Framtidens Sony PlayStation?

Midnatt onsdag-torsdag 20/2 hölls eventet The Future Of PlayStation som du kunde följa live direkt från New York här!

 


Kaxiga Cambridge

Med 751R säger sig Cambridge ha byggt en super cool receiver för den riktigt kräsne.


Denna DVD förstörs om 48 h

Scanbox kör nu igång med ett koncept kallat 48h-DVD. DU köper en skiva, och när du börjar titta första gången startar nedräkningen...


Riktig lursurround

Med Razer Tiamat 7.1 får du en surroundlur som inte bygger på dsp, utan som har totalt tio element monterade i öronkåporna, och som ska ge en realistisk surroundupplevelse med köttig bas.

Luren är primärt riktad mot gamers, så vi gissar att den är skön att ha på skallen i ett dygn eller så.

www.razerzone.com


Ny proj på jobbet

I början av nästa år kommer Sonys VPL-FH31 och 36, uppdaterade varianter på Sonys uppskattade full-HD-projektorer för installationsbruk. Intressantast för oss som vill (miss)-bruka jobbprojen för att kolla film är de grymma möjligheterna till lens shift (+-60% vertikalt och +-32% horisontellt) och zoom (1,6) samt att det är riktigt bra bildkvalitet. Priserna har vi inte än, men det är väl å andra sidan något den som är AV-ansvarig får bry sig om?

www.sony.se


Starkt kort

Med förra nummers test av förstärkare i 10 000-kronorskalssen i färskt minne är det en sann gläje att sätta tänkerna (och öronen) i Yamahas deltagare i klassen: RX-A1020.


Köp-voddler

Det känns som om vi blir översvämmade av erbjudanden om hur vi ska kunna konsumera mer, och Voddler har kommit på att man kan sälja film till dig för nedladdning eller förvaring hos Voddler.


Magnifik center

För den som vill bygga ett riktigt fett biosystem landar den nya centern från Magico, SCC, som en välkommen julklapp.


Wii U

Nintendo är först ut med nästa generations spelkonsol, vilket verkligen behövs eftersom gamla Wii känns just gammal.


Yamaha-spotify dröjer

Du som har en Yamahaförstärkare av årets modell, från RX-V673 till RX-A3020, går säkert redan och väntar på Spotifyuppdateringen, men den har blivit uppskjuten till mars 2013. Den som väntar på något gott får alltså i detta fall vänta lite längre.

www.yamaha.se


Tillökning i 12-familjen

Med BeoLab 12-1 har Bang & Olufsen äntligen ett komplett surroundsystem i 12-serien. Den nya högtalaren väggmonteras, och som den minsta medlemmen i familjen kostar den faktiskt under 10 000 kronor per styck.

I och med lanseringen av nya BeoLab 12-1 släpps också golvstativ till 12-serien, och stativen till 12-1 kostar knappt 2 000 kr/st. På bilden syns hela serien, 12-3, 12-2 och så den nya minstingen 12-1 på vänster vägg.

www.bang-olufsen.dk


Mer HDMI

För dig som har drivor av signalkällor, eller kanske bara har någon annan idé om hur du vill koppla saker, är Marmitek 540 en kalasenkel växel. Fyra in och två ut, självklart 3D-klar och med enkel fjärr där du väljer ingång separat för de två utgångarna. Vi har inget pris än.

www.marmitek.com


Stationärt extremljud

Med SoundBlaster ZxR har specarna fått närmast galna siffror, som 127 dB singal/brusförhållande! En annan cool funktion för oss som aldrig kan låta något vara utan att försöka förbättra är att du enkelt kan byta op-amp, och på så sätt enkelt ändra karaktären. 2 500 kr kostar det dig att lägga din PC på högsta ljudnivå.

www.creative.com


Klockren fjärrtablet

Sonys tablets har ett lite eget stuk, där framsidan så att säga viker över till baksidan. På förra modellen gick denna vikning över hela baksidan, men på nya Tablet S är det bara några centimeter som är övervikt.


Meddelande

Laddar meddelande...