Nytt i juni

FÖRSOMMAR PÅ HBO NORDIC

Juni på HBO Nordic erbjuder en mängd nyheter som spänner över hela spektrat av komedi, drama, stand-up, dokumentär och talkshow.


QUINCY JONES: BURNING THE LIGHT

HBO komedispecial, premiär den 3 juni

En ung stå-upp-komiker med obotlig cancer berättade nyligen sin gripande historia i The Ellen DeGeneres Show ─ nu gör han sin första HBO-komedispecial. Den exklusiva inspelningen gjordes på The Telegram Ballroom i Los Angeles den 4 april. Quincy Jones tacklar en mängd brännbara ämnen som homoäktenskap, rasism och utmaningen att hitta äkta kärlek.


CASUAL
Komediserie, premiär för säsong 2 den 8 juni (hela säsong 1 blir tillgänglig samma dag)

Den Oscarnominerade regissören Jason Reitman (Up in the Air & Juno) har skapat den nya Huluserien Casual. Komedin handlar om ett syskonpar ─ han är ungkarl och hon är nyskild ─ som återigen ska bo under samma tak. Tillsammans försöker de navigera i den snåriga dejtingvärlden samtidigt som de uppfostrar hennes tonårsdotter.


THE MAGICIANS
Fantasydrama, premiär den 20 juni (hela säsong 1)

SyFy:s nya fantasydrama, The Magicians, är baserad på Lev Grossmans bok med samma namn. Quentin Coldwater blir antagen till Brakebills University för att bli upplärd till magiker. Väl på plats upptäcker han att den magiska värld som han läst om som barn är verklig och att den utgör ett hot mot mänskligheten. Samtidigt hamnar hans barndomsvän Julia snett i livet. Hon blev inte antagen till Brakebill och söker sig därför till magins värld på egen hand.


SUITED
HBO-dokumentär, premiär den 21 juni

Dokumentären Suited, producerad av Lena Dunham och Jenni Konner (Girls), berättar historien om Bindle & Keep, ett skrädderi i Brooklyn som ser bortom de traditionella könsrollerna. Bindle & Keep sticker ut eftersom de skräddarsyr kostymer till transsexuella kunder och till kunder som faller utanför det könsbinära samhället. På ett varmt och upplyftande sätt berättar Suited om den personliga resan i att anta en ny identitet och att våga vara sig själv. Dokumentären handlar om att acceptera skillnader och poängterar att ”one size fits all” inte alltid passar.


ANY GIVEN WEDNESDAY WITH BILL SIMMONS
Talkshow varje vecka, premiär den 24 juni

En av de mest talangfulla och inflytelserika personerna i amerikansk sportmedia, Bill Simmons, kliver in hos HBO och i talkshow-världen. Bill Simmons är skapare till den ikoniska sajten grantland.com och har arbetat som sportkrönikör, tv-värd och analytiker. Han är även författare och har två gånger varit en av New York Times bästsäljare samt är Emmybelönad dokumentärskapare och podcastare. Talkshowen kommer på ett spontant sätt att väva in gäster och berättelser från både sportens och kulturens värld.


ROADIES
Miniserie, premiär den 27 juni

Showtimes nya dramaserie Roadies är en romantisk, rolig och ofta intensiv skildring av livet som ”roadie”. Denna dedikerade grupp roadies har skapat sin egen familj när de turnerar genom USA med ett stort rockband. Den musikfyllda miniserien porträtterar rockvärlden genom branschens ohyllade hjältar: de som arbetar backstage för att få konserterna att fungera. Serien är skapad av Oscarsbelönade Cameron Crowe och i ensemblen ser vi bland annat Luke Wilson och Carla Gugino.


RAY DONOVAN
Dramaserie, premiär för säsong 4 den 27 juni Säsong 1-3 är tillgängliga

Succéserien från Showtime, med Liev Schrieber i sin trefaldigt Golden Globe -och Emmynominerade roll, fortsätter med en ny säsong. Ray är den bästa professionella fixaren i Los Angeles ─ mannen som kallas in för att få svåra och obekväma situationer att försvinna. Förra säsongens intensiva sammandrabbning med den armeniska maffian har fått en skadad Ray att återfinna sin tro. Med en andra chans i livet är Ray på väg att bli en mycket bättre make och far. Men hans jobb leder honom in i en om möjligt ännu farligare värld än tidigare. Den fjärde säsongen gästas av Emmynominerade Lisa Bonet, Embeth Davidtz och Gabriel Mann.


NYA FILMER
Tillgängliga den 1 juni

THE BOUNTY
CITY SLICKERS
DOUBLE IMPACT
EVERYTHING YOU ALWAYS WANTED TO KNOW ABOUT SEX
LOVE AND DEATH
AMERICAN GANGSTER
CHANGELING
EVAN ALMIGHTY
HELLBOY II: THE GOLDEN ARMY
THE HOLIDAY
INSIDE MAN
IT’S COMPLICATED
MIAMI VICE (’06)
PUBLIC ENEMIES
THE TALE OF DESPEREAUX
WANTED
ART SCHOOL CONFINDENTIALArtikelflöde

SPELRECENSION

DETROIT: BECOME HUMAN

Quantic Dream har med sina tidigare spel på många sätt nästan helt suddat ut gränsen mellan tv-spel och film.


Krönikan

Meningen med livet är enkel

Spies (ät), rejs (res) og vær glad.

Ordleken blir förstås inte lika fyndig på svenska som på danska.


Massivt ljusflöde med laser

Panasonics serie av Sholid Shine-projektorer utökas med PT-RZ870 som specar 8 500 lumen och 1920x1200-upplösning.


YAMAHA RX-A3080

Tungviktare på G

Yamaha flaggar för att bjässarna i Aventageserien är på väg, och det märks på finess-listan att dessa receivrar ska funka oavsett plats!


TÄVLINGEN AVGJORD!

NI VANN THE ENDLESS!

Här kommer vinnarna av The Endless på Blu-ray!


Nytt från James Louspeaker

Där vägg och tak möts

För större hemmabiosystem, och speciellt sådana som kör Auro 3D, eller där det helt enkelt inte är praktiskt att montera takhögtalare, har James Louspeaker lösningar


Årets bästa produkter!

EISA AWARDS 2018-2019

EISA, European Sound and Imaging Association, är en sammanslutning av Europas ledande facktidningar inom hemelektronik.
Varje år utser vi, som svenska EISA-representanter, tillsammans med våra europeiska kollegor vilka produkter som ska få de åtråvärda utmärkelserna.
Juryarbetet är intensivt, och speciellt när det finns många intressanta produkter i en viss kategori kan diskussionernas vågor gå höga.Sedan några år har gamla kategorierna bytts ut mot expertgrupper, så att vi i HemmaBio är med och utser vinnarna i de grupper som rör oss medan våra kollegor på Hifi & Musik nu koncentrerar sig på just hifi-produkter.

Vissa utmärkelser delas av två eller flera expertgrupper, när det gäller grejer som stäcker sig över expertgrupperna. I vårt fall gäller detta i år en kamera man kan filma med, UHD-spelarna och en sjukt slimmad högtalare som används både i hem och bil.

Här hittar du alla vinnare!

Och du, passa på att tjuvkika på vår nya hemsida som lanseras inom kort;-)


Pacific Rim: Uprising

Monstren från havet anfaller igen!

I Pacific Rim reste sig utomjordiska monster ur havsdjupen för att överta herraväldet på jorden. Invasionen slogs tillbaka av en tapper skara soldater med hjälp av jättelika stridsrobotar. I uppföljaren Pacific Rim: Uprising skakas världen av nya, ännu mer brutala attacker från rymdvarelserna.


Vincent SP-20 Anniversary Edition

RÖRHYBRID

Vi fortsätter att lyssna på externa slutsteg, en produkttyp som kan ge din hemmabio just den adrenalinkick den behöver!


Sommartävlingen avgjord

VANN DU?

Nu har vi dragit vinnarna i vår massiva sommartävling - är du en av de lyckliga?


Red Sparrow-tävling

Här är vinnarna!

Det var många som villl se Jennifer Lawrence som rysk agent!

Här har ni rätt svar på frågorna:


Savant

Ny hemautomatisering

Amerikanska Savant för smarta hem finns nu i Skandinavien, och man trycker hårt på enkelheten vid programmering, det ska vara mycket drag’n’drop och lite kod. 


Fina fötter från IsoAcoustics

Mjuka puckar

Från IsoAcoustics, kända för sina högtalarstativ (Aperta för hemmabion) kommer nu Orea, puckar att ställa elektronik på. 


Storfilm i hemmabion!

Den svarta pantern som erövrade världen

Både publik och kritiker har hyllat Black Panther som Marvels bästa superhjältefilm någonsin. Serieimperiets artonde rulle har också blivit den hittills största och årets mest inkomstbringande biosuccé.


Aequo Audios nya flaggskepp

Nederländska lyxbyggen

Med en 13- och en 11-tums subbas (aktiva) samt en 8-tums ”normal” bas samt mellanregister och diskant är Aequo Audios nya flaggskepp Diluvium en av få högtalare som på riktigt inte behöver stöd av en subbas. 


Meddelande

Laddar meddelande...