tv-serier

Sista säsongen: Shetland

Nu kommer äntligen den sjunde och avslutande säsongen av den brittiska kriminalserien med kommissarie Jimmy Perez på Shetlandsöarna.

Annons:

 

När den sjätte säsongen av Shetland avslutades hade Duncan (Mark Bonnar) överlämnat sig till polisen för att låta kriminalkommissarie Jimmy Perez (Douglas Henshall) undvika arrestering för mord.

När den sjunde säsongen nu har premiär på SVT lördag 18 mars, har Jimmy frikänts av polisens ansvarskommission, men Duncan sitter i fängelse. Se Douglas Henshalls göra sina sista avsnitt som kriminalkommissarie i Lerwick.

 

Serietecknaren Connor Cairns försökte ta livet av sig för ett år sedan. Nu är han försvunnen precis efter att hans syster tvingats av vägen av en bil.

Det finns en historia bakom Cairns depression, eftersom hans pappa tvingades sluta som polis efter att det upptäckts att han stulit droger och dessutom varit delaktig i mordet av en langare på ön.

Kriminalkommissarie Perez och hans kollegor i Lerwick upptäcker att det är langarens farbror och kusin som körde den bil som tvingande Cairns systern av vägen. Och när en kropp flyter iland, tror polisen att det ska vara serietecknaren...

 

 

 


Annons:

Foto: ITV Studios Shetland - Jimmy Perez undersöker försvinnandet av en sårbar ung man, vars familj är ny på Shetland.
Foto: ITV Alison 'Tosh' McIntosh (Alison O'Donnell) och Jimmy Perez (Douglas Henshall).

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår