Nyhet Film tv-serier

Nytt i december 2021

Strömningstjänsterna öser på med nytt material för oss som inte kan få nog.

 

HARLEM, SÄSONG 1

3 december 2021

Nya komediserien Harlem är regisserad, skriven och producerad av Tracy Oliver. Serien följer en grupp stilsäkra och ambitiösa vänner i Harlem, New York City. Camille är en populär ung antropologiprofessor vid Columbia University som besitter omfattande kunskaper kring dejtingnormer, men har svårt att navigera i sitt eget kärleksliv. Tye är en framgångsrik skapare av dejtingappar som föredrar att hålla sårbarhet och romantiska partners på armlängds avstånd. Quinn är en hopplös romantiskt modedesigner som försöker ge tillbaka till världen samtidigt som han driver ett kämpigt företag. Angie är en självsäker, livfull och filterfri sångerska och skådespelerska som också bor ihop med Quinn.
Tillsammans lämnar dem 20-årsåldern och går tillsammans in nästa fas av sina karriärer, relationer och storstadsdrömmar.

 

 

ENCOUNTER

10 december

En prisad marinsoldat åker på ett räddningsuppdrag för att rädda sina två unga söner från ett mystiskt hot. När deras resa tar dem i allt farligare riktningar tvingas pojkarna lämna sin barndom bakom sig.  I Encounter, regisserad av Michael Pearce, ser vi bland annat Riz Ahmed, Octavia Spencer och Rory Cochrane i rollerna och filmen produceras av Derrin Schlesinger, Piers Vellacott och Dimitri Doganis. 

 

 

THE EXPANCE, SÄSONG 6

10 december 2021

Den sjätte och sista säsongen av The Expanse inleds med krig i solsystemet då Marco Inaros och hans Free Navy fortsätter med förödande asteroidattacker mot jorden och Mars.
När krigets spänningar och förluster hotar att dra isär besättningen på Rocinante, gör Chrisjen Avasarala ett djärvt drag och skickar den föredetta Marsmarinen Bobbie Draper på ett hemligt uppdrag som ska vända konflikten.
Under tiden, i bältet, är Drummer och hennes familj på flykt efter att ha förrått Marco. Samtidigt börjar en ny kraft på en avlägsen planera bortom ringarna att stiga.
Seriestjärnorna Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Cara Gee, Frankie Adams, Keon Alexander, Nadine Nicole och Jasai Chase Owens återförenas i den mest episka säsongen hittills.

 

 

THE GRAND TOUR PRESENTS: CARNAGE A TROIS

17 december 2021

I den nya säsongen av Lockdown Special dyker trion in i den franska bilkulturens bisarra värld. På en episk bilresa som påbörjas i Wales upplever trion hårresande bergsklättringar, bombdesarmering, propellerdrivna bilar och helikopter stunt samt några av de mest spännande biltävlningarna i deras liv innan de slutligen når den Engelska kanalen.

 

 

BEING THE RICARDOS

21 december 2021

I Academy Award-vinnaren, författaren, och regissören Aaron Sorkins bakom kulisserna-drama, Being the Ricardos, hotas Lucille Ball (Nicole Kidman) och Desi Arnaz (Javier Bardem) av chockerande och personliga anklagelser i ett politiskt smutskastande. 
Filmen tar publiken in i författarrummet, till ljudscenen och bakom stängda dörrar med Ball och Arnaz under en kritisk produktionsvecka av deras banbrytande sitcom "I Love Lucy." Med J.K. Simmons och Nina Arianda.

 

 

ÖVRIGA PREMIÄRER PÅ PRIME VIDEO

WEDDING CRASHERS | 01.12.2021 

FC BAYERN MUNICH | 08.12.2021 

THE SCORE | 08.12.2021 

SHAFT | 10.12.2021 

TEENAGE NINJA TURTLES | 15.12.2021 

WAYNES WORLD 1 & 2 | 19.12.2021 

ZOOLANDER | 22.12.2021 

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår