Magnifik center

För den som vill bygga ett riktigt fett biosystem landar den nya centern från Magico, SCC, som en välkommen julklapp.


Wii U

Nintendo är först ut med nästa generations spelkonsol, vilket verkligen behövs eftersom gamla Wii känns just gammal.


Yamaha-spotify dröjer

Du som har en Yamahaförstärkare av årets modell, från RX-V673 till RX-A3020, går säkert redan och väntar på Spotifyuppdateringen, men den har blivit uppskjuten till mars 2013. Den som väntar på något gott får alltså i detta fall vänta lite längre.

www.yamaha.se


Tillökning i 12-familjen

Med BeoLab 12-1 har Bang & Olufsen äntligen ett komplett surroundsystem i 12-serien. Den nya högtalaren väggmonteras, och som den minsta medlemmen i familjen kostar den faktiskt under 10 000 kronor per styck.

I och med lanseringen av nya BeoLab 12-1 släpps också golvstativ till 12-serien, och stativen till 12-1 kostar knappt 2 000 kr/st. På bilden syns hela serien, 12-3, 12-2 och så den nya minstingen 12-1 på vänster vägg.

www.bang-olufsen.dk


Mer HDMI

För dig som har drivor av signalkällor, eller kanske bara har någon annan idé om hur du vill koppla saker, är Marmitek 540 en kalasenkel växel. Fyra in och två ut, självklart 3D-klar och med enkel fjärr där du väljer ingång separat för de två utgångarna. Vi har inget pris än.

www.marmitek.com


Stationärt extremljud

Med SoundBlaster ZxR har specarna fått närmast galna siffror, som 127 dB singal/brusförhållande! En annan cool funktion för oss som aldrig kan låta något vara utan att försöka förbättra är att du enkelt kan byta op-amp, och på så sätt enkelt ändra karaktären. 2 500 kr kostar det dig att lägga din PC på högsta ljudnivå.

www.creative.com


Klockren fjärrtablet

Sonys tablets har ett lite eget stuk, där framsidan så att säga viker över till baksidan. På förra modellen gick denna vikning över hela baksidan, men på nya Tablet S är det bara några centimeter som är övervikt.


Meddelande

Laddar meddelande...