Kontakten

VARFÖR SÅ FÅ BD-RECENSIONER?

Hej! Nu börjar jag bli mycket irriterad Det gäller FILMRECENSIONERNA.

En högst aktuell fråga, publicerad i HemmaBio 11/2022. Vad tycker du, mer Blu-ray eller streaming?

 

Hej!

Nu börjar jag bli mycket irriterad Det gäller FILMRECENSIONERNA. I nummer 10 finns det 18 stycken recensioner varav 2 gäller BD-filmer. Vi som köper och vill ha filmerna blir mycket besvikna när det bara finns 2 BD-filmer av totalt 18 recensioner i tidningen.

Där är som jag tycker det är för mycket från Netflix och allt vad det heter. Är det ute med BD-filmer eller finns det så lite filmer att recensera?

Tack annars för en mycket bra tidning.

Hälsningar Leif Nordin

 

 

Halloj Leif, och tack för ditt mail!

Dessvärre minskar utgåvorna på Blu-ray till förmån för de mer lättillgängliga streamingformaten de flesta kan ta del av idag.

Vi här på Hemmabio föredrar ju film på skiva alla dagar i veckan, men får acceptera att det förändras då lönsamheten för de fysiska formaten minskar då allt färre köper sina filmer. Och gör sig av med sina spelare.

Men vi jobbar på för att recensera så mycket som möjligt på Blu-ray där det blir tillgängligt.

Att det blev så få BD-recensioner under hösten berodde bland annat på nya rutiner hos filmbolagens svenska representanter och flytt av distribution till Tyskland med mera, utom vår kontroll.

Så i nummer 11 har vi förmodligen bara strömmat material. Sen ser det förhoppningsvis bättre ut när allt rullar lite smidigare igen, och då kör vi så mycket Blu-ray vi bara kan!

Hälsningar Jonas Olsson

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår