Creative lanserar nytt livsstilsheadset

Creative Outlier är det senaste BT-headsetet från Creative - perfekt till en aktiv livsstil.

Det ultralätta on-ear-headsetet har hela fyra anslutningsmöjligheter och är fullspäckat med funktioner; exempelvis kan du ringa via handsfree, få sms upplästa och logga din löprunda med hjälp av headsetets timer.


C More Entertainment

Fler försäsongsmatcher än någonsin

Här är hela schemat för den allsvenska försäsongen på C More


Ny app för Com Hem

Fjärrkontrollen flyttar in i klockan

Com Hem har testutvecklat en applikation för smarta klockor som gör att användarna kan styra sin TV från armen med sin Apple- eller Android-klocka.


Samsung Electronics

Otänkbart att streama Kalle Anka på julafton

Starka jultradioner kring svenskarnas TV-tittande


Ny projektor

Canon förstärker med nya flaggskeppet XEED WUX6010

Canon presenterar XEED WUX6010, det senaste tillskottet i serien installationsprojektorer och en uppgraderad version av flaggskeppet XEED WUX6000.


Boxer: Tv:n förenar svenskarna

6 av 10 tittar på tv för att umgås med varandra

Svenskarna tittar mer på tv än vad många tror, särskilt under vintern då vi i genomsnitt lägger 180 minuter per dag framför tv:n*. Möjligheterna för hur vi konsumerar tv är många och tjänsterna likaså.


Sony uppgraderar VPL-FHZ57

Världens första 3LCD-laserprojektor

Projektorn bygger på Sonys nya laserprojektorteknik (3LCD laser light source projector) och har en ljusstyrka på 4 100 lumen.


Pressrelease

Hue samarbetar med Bosch, Logitech och Samsung

Philips Lighting offentliggjorde nyligen det helt nya Friends of Hue-samarbetet med Bosch, Logitech och Samsung SmartThings.


Pressrelease

TV4 Play finns nu för Android TV

Från och med i dag finns TV4 Play för Android TV. Nyheter, sport, underhållning, alla TV4-kanaler och livesändningar – nu går allt material på TV4 Play att se via alla Android-enheter.


Nytt i Canons LV-serie

Fem nya projektorer

Canons ljusstarkaste projektor med dubbla lampor


Ny generation!

Franska Focals nya inbyggnadshögtalare

300 serien är diskret, tillverkad i Frankrike och är väldigt enkel att installera.


Pressrelease från Elektronikbranschen

Högsta domstolen prövar otidsenlig kassettskatt

Högsta domstolen har nu meddelat prövningstillstånd i rättsfallet mellan Copyswede och TeliaSonera. Därmed är det fortfarande oklart om privatkopieringsavgiften – vardagligt kallad kassettskatten – enligt nuvarande lagstiftning utvidgas till att omfatta smarta mobiltelefoner. ElektronikBranschen välkomnar att HD uppfattar rättsläget som så oklart och så viktigt att de tar upp fallet.


Filmerna svenskarna vill se remakes av

Nu står dörren på glänt för en ny Sällskapsresan

Det blir allt vanligare i filmvärlden med nyinspelningar av populära filmer, ofta kallade remakes. Tidigare i år hade nya Poltergeist premiär och ifjol agerade svenska Joel Kinnaman i en ny version av Robocop. Men vilka filmer vill svenska filmtittare egentligen se i ny tappning?


Mall of Scandinavia i Solna

LG:s första nordiska konceptbutik

Konsumenter ska kunna uppleva det senaste inom hemelektronik, inklusive innovativa OLED-TV, smartklockor och mobiltelefoner


Pressrelease: Samsung

Ingebeth från Danmark vinner resan till Himalaya för att titta på tv-serier!

Den 12 november åker Ingebeth Drost från Köpenhamn till ett kloster i norra Indien för att under 100 dagar ägna sig åt att titta ikapp på sina favoritserier. Ingebeth är nämligen vinnaren i Samsungs nordiska tävling, Catch Up Grant, vars syfte var att ge en person chans att titta på de tv-serier som han eller hon inte har hunnit se.


Meddelande

Laddar meddelande...