Pressrelease

TV4 Play finns nu för Android TV

Från och med i dag finns TV4 Play för Android TV. Nyheter, sport, underhållning, alla TV4-kanaler och livesändningar – nu går allt material på TV4 Play att se via alla Android-enheter.


Nytt i Canons LV-serie

Fem nya projektorer

Canons ljusstarkaste projektor med dubbla lampor


Ny generation!

Franska Focals nya inbyggnadshögtalare

300 serien är diskret, tillverkad i Frankrike och är väldigt enkel att installera.


Pressrelease från Elektronikbranschen

Högsta domstolen prövar otidsenlig kassettskatt

Högsta domstolen har nu meddelat prövningstillstånd i rättsfallet mellan Copyswede och TeliaSonera. Därmed är det fortfarande oklart om privatkopieringsavgiften – vardagligt kallad kassettskatten – enligt nuvarande lagstiftning utvidgas till att omfatta smarta mobiltelefoner. ElektronikBranschen välkomnar att HD uppfattar rättsläget som så oklart och så viktigt att de tar upp fallet.


Filmerna svenskarna vill se remakes av

Nu står dörren på glänt för en ny Sällskapsresan

Det blir allt vanligare i filmvärlden med nyinspelningar av populära filmer, ofta kallade remakes. Tidigare i år hade nya Poltergeist premiär och ifjol agerade svenska Joel Kinnaman i en ny version av Robocop. Men vilka filmer vill svenska filmtittare egentligen se i ny tappning?


Mall of Scandinavia i Solna

LG:s första nordiska konceptbutik

Konsumenter ska kunna uppleva det senaste inom hemelektronik, inklusive innovativa OLED-TV, smartklockor och mobiltelefoner


Pressrelease: Samsung

Ingebeth från Danmark vinner resan till Himalaya för att titta på tv-serier!

Den 12 november åker Ingebeth Drost från Köpenhamn till ett kloster i norra Indien för att under 100 dagar ägna sig åt att titta ikapp på sina favoritserier. Ingebeth är nämligen vinnaren i Samsungs nordiska tävling, Catch Up Grant, vars syfte var att ge en person chans att titta på de tv-serier som han eller hon inte har hunnit se.


SF Anytime

Upplev skräckfestivalen hemifrån

Den 27 oktober startar filmfestivalen Monsters of Film i Stockholm. Har du inte möjlighet att uppleva den på plats? Oroa dig inte! För tredje året i rad erbjuder SF Anytime ett urval av festivalens monster-, skräck- och thriller-filmer på video on demand.


På fler plattformar

HBO Nordic nu på Sony PlayStation!

HBO Nordic finns nu tillgängligt i 1080p HD och med 5.1 surround-ljud på både PlayStation 3 och 4.


Nya kategorier och vinster i årets drabbning

Svenska mästerskapen i hembio är tillbaka

Hembio-SM 2014 samlade över hundra bidrag från hela Sverige. Då var kategorierna "Toppen" och "Botten". Svensk Mästare blev Ylva Rengart från Upplands Väsby som byggt om hela bottenvåningen till biograf och lobby med bar, butik och spelhåla. 1 november startar tävlingen igen!


C More Entertainment AB

Ash vs Evil Dead och Flesh and Bone kommer i november

C More lägger nu Starz kvalitetsserier till utbudet av premiuminnehåll. Ett flerårigt exklusivt first pay-avtal säkerställer att Starz samtliga serieproduktioner först ses hos C More, tätt inpå den amerikanska urpremiären.


Elsäkerhetsverket

Tydligare regler för stickproppar och uttag

Den 1 november börjar nya regler för stickproppar och uttag att gälla. Nu har Elsäkerhetsverkets fattat beslut om tre nya författningar vilket bland annat innebär tydliga regler för spisar.


Stockholms filmfestival

Släpper lös ondskan

Stockholms internationella filmfestival presenterar årets mest ondskefulla filmer i Twilight Zone.


Samsung och Oculus

Konsumentversion av Gear VR

Den nya versionen av Gear VR är kompatibel med flera smartphones; Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 och S6 edge. Varje telefons super AMOLED-skärm och prestanda bidrar till en fantastisk virtual reality-upplevelse.


BenQ:s nya projektorer

Rec. 709 HDTV-standard ger högkvalitativ bioupplevelse i hemmet

BenQ lanserar tre nya projektorer - W1110 för kristallklar bild, och W2000 samt W3000 för att ta hemmabioupplevelsen till en helt ny nivå tack vare BenQ-teknologin som klarar Rec. 709-standard för HD färgreproduktion.


Meddelande

Laddar meddelande...