Bless America, Aquarius), är mogen för sin ålder och får inta rollen som den vuxna i hemmet. Laura är självständig, ironisk och trivs inte med folk i sin egen ålder, därför umgås hon mycket med sin mamma och morbror som hon har lättare att relatera till. Lauras självförtroende och sarkastiska humor döljer dock något som hon själv inte vill erkänna: hon är fortfarande ett osäkert barn som inte känner världen så bra som hon tror.

Säsong 1 (10 avsnitt) blir tillgänglig den 8 juni på HBO Nordic
Säsong 2 har premiär den 8 juni på HBO Nordic (dagen efter premiären på den amreikanska tevetjänsten Hulus)

Kolla trailern HÄR


Artikelflöde

Fina fötter från IsoAcoustics

Mjuka puckar

Från IsoAcoustics, kända för sina högtalarstativ (Aperta för hemmabion) kommer nu Orea, puckar att ställa elektronik på. 


Storfilm i hemmabion!

Den svarta pantern som erövrade världen

Både publik och kritiker har hyllat Black Panther som Marvels bästa superhjältefilm någonsin. Serieimperiets artonde rulle har också blivit den hittills största och årets mest inkomstbringande biosuccé.


Aequo Audios nya flaggskepp

Nederländska lyxbyggen

Med en 13- och en 11-tums subbas (aktiva) samt en 8-tums ”normal” bas samt mellanregister och diskant är Aequo Audios nya flaggskepp Diluvium en av få högtalare som på riktigt inte behöver stöd av en subbas. 


Miniprojektor från Sony

FICKBIO

Det är inte helt ovanligt med pyttesmå projektorer, men när Sony släpper en som ska kunna projicera en 120-tumsbild blir vi nyfikna!


Nytt från XTZ

Alpha får sällskap

XTZ:s värstingserie Divine är nu inne på sin andra inkarnation, och med Delta (och Delta C) är serien komplett. 


Sex smarta kanaler

NYTT FRÅN BRYSTON

Brystons nya slutsteg 24B³ i Cubed-serien har två råstarka kanaler (2x300 W) och fyra kanaler på vardera 75 W, allt i 8 ohm. 


Nytt från Q Acoustics!

Stora förbättringar

Brittiska högtalartillverkaren Q Acoustics brukar uppdatera sina modellserier efter några år, och nu är det dags för 3000-serien att få tillägget ”i” i modellbeteckningarna. Och när det kommer till den relativt billiga 3000-serein är det rejäla förbättringar!


3D lever!

Tacka Optoma för det, som med sin UHD51 levererar både 4k och 3d, och det till ett pris under 20 000 kronor! Den ska enligt uppgift också hantera HDR på ett bra sätt, och med 2 400 lumens ljusstyrka kan den nog funka bra i ett vardagsrum.

Tacka Optoma för det, som med sin UHD51 levererar både 4k och 3d, och det till ett pris under 20 000 kronor! Den ska enligt uppgift också hantera HDR på ett bra sätt, och med 2 400 lumens ljusstyrka kan den nog funka bra i ett vardagsrum.


Större fransmän

TRIANGLE THETIS

Med Thetis 380 (bilden) och Thales 400 ökar Triangle på konarean rejält!


Nytt från Sony

Ljudstrålande värsting-OLED

Sonys nya värsting-tv AF8 har inte bara oled-panel och det fantastiska bildbehandlingschippet X1 Extreme, utan även Acoustic Surface-tekniken som gör att hela bildytan även strålar ljud.


Sommarens bästa svenska film

Den blomstertid nu kommer

Myten säger att Sverige är som mest sårbart när det är storhelg och många myndigheter håller stängt. Därför är det ingen slump att filmkollektivet Crazy Picures långfilmsdebut utspelar sig på midsommarafton. Vi har pratat med gänget bakom bioaktuella thrillern Den blomstertid nu kommer.


Wind River-tävlingen avgjord!

NI VANN!

Nu har vi dragit vinnarna i tävlingen!


KRÖNIKA THOMAS NILSSON

Tänk på döden

Det händer att jag gör det allt mer nuförtiden.
Tänker på döden, alltså.
Jag vet inte riktigt varför.


Nya UHD-spelare

Panasonic har en hel serie nya UHD-spelare på ingång

Allra intressantast är referensspelaren 9000 och lillebrorsan 820.


Spelrecension

SHADOW OF THE COLOSSUS

"En poetisk stillhet som ibland snabbt byts mot skräckinjagande vackert kaos under kolossfighterna."


Meddelande

Laddar meddelande...