Nyhet EISA Awards

Alla Home Theater Video-vinnarna

Här presenterar vi alla vinnarna bland årets EISA-pristagare i kategorin Home Theater Video, med bild och motivering.

Annons:

Här under presenterar vi alla vinnarna bland årets EISA-pristagare, med separata bilder och texter. För mer informtion om hifi-vinnarna, ber vi dig kika in på vår systertidnings hemsida: hifi-musik.se
För mer information om alla pristagare och alla medlemmar, är det eisa.eu som gäller! 

Annons:

EISA HEMMABIO PROJEKTOR 2023-2024 BenQ W4000i Benqs expansiva projektormodeller erbjuder många användningsområden, men W4000I fokuserar fullt på hemmabio. Den har tydlighet och färg från optiken i kombination av den senaste och största 0,65in 4K DLP-panelen, en 4LED-ljuskälla för att leverera en påstådd 3200 ANSI Lumens ljusstyrka, och Benqs exklusiva CinematicColor-teknik som ger 100 % av DCI-P3-färgrymden. HDR-Pro-teknik, med lokal kontrastförstärkare, optimerar dynamisk kontrast i HDR10- och HLG-uppspelning. Och även om den är designad för riktiga filmentusiaster är detta fortfarande en smart projektor som med en WiFi-dongel introducerar Android-TV och alla dess appar, inklusive Netflix. Mångsidig installation, krångelfri drift och kvalitetsprestanda gör Benqs W4000i till en lysande hemmabiolösning till rätt pris.
EISA BÄSTA KÖP OLED TV 2023-2024 Philips 55OLED808 (55OLED818) Med utmärkt bildprestanda och ett plånboksvänligt pris gör 55OLED 808 OLED-TV allt för att slå på den konkurrenskraftiga mellanklassmarknaden. Genom att bygga på framgången för varumärkets tidigare 8-seriemodeller visar denna nya uppsättning förbättringar av Philips P5-processor, Ambilight-system, användargränssnitt med mera. Det är en sublim artist med 4K HDR-innehåll, som drar nytta av överlägsen ljuskontroll och kontrast, plus skicklig tonemapping, medan HD-material är effektivt uppskalat. Som förväntat från en Philips-skärm finns det en mängd bildjusteringar som erbjuds för att ställa in 55OLED 808:s bild, plus väl justerade förinställningar för enkel användning. Google TV, HDMI 2.1-anslutning och ett integrerat ljudsystem med bra tryck kompletterar en vinnande kandidat.
EISA FAMILJ-TV 2023-2024 Philips 55PUS8808 (55PUS8818) Denna 55 tum Ambilight-LCD-TV från Philips har ditt vardagsrum i sikte och lyckas tack vare S-IPS-panelen som stöder en bred betraktningsvinkel och en kraftfull, ljusstark bildprestanda som inte bländas av omgivande ljus. 55PUS8808 positionerar sig med sitt ikoniska varumärke som en allround-hemunderhållare och passar fint i kraft av sitt 2x40W-ljud, multiformat HDR-hantering, spelläge och innehållsrika Google TV-smartplattform. Det finns till och med DTS Play-Fi-integration, vilket gör att TV:n kan bli en del av ett ljudsystem i flera rum och använda centerkanalen i en surroundljuduppsättning. Philips eleganta stil förtjänar också tummen upp, men det är 55PUS8808:s bildkvalitet och prisvärdhet som avgör affären.
EISA PREMIUM OLED TV 2023-2024 Samsung 77S95C Med klassledande HDR-ljusstyrka, djupa svarta nivåer och en livlig, bred färgprestanda cementeras denna Samsung-TV:s premiumstatus. För att möjliggöra 77S95C:s fina bildprestanda används Quantum Dot OLED-teknik, här i andra generationen, och gynnas av ny programvara för panelen. I kombination till detta är det Samsungs uppgraderade Neural Quantum Processor 4K, som hjälper finessen i rörelse, tydlighet, färg med mera. När det gäller ljud, finns en uppsättning med flera högtalare runt skärmen för en uppslukande, filmisk känsla till filmer, TV och spel, och designen av denna 77-tumsmodell är lika inspirerande, från One Connect-boxen för en ren installation till den högkvalitativa finishen med sin ultraslimmade ram. Letar du efter den ultimata OLED-TV: n? Titta här…
EISA GAMING TV 2023-2024 TCL 55C745 En högkvalitativ skärm behövs för att utnyttja potentialen i den senaste generationen spelkonsoler och datorer, och TCL 55C745 antar utmaningen. Denna 55 tum stora TV utmanar med sitt gaming bar interface och QLED-panel som kan leverera en 4K/144Hz VRR-presentation (plus full HD vid blixtsnabba 240Hz). Viktiga funktioner inklusive AllM, Dolby Vision Gaming och Freesync Premium Pro är också inbyggda, så det finns ingen tearing eller ryckighet medan du njuter av skarpa och rena bilder med låg latens. Men den här TV:n är inte bara för spelare: dess färghantering, ljusstyrka, HDR-förmågor och lokal dimning ger en dynamisk filmprestanda, medan Google TV-gränssnittet ger appar för streaming och röstkontroll. Men hur du än planerar att använda den, är 55C745 ett utmärkt val för pengarna.
EISA HEMMABIO MINI LED TV 2023-2024 TCL 65C845 TCL fortsätter att utöka prestandan för Mini LED-teknik där C845-serien i år fördubblar zonerna och uppgraderar lysdioderna, tillsammans med en mängd andra tweaks för att konkurrera med rivaliserande OLED-paneler och på vissa viktiga områden överträffa dem. Det inkluderar ljusstyrka, som i den frestande prissatta 65C845 kan träffa 2000-nit-toppar under HDR-uppspelning över HDR10, HDR10+ och Dolby Vision IQ, med fullvita nivåer på 800 nits. Denna 65-tummares prestanda kommer att attrahera filmfans och gamers (helt kompatibel med senaste generationens konsoler), liksom omfattande features som inkluderar Google TV, ett Onkyo-designat högtalarsystem och IMAX Enhanced certifiering. Detta är ännu en fin allround-vinnare från Kinas TCL.
EISA GIGANT-TV 2023-2024 TCL 98C735 För den som vill förvandla ett vardagsrum till en hemmabio med större bild än livet självt, är TCL 98C735 svaret. En 98-tums-TV med Direct LED-bakgrundsbelysning och Quantum Dot-panel där dess väggfyllande bild kombinerar djup svärta med utmärkta detaljer och levererar fantastiska högdagrar tack vare imponerande toppljusstyrka och lokal dimming. HDR-filmer, vare sig det är i HDR10, HDR10+ eller Dolby Vision IQ, bländar med färg, medan en bred betraktningsvinkel och utmärkt anti-reflektionsförmåga garanterar en filmupplevelse för en stor publik. Fullständig spelkompatibilitet för avancerade konsoler och datorer, plus Google TV-integration, ger denna jättestora skärm allround-status till ett pris som inte kraschar banken.
EISA PORTABEL PROJEKTOR 2023-2024 XGIMI MoGo 2 Pro Den här kompakta Full HD DLP-projektorn är en triumf av både ljusstyrka och intelligent hantering, med Mogo 2 Pro:s 400 ISO-lumens ljusstyrka som övervinner till och med omgivande dagsljus. Dess rika bilder, upp till 120 tum, uppnår D65 färgtemperatur och 90 % av DCI-P3-utbudet. De är också solida, som Xgimis utmärkta "Intelligent Screen Alignment" som skannar 10 000 datapunkter för att automatiskt räta ut och fokusera bilderna samtidigt som de undviker hinder, även från off-axelpositioner och utan att avbryta din föreställning. Källor kan anslutas via HDMI och USB, och det finns Android TV 11.0 för att tillhandahålla tusentals appar, Google Assistant och Chromecast. Projektorns stereohögtalare levererar ljud med bra tryck, vilket gör den till den allround-lösning för dem som vill ta med sin underhållning var som helst.
EISA BÄSTA KÖP PROJEKTOR 2023-2024 XGIMI HORIZON Ultra Denna LED-hemmabioprojektor tar XGIMI:s HORIZON-sortiment till nya höjder. En modell som med 4K-upplösning och Dual Light-motor kombinerar ljusstyrka och färgnoggrannhet med kontrast och skärpa. Till detta läggs Dolby Vision HDR för optimal uppspelning av premiuminnehåll och justering av dess dynamiska iris för finjusterad prestanda. Dess skarpa, livliga bilder kompletteras av ett inbyggt Harman Kardon-ljudsystem, medan inbyggd Android TV tillåter kontroll via röststyrning och smartphone, utöver ett stort urval av appar. Enkel setup inklusive auto-fokus och auto-keystone gör HORIZON extremt lätt att installera, och med sin smarta design och kompakta chassi kan du placera den var som helst i ditt hem utan att kompromissa med stil eller prestanda.
EISA BÄSTA KÖP MINI LED TV 2023-2024 Hisense 65U7KQ Vägen in till Hisenses 120Hz 'ULED' TV-line-up, 65U7KQ, kombinerar en 4K-panel med en Mini LED-bakgrundsbelysning som erbjuder 384 dimningszoner. Denna teknik, besläktad med Quantum Dot, resulterar i skarpa bilder med utmärkt lokal kontrast och livliga nyanser. Dynamisk Dolby Vision IQ, HDR10+ och HDR10+ adaptiva format stöds, TV:ns färgtemperatur och ljus har sensorer som mäter rummet och justerar bilden. Det är en även funktionsrik anrättning, med HDMI 2.1-ingångar som accepterar signaler upp till 4K/144Hz, Apple Airplay 2-stöd, plus Hisenses skräddarsydda Vida U7-operativsystem som ger tillgång till ett brett utbud av appar. 65U7KQ är ett fantastiskt alternativ i mellanklass som imponerar med prestanda, funktioner och stil.
EISA MINI LED TV 2023-2024 Hisense 65U8KQ Hisense 65U8KQ utnyttjar de senaste framstegen inom Mini LED-teknik och Quantum Dot-panel för att leverera fantastisk bildprestanda. Att dela upp sin mini-LED-bakgrundsbelysning i 1008 zoner, med exakt lokal dimming, ger en förbättrad kontrast med djup svärta och ljust vitt, kompletterade med rika färger. För att ytterligare optimera bilden stöder TV:n Dolby Vision IQ, HDR10+, HDR10+, såväl som Filmmaker Mode för filmuppspelning som regissören avsåg – och när det gäller ljud – det inbyggda Dolby Atmos 2.1.2 högtalarsystemet är lika filmiskt. Lägg till 65U8KQ:s gamer-vänliga anslutningar, VIDAA U7 Smart System och elegant, modern design, och du har en TV med verklig pondus.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår