Nyhet Smarta hem

Nya produkter och funktioner från Philips Hue

Fler produkter för utomhusbruk och nya effekter för dig som gillar stämningsfullt ljus.

Få din trädgård att glänsa med utomhusbelysning 

Vi får bland annat den nya vägglampan Philips Hue Inara med en filamentljuskälla till dina utomhusytor. Lyktan i vintagestil innehåller alla smarta Philips Hue-funktioner.

Sortimentet för belysning utomhus utökas ytterligare med Philips Hue Calla pollare i rostfritt stål för att lysa upp gångar och upfarter i din trädgård, eller varför inte entrén till din bio, och har både vitt och färgat ljus. Calla är utrustad med LowVolt-teknik som är enkel att installera och bygga vidare med. Anslut den bara till den medföljande förlängningskabeln till din befintliga Philips Hue LowVolt-installation.  

 

Nya effekter för goa kvällar och pysmysiga middagar

Nya effekter kommer att adderas i Philips Hue-appen under första kvartalet 2022. De första effekterna är Candle och Fireplace, som ska efterlikna det mjuka, glödande ljuset från ett levande ljus eller en mysig brasa. För att få en ännu mer intensiv upplevelse kan du kombinera effekterna med Philips Hue Play gradient lightstrip, gradient light tube, gradient Signe bords- eller golvlampa.

 

Priser:

  • Philips Hue Inara Filament Vägglampa svart (tillgänglig 8 februari) 1099 SEK
  • Philips Hue Calla Pollare i rostfritt stål (tillgänglig 8 februari) 1529 SEK

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår