Nyhet pressrelease

Måla din fasad med ljus

Signify (Euronext: LIGHT) utökar sitt Philips Hue-sortiment med två utomhusarmaturer, en ny wall switch module som gör befintliga strömbrytare smarta och en uppdaterad Dimmer-switch

Den nya linjära spotlighten Philips Hue Amarant ska göra möjligt för användare att "måla sin fasad" med ljus för tjusig atmosfär i trädgården. Ljuset kan i vanlig ordning skiftas i miljontals färger som förstärks av en metallskärm och livar lätt upp en tom vägg i trädgården eller en trist balkong.

Armaturen kan monteras på marken eller upp-och-ner från till exempel ett överhängande tak och tillhör LowVolt-sortimentet. Den ska vara enkel att installera och kan utökas med ytterligare lampor för mer effekt.

 

Philips Hue Appear är en vägglampa för utomhusbruk som nu släpps i borstat rostfritt stål, även den med enkel installation. Vägglampan ger ett kraftfullt uppåt- och nedåtriktat vitt och färgat ljus för fina effekter på fasaden.

 

Nya Philips Hue wall switch module installeras bakom befintliga strömbrytare och gör det möjligt att förvandla dem till smarta strömbrytare, vilket innebär att den smarta belysningen blir betydligt smidigare att hantera för alla i hushållet.  Med Hue-appen kan du dessutom välja ljusinställningar och skräddarsy strömbrytarfunktionerna för att göra stämningen ännu mer personlig. Philips Hue wall switch module är batteridriven med en batterilivslängd på minst fem år.

 

Philips Hue Dimmer switch har uppdaterats så att den kan ställa in din favoritljusinställning eller få den bästa belysningen baserat på tiden på dagen. Precis som tidigare kan du fästa den med väggplattan eller placera dimmerströmbrytaren mot en magnetisk yta. 

 

 När kan jag köpa dem då?

  • Philips Hue Amarant (från den 26 januari): 1649 SEK
  • Philips Hue Appear rostfritt stål (från den 26 januari): 1649 SEK
  • Philips Hue wall switch module (våren 2021): 1-pack: 389 SEK, 2-pack: 659 SEK
  • Philips Hue Dimmer switch, senaste versionen (från 26 januari): 219 SEK

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår