Nyhet pressrelease Film tv-serier

serier och filmer på Prime Video i December

Nu är det strax december och streamingtjänsterna laddar med nytt och fräscht. Bland annat premiären av prankedserien Ägd av Danny, dejtingprogrammet Heta Hjärtan med Kristian Täljeblad och Anna Pankova som programledare. Och sist men inte minst har vi stjärnspäckade humorserien LOL: Skrattar bäst som skrattar sist.

Annons:

 

Toppen
2 december 2022

Toppen är en humorserie där vi får följa ett valår i Sverige med det styrande socialistiska partiet, Demokratiska Samlingspartiet (DSP), som brottas med sviktande väljarstöd i opinionen. Den ambitiösa pressekreteraren Lisa (Klara Hodell) jobbar för Välfärdsdepartementet, ett slappt populistiskt initiativ från regeringen och hela riksdagen för att visa att de faktiskt "bryr sig om välfärden". Lisa brottas dagligen med att få den egenkära ministern Roxanne (Sissela Benn) att prestera på topp och hålla henne leendes för kamerorna. Som en blixt från halvklar himmel får de en omöjlig förfrågan från partiets spin doctor – den hårdhudade valgeneralen Kaminsky (Robert Gustafsson).

 

Your Christmas or Mine
2 december 2022

Amazon Original-filmen Your Christmas or Mine är en romantisk julkomedi med flera välkända brittiska skådespelare i huvudrollerna. I filmen får vi följa det unga paret James (Åsa Butterfield) och Hayley (Cora Kirk) som är på väg hem för att fira jul med sina familjer, men något inträffar som förändrar allt – de blir plötsligt tvungna att uppleva ett julfirande med varandras familjer, utan sin partner. Jultraditioner vänds upp och ner, hemligheter avslöjas och familjesanningar uppdagas vilket bidrar till högst märkliga konsekvenser. Paret inser att det finns skrämmande mycket de fortfarande inte känner till om varandra. Kommer de ha möjlighet att återvända till sin egen familj innan självaste julafton? Och kommer Hayley och James förhållande klara sig fram till nyår?

 

Something From Tiffany’s 
9 december 2022

Ingenting kan jämföras med den där magin och spänningen som uppstår i New York under julen – när gatorna fylls med flammande ljus, skyltfönster som glimrar och den där speciella lådan från Tiffany’s som helt kan förändra livets riktning för en person. Eller för flera. Rachel och Gary (Zoey Deutch, Ray Nicholson) är nöjda med tillvaron men de är inte riktigt redo för det stora åtagandet ännu. Ethan och Vanessa (Kendrick Smith Sampson, Shay Mitchell), det perfekta paret, ska snart berätta för alla att de ska gifta sig. En enkel förväxling av gåvor får deras vägar att korsas. Det blir starten för en rad händelser och oväntade upptäckter som leder dem till det som egentligen var ämnat att hända.

 

Ägd av Danny
16 december 2022

Ägd av Danny är en prank-serie där programledaren Danny Saucedo prankar kända vänner och helt vanliga människor på gatan – och tittarna får följa allt via en dold kamera. I serien får vi se Danny gå in i olika karaktärer och de mest märkliga scenarion när han lurar kändisar såsom Anis Don Demina, Samir Badran, Julia Franzén, med fler, liksom vanliga svenskar runt om i Sverige. Ägd av Danny är producerad av ITV. Seriens koncept är framtaget av Danny Saucedo själv.

 

Nanny
16 december 2022

I den här psykologiska thrillern får vi följa Aisha (Anna Diop), en kvinna som nyligen emigrerat från Senegal och som nu blivit anställd för att ta hand om en dotter till ett välbärgat par (Michelle Monaghan och Morgan Spector) i New York. Förföljd av frånvaron av hennes son som blev kvar i Senegal, lever Aisha med hoppet om att hennes nya jobb kommer möjliggöra att få honom till USA. Samtidigt blir hon allt mer orolig av familjens flyktiga liv. När hennes sons ankomst närmar sig börjar en våldsam närvaro uppenbara sig, som invaderar både hennes drömmar och verklighet – något som hotar den amerikanska dröm hon så mödosamt försöker uppnå.

 

Jack Ryan (säsong 3)
21 december 2022

I denna tredje säsong av actionthriller-serien får vi följa Jack Ryan (John Krasinki) som CIA-agent i Rom när han en dag får ett tips om det så kallade Sokol-projektet – en hemlig plan för att återupprätta det sovjetiska imperiet, mer än 50 år efter att det sagts ha upphört. Jack ger sig ut i världen för att söka svar kring projektet och bekräfta om det verkligen stämmer, när allt börjar gå väldigt snett och han snabbt blir inblandad i en större konspiration. Anklagad för förräderi, tvingas Jack att fly från sin egen regering om han ska ha någon chans att ta reda på sanningen innan det är för sent. På sin resa genom Europa jagas han av både tidigare allierade och nya fiender, samtidigt som han tävlar mot den ständigt tickande klockan för att lyckas förhindra en global katastrof.

 

Heta Hjärtan
26 december 2022

Vad händer egentligen med kroppen när du tar en bastu? Värmen får dig att slappna av och endorfinerna virvlar runt i kroppen. Du känner dig lugn och harmonisk. Kanske är det ändå sant som forskarna säger – bastu är bra för kroppen. Och själen. Och kärleken? I Heta Hjärtan får fyra singlar vara med på en första extra het ångande date i en bastu. Allt i ett försök att tända en kärlekslåga. In i bastun kliver vår superdejtare som sin tur bjuder in tre singlar och genom olika utmaningar får vi sedan se om kärleken spirar, vem superdejtaren väljer och om kärleken är besvarad.

 

LOL: Skrattar Bäst Som Skrattar Sist
26 december 2022

I LOL: Skrattar bäst som skrattar sist möts tio av Sveriges roligaste personer i ett unikt humor-experiment. De ska med alla medel få varandra att skratta - utan att själva skratta. Deltagarna blir inlåsta i ett av Sveriges mest övervakade rum i sex timmar med kameror överallt. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun för en halv miljon kronor till välgörenhet står på spel. Eva Röse är programledare och domare för spelet och iakttar allt som komikerna gör från sitt kontrollrum. Det finns ingen chans för komikerna att gömma sig. Reglerna är enkla. Inga skratt, fniss, flabb. Inte ens ett leende. I Prime Videos nya komediserie medverkar Robert Gustafsson, Per Andersson, Anders “Ankan” Johansson, Anders Jansson, Clara Henry, Sussie Eriksson, Vanna Rosenberg, Edvin Törnblom, Louise Nordahl och Özz Nûjen.

 

UTVALDA ÖVRIGA PREMIÄRER PÅ PRIME VIDEO

DJANGO UNCHAINED| 2 DECEMBER | MER INFORMATION HÄR

THE KING’S SPEECH | 2 DECEMBER | MER INFORMATION HÄR

LOCKE | 8 DECEMBER | MER INFORMATION HÄR

MILLION DOLLAR BABY | 11 DECEMBER | MER INFORMATION HÄR

F9 THE FAST SAGA | 16 DECEMBER | MER INFORMATION HÄR

ABOUT FATE | 16 DECEMBER | MER INFORMATION HÄR

THE NEXT THREE DAYS | 17 DECEMBER | MER INFORMATION HÄR

OUR KIND OF TRAITOR | 19 DECEMBER | MER INFORMATION HÄR

SLUMDOG MILLIONAIRE | 27 DECEMBER | MER INFORMATION HÄR

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår