den försvunna mätningen

Harman Kardon AVR 370

I HemmaBio 7/2013 fattades det en mätning, på Harman kardon AVR 370. Så kan vi ju inte ha det, och därför får ni den här!


REL för vägg - Habitat!

Rel Habitat1 är den första vägghängda subbasen från anrika basleverantören Rel, och ett visuellt avsteg från de senare årens uppseendeväckande Gibraltarstuk. Här är det i stället diskret, nästan osynlig som gäller.


Pioneer förstärkare 2013

Tung uppställning

Heter man Pioneer är förstärkare en viktig del av vardagen, och nu finns de flesta uppgifterna om 2013 års utbud.


Test högtalare on-wall

De saknade utmärkelserna

I det nya numret har vi ett test av in-wallhögtalare. Tyvärr gick en tidigare version till tryck, och utmärkelserna saknades. Därför kan ni nu ladda ned hela testet Här!


TÄVLING!

VINN FRANKENWEENIE PÅ 3D BLU-RAY!

Från Disney har vi tjatat till oss 5 stycken fina 3D-utgåvor av Tim Burtons sköna film Frankenweenie på Blu-ray. Nu har du chansen att vinna ett eget exemplar!


Kaxiga Cambridge

Med 751R säger sig Cambridge ha byggt en super cool receiver för den riktigt kräsne.


Yamahas första-femma

Yamahas förstärkarsortiment i de lägre prisklasserna går från enklaste RX-V375, en 5-kanalare med de mest basala funktionerna till RX-V775 som har sju kanaler, 4k-uppskalning, HDMI-ingång med MHL på fronten, phonoingång, pre out, AirPlay, full appstyrning, internetradio och flerpositions-YPAO.


Gelélådor från Q Acoustics

Q Acoustics säger sig med Q Concept 20 ha fått fram en högtalare som ger möjligheter till riktigt High End-ljud utan att det kostar skjortan.


Mastig Aura

Från Danska System Audio kommer nu den stora Aura 70, en smal trevägare med 4x4 tum i basen, 2x4 tum mellanregister och en diskant mellan dessa. Tillsammans med övriga Auramodeller samt Talent kombinerar du lätt ihop ett grymt hemmabiosystem. Aura 70 verkar kosta runt 3 000 euro och ska finnas ute i butik redan.
www.system-audio.com


Skicka tv-signal långt

Jag fick ett mejl igår, och saken gällde att flytta videosignal ungefär 25 m. Och nu på förmiddagen kom jag på att vi ju hade ett par smidiga lösningar att tipsa om!


Sunt förstärkeri - mätningarna

I HemmaBio 3 2013 testades Denon AVR 2113, Harman Kardon AVR 170 och Yamaha RX-V773. Mätningarna har ni här!


Framtidens Sony PlayStation?

Midnatt onsdag-torsdag 20/2 hölls eventet The Future Of PlayStation som du kunde följa live direkt från New York här!

 


Kaxiga Cambridge

Med 751R säger sig Cambridge ha byggt en super cool receiver för den riktigt kräsne.


Denna DVD förstörs om 48 h

Scanbox kör nu igång med ett koncept kallat 48h-DVD. DU köper en skiva, och när du börjar titta första gången startar nedräkningen...


Riktig lursurround

Med Razer Tiamat 7.1 får du en surroundlur som inte bygger på dsp, utan som har totalt tio element monterade i öronkåporna, och som ska ge en realistisk surroundupplevelse med köttig bas.

Luren är primärt riktad mot gamers, så vi gissar att den är skön att ha på skallen i ett dygn eller så.

www.razerzone.com


Meddelande

Laddar meddelande...