HBO NORDIC

NYHETER I FEBRUARI

Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Alexander Skarsgård står för en av månadens mest spännande och omtalade nya premiärer med HBO-miniserien Big Little Lies.

Missa heller inte rond två av den hårda tuppfajten mellan Paul Giamatti och Damian Lewis i Billions och ett känsloladdat farväl till våra favoritjejer i Girls.Toppa med hela humorregistret i HBO:s nya komediserie Crashing av Pete Holmes och Judd Apatow och knivskarp nutidsanalys i Last Week Tonight with John Oliver. På HBO Nordic i februari.

--------------------------------------------------------------------------------

GIRLS
Säsong 6 – sista säsongen – premiär 13 februari

Hannah, Marnie, Jessa och Shoshanna är tillbaka i den sista säsongen av Girls, serien som gett röst åt en hel generation. Spänningarna i gruppen från förra säsongen leder in i den nya, med våra favorittjejers fortsatta kamp för att bli vuxna kvinnor. Nya bekantskaper denna säsong spelas av Riz Ahmed (The Night Of, HBO Nordic), Annie Q (The Leftovers, HBO Nordic) och Matthew Rhys (Brothers & Sisters).

--------------------------------------------------------------------------------

LAST WEEK TONIGHT WITH JOHN OLIVER
Säsong 4 premiär 14 februari

HBO:s talkshow med hyllade och knivskarpa John Oliver vid rodret ger oss en halvtimme i veckan med nyheter inom politik och kultur, presenterat med den humoristiska syra som blivit Olivers signum. Serien spelas in live på söndagar i USA och kommer till HBO Nordic varje tisdag.

--------------------------------------------------------------------------------

BIG LITTLE LIES
Miniserie i sju avsnitt, premiär 20 februari

I detta mörka komedidrama möter vi tre småbarnsmammor som verkar ha ett perfekt liv. Men bakom den polerade ytan rör sig mörka hemligheter som leder till mord. Reese Witherspoons Pacific Standard Productions och Nicole Kidmans Blossom Films köpte film- och tv-rättigheterna till Liane Moriartys bästsäljande roman (Stora små lögner), och vi ser vid sidan av dem i huvudrollerna bland andra Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott, Zoë Kravitz och Kathryn Newton.

--------------------------------------------------------------------------------

BILLIONS
Säsong 2 premiär 20 februari

Emmy- och Golden Globevinnarna Paul Giamatti och Damian Lewis är tillbaka med en andra säsong av Showtimes täta dramaserie om maktkampen mellan två av New Yorks finansvärlds starkaste kontrahenter. Den hårdföre åklagaren Chuck Rhoades (Giamatti) och den smarta och ambitiösa hedgefondkungen Bobby "Axe" Axelrod (Lewis) är på kollisionskurs och ingen av dem kommer vika sig utan använder all kraft och inflytande för att förgöra varandra.

--------------------------------------------------------------------------------

CRASHING
Säsong 1 premiär 20 februari

Ny komediserie från HBO av Pete Holmes och Judd Apatow med Holmes i huvudrollen. När Pete en dag hittat sin fru i sängen med en annan man, flyr han till New York för att förverkliga sin dröm om en karriär som ståuppkomiker. Vi ser även Lauren Lapkus (Animals, HBO Nordic) som Petes fru Jessica och George Basil (Flaked) som Leif, Jessicas älskare. I olika versioner av sig själva dyker även T.J. Miller (Silicon Valley, HBO Nordic) upp, samt Dave Attell, Sarah Silverman och Jim Norton – samtliga tre har egna standup-specialer på HBO Nordic.

--------------------------------------------------------------------------------

VICE
Säsong 5 premiär 25 februari

Nu kommer den femte säsongen av det Emmybelönade veckomagasinet VICE, som tar oss med runt jorden i reportage och historier som inte berättas i det vanliga medieflödet. Den femte säsongen består av hela 30 avsnitt – 18 fler än i den förra. VICE Medias grundare Shane Smith leder serien, Bill Maher, Shane Smith, Eddy Moretti och Josh Tyrangiel är exekutiva producenter, Tim Clancy och Jonah Kaplan är co-exekutiva producenter och Fareed Zakaria är rådgivande producent.

--------------------------------------------------------------------------------

KATALOGNYTT

HALFWORLDS – säsong 2 premiär 1 februari

GRIMM - säsongerna 1-5 tillgängliga 1 februari

HELL ON WHEELS – säsong 5A, avsnitt 1-7, tillgängliga 1 februari

HALT AND CATCH FIRE – säsong 3 tillgänglig 10 februari


Artikelflöde

Årets bästa produkter!

EISA AWARDS 2018-2019

EISA, European Sound and Imaging Association, är en sammanslutning av Europas ledande facktidningar inom hemelektronik.
Varje år utser vi, som svenska EISA-representanter, tillsammans med våra europeiska kollegor vilka produkter som ska få de åtråvärda utmärkelserna.
Juryarbetet är intensivt, och speciellt när det finns många intressanta produkter i en viss kategori kan diskussionernas vågor gå höga.Sedan några år har gamla kategorierna bytts ut mot expertgrupper, så att vi i HemmaBio är med och utser vinnarna i de grupper som rör oss medan våra kollegor på Hifi & Musik nu koncentrerar sig på just hifi-produkter.

Vissa utmärkelser delas av två eller flera expertgrupper, när det gäller grejer som stäcker sig över expertgrupperna. I vårt fall gäller detta i år en kamera man kan filma med, UHD-spelarna och en sjukt slimmad högtalare som används både i hem och bil.

Här hittar du alla vinnare!

Och du, passa på att tjuvkika på vår nya hemsida som lanseras inom kort;-)


Pacific Rim: Uprising

Monstren från havet anfaller igen!

I Pacific Rim reste sig utomjordiska monster ur havsdjupen för att överta herraväldet på jorden. Invasionen slogs tillbaka av en tapper skara soldater med hjälp av jättelika stridsrobotar. I uppföljaren Pacific Rim: Uprising skakas världen av nya, ännu mer brutala attacker från rymdvarelserna.


Vincent SP-20 Anniversary Edition

RÖRHYBRID

Vi fortsätter att lyssna på externa slutsteg, en produkttyp som kan ge din hemmabio just den adrenalinkick den behöver!


Sommartävlingen avgjord

VANN DU?

Nu har vi dragit vinnarna i vår massiva sommartävling - är du en av de lyckliga?


Red Sparrow-tävling

Här är vinnarna!

Det var många som villl se Jennifer Lawrence som rysk agent!

Här har ni rätt svar på frågorna:


Savant

Ny hemautomatisering

Amerikanska Savant för smarta hem finns nu i Skandinavien, och man trycker hårt på enkelheten vid programmering, det ska vara mycket drag’n’drop och lite kod. 


Fina fötter från IsoAcoustics

Mjuka puckar

Från IsoAcoustics, kända för sina högtalarstativ (Aperta för hemmabion) kommer nu Orea, puckar att ställa elektronik på. 


Storfilm i hemmabion!

Den svarta pantern som erövrade världen

Både publik och kritiker har hyllat Black Panther som Marvels bästa superhjältefilm någonsin. Serieimperiets artonde rulle har också blivit den hittills största och årets mest inkomstbringande biosuccé.


Aequo Audios nya flaggskepp

Nederländska lyxbyggen

Med en 13- och en 11-tums subbas (aktiva) samt en 8-tums ”normal” bas samt mellanregister och diskant är Aequo Audios nya flaggskepp Diluvium en av få högtalare som på riktigt inte behöver stöd av en subbas. 


Miniprojektor från Sony

FICKBIO

Det är inte helt ovanligt med pyttesmå projektorer, men när Sony släpper en som ska kunna projicera en 120-tumsbild blir vi nyfikna!


Nytt från XTZ

Alpha får sällskap

XTZ:s värstingserie Divine är nu inne på sin andra inkarnation, och med Delta (och Delta C) är serien komplett. 


Sex smarta kanaler

NYTT FRÅN BRYSTON

Brystons nya slutsteg 24B³ i Cubed-serien har två råstarka kanaler (2x300 W) och fyra kanaler på vardera 75 W, allt i 8 ohm. 


Nytt från Q Acoustics!

Stora förbättringar

Brittiska högtalartillverkaren Q Acoustics brukar uppdatera sina modellserier efter några år, och nu är det dags för 3000-serien att få tillägget ”i” i modellbeteckningarna. Och när det kommer till den relativt billiga 3000-serein är det rejäla förbättringar!


3D lever!

Tacka Optoma för det, som med sin UHD51 levererar både 4k och 3d, och det till ett pris under 20 000 kronor! Den ska enligt uppgift också hantera HDR på ett bra sätt, och med 2 400 lumens ljusstyrka kan den nog funka bra i ett vardagsrum.

Tacka Optoma för det, som med sin UHD51 levererar både 4k och 3d, och det till ett pris under 20 000 kronor! Den ska enligt uppgift också hantera HDR på ett bra sätt, och med 2 400 lumens ljusstyrka kan den nog funka bra i ett vardagsrum.


Större fransmän

TRIANGLE THETIS

Med Thetis 380 (bilden) och Thales 400 ökar Triangle på konarean rejält!


Meddelande

Laddar meddelande...