tv-serier Hemmabio #6 2021

50M2

Underhållande turkisk thrillerkomedi i åtta avsnitt

”Skuggan” (Engin Öztürk) är torped åt gangsterbossen Servet (Kürşat Alnıaçık). Samtidigt försöker han luska ut sin verkliga identitet och vem som mördade hans föräldrar.

”Skuggan” börjar inse att Servet vet mer än denne vill medge och lovar att hjälpa en journalist att sätta dit Servet för hans illegala vapenaffärer mot att få veta sanningen om sin bakgrund. Servet får nys om saken och skickar en hitman för att döda ”Skuggan” som dock överlever.

Av en slump misstas ”Skuggan” för arvingen till ett skrädderi. Under en ny identitet öppnar ”Skuggan” upp skrädderiet som tycks vara en utmärkt täckmantel för att gömma sig för Servets män. Men så enkelt går det förstås inte.

50M2 (Netflix) är en underhållande turkisk thrillerkomedi i åtta avsnitt. Titeln syftar på hur stort skrädderiet som ”Skuggan” övertar är. Stämningsfullt med mörk humor och luggsliten, bufflig charm.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår