Test högtalare on-wall

De saknade utmärkelserna

I det nya numret har vi ett test av in-wallhögtalare. Tyvärr gick en tidigare version till tryck, och utmärkelserna saknades. Därför kan ni nu ladda ned hela testet Här!


TÄVLING!

VINN FRANKENWEENIE PÅ 3D BLU-RAY!

Från Disney har vi tjatat till oss 5 stycken fina 3D-utgåvor av Tim Burtons sköna film Frankenweenie på Blu-ray. Nu har du chansen att vinna ett eget exemplar!


Kaxiga Cambridge

Med 751R säger sig Cambridge ha byggt en super cool receiver för den riktigt kräsne.


Yamahas första-femma

Yamahas förstärkarsortiment i de lägre prisklasserna går från enklaste RX-V375, en 5-kanalare med de mest basala funktionerna till RX-V775 som har sju kanaler, 4k-uppskalning, HDMI-ingång med MHL på fronten, phonoingång, pre out, AirPlay, full appstyrning, internetradio och flerpositions-YPAO.


Gelélådor från Q Acoustics

Q Acoustics säger sig med Q Concept 20 ha fått fram en högtalare som ger möjligheter till riktigt High End-ljud utan att det kostar skjortan.


Mastig Aura

Från Danska System Audio kommer nu den stora Aura 70, en smal trevägare med 4x4 tum i basen, 2x4 tum mellanregister och en diskant mellan dessa. Tillsammans med övriga Auramodeller samt Talent kombinerar du lätt ihop ett grymt hemmabiosystem. Aura 70 verkar kosta runt 3 000 euro och ska finnas ute i butik redan.
www.system-audio.com


Skicka tv-signal långt

Jag fick ett mejl igår, och saken gällde att flytta videosignal ungefär 25 m. Och nu på förmiddagen kom jag på att vi ju hade ett par smidiga lösningar att tipsa om!


Sunt förstärkeri - mätningarna

I HemmaBio 3 2013 testades Denon AVR 2113, Harman Kardon AVR 170 och Yamaha RX-V773. Mätningarna har ni här!


Framtidens Sony PlayStation?

Midnatt onsdag-torsdag 20/2 hölls eventet The Future Of PlayStation som du kunde följa live direkt från New York här!

 


Kaxiga Cambridge

Med 751R säger sig Cambridge ha byggt en super cool receiver för den riktigt kräsne.


Denna DVD förstörs om 48 h

Scanbox kör nu igång med ett koncept kallat 48h-DVD. DU köper en skiva, och när du börjar titta första gången startar nedräkningen...


Riktig lursurround

Med Razer Tiamat 7.1 får du en surroundlur som inte bygger på dsp, utan som har totalt tio element monterade i öronkåporna, och som ska ge en realistisk surroundupplevelse med köttig bas.

Luren är primärt riktad mot gamers, så vi gissar att den är skön att ha på skallen i ett dygn eller så.

www.razerzone.com


Ny proj på jobbet

I början av nästa år kommer Sonys VPL-FH31 och 36, uppdaterade varianter på Sonys uppskattade full-HD-projektorer för installationsbruk. Intressantast för oss som vill (miss)-bruka jobbprojen för att kolla film är de grymma möjligheterna till lens shift (+-60% vertikalt och +-32% horisontellt) och zoom (1,6) samt att det är riktigt bra bildkvalitet. Priserna har vi inte än, men det är väl å andra sidan något den som är AV-ansvarig får bry sig om?

www.sony.se


Starkt kort

Med förra nummers test av förstärkare i 10 000-kronorskalssen i färskt minne är det en sann gläje att sätta tänkerna (och öronen) i Yamahas deltagare i klassen: RX-A1020.


Köp-voddler

Det känns som om vi blir översvämmade av erbjudanden om hur vi ska kunna konsumera mer, och Voddler har kommit på att man kan sälja film till dig för nedladdning eller förvaring hos Voddler.


Meddelande

Laddar meddelande...