Nyhet EISA Awards

Alla Home Theater Video-vinnarna

Här presenterar vi alla vinnarna bland årets EISA-pristagare i kategorin Home Theater Video, med bild och motivering.

Här presenterar vi alla vinnarna bland årets EISA-pristagare i kategorin Home Theater Video, med separata bilder och texter. För mer informtion om hifi-vinnarna, ber vi dig kika in på vår systertidnings hemsida: hifi-musik.se
HemmaBio har jobbat intensivt med alla övriga jurymedlemmar och utsett priserna i grupperna Home Theater Audio samt Video. Dessa vinnare presenteras i HemmaBio nr 10/2024.

För mer information om alla pristagare och alla medlemmar, är det eisa.eu som gäller! 

Annons:

EISA BÄSTA KÖP MINI LED TV 2024–2025 Hisense 65U7NQ Hisense 65U7NQ är ett utmärkt exempel på Mini LED-teknik som sipprar ner från high end-marknaden till mer konsumentvänliga prisklasser. Genom att kombinera en 65-tums QD Mini LED-panel med Hisenses Hi-View Engine PRO-processor, ger den ljusa, skarpa 4K HDR-bilder som är väl lämpade för en vardagsrumsmiljö och en mängd olika innehåll. Gamers drar nytta av dess uppsättning Game Mode Pro-teknologier, inklusive AMD FreeSync Premium Pro och VRR upp till 144Hz, medan film- och TV-tittande optimeras av Dolby Vision IQ och HDR10+-stöd, plus Filmmaker Mode. Bland fler funktioner är Hisenses omfattande VIDAA OS smarta plattform, WiSA-anslutning för användning med trådlösa högtalare, ett kontrasthöjande antireflexfilter på dess VA-panel och en solcellsdriven fjärrkontroll vilket gör att batteribyte hör till det förgångna .
EISA PREMIUM MINI LED TV 2024–2025 Hisense 65U8NQ Hisenses flaggskepp Quantum Dot Mini LED-TV visar att tillverkaren finjusterar sin panel, bakgrundsbelysning och bearbetningsteknik för att konstruera bilder som är anmärkningsvärda för deras precision, klarhet, färgkraft och ljusstyrka. Idealisk för filmvisning, 65U8NQ kan skapa HDR-höjdpunkter på upp till 3 000 nits – hårt kontrollerad av en 1 600-zon full array Mini LED-motor – och backar upp denna dynamiska bildprestanda med en högtalaruppsättning med Dolby Atmos och en dedikerad subwoofer . Behöver du mer ljudfördjupning? TV:n har stöd för WiSA-aktiverade trådlösa högtalare som en del av en lång lista med funktioner som även inkluderar IMAX Enhanced-certifiering, Dolby Vision IQ Precision Detail för bästa möjliga HDR-bilder och 4K/144Hz-spel. Därför är 65U8NQ inte bara en standardmodell för Mini LED-TV, det är en premiumskärm med allsidighet.
EISA GIANT TV 2024-2025 Hisense 100E7NQ Pro Hisenses 100E7NQ Pro fångar omedelbart ögat med sin gigantiska 100-tumspanel och får sedan din uppmärksamhet med sin utmärkta bildprestanda. Nyckeln här är TV:ns fina kontroll av dess 256-zoner full array local dimming LED-bakgrundsbelysning, vilket säkerställer att dess superstora bilder visar en bred kontrast med starka svarta nivåer och skarpa HDR-höjdpunkter. Mer processorkraft realiseras i TV:ns balanserade, nyanserade färger, 4K-uppskalning av källor med lägre upplösning och dynamisk tonmappning. Och även om 100-tumsbilderna är skärmens stjärnattraktion förbises inte ljudet – 2.1-systemet, med bakåtvänd subwoofer för baseffekt, skapar storskaliga ljud. Oavsett innehållskälla, från Blu-ray och spel till strömmande TV via Hisenses smarta plattform VIDAA, ger 100E7NQ Pro en uppslukande upplevelse – och allt till ett överkomligt pris.
EISA FAMILJEPROJEKTOR 2024–2025 Hisense C1 Med C1 tar Hisense sin "Laser TV"-expertis och klämmer in den i en liten, snygg projektor, bara 25 cm bred, inbyggd i ett robust, anodiserat aluminiumhölje. Denna storlek gör det lätt att flytta runt i hemmet, liksom C1:s korta 1,2:1 kastförhållande och idiotsäkra installationssystem som automatiserar fokus, keystone och skärmjustering. När projektorns trefärgade laserljuskälla väl har installerats får den färg och ljusstyrka på sina DLP-tillverkade 4K-bilder, med både Dolby Vision och HDR10+ innehåll som stöds. Ett utmärkt val för filmälskande familjer. C1 är också ett riktigt hemunderhållningsnav, med HDMI- och USB-ingångar för externa källor, tillgång till on-demand-appar via dess VIDAA-gränssnitt och ett fulländat JBL-avstämt stereohögtalarsystem. Presentera en till ditt vardagsrum och njut av showen!
EISA BÄSTA KÖP OLED TV 2024–2025 Philips 55OLED809 En mellanklass-TV som smidigt överträffar sin prislapp. 55OLED809 kombinerar sin OLED EX-panel med hög ljusstyrka och Philips senaste P5 AI-processor med fantastiska resultat. Tack vare förbättrad färggradering och HDR-tonmappning är uppspelningen av 4K HDR-källor dynamisk och levande, men aldrig på bekostnad av detaljer eller färgfinhet. Samtidigt möjliggör en svit med djupinställningar finjustering tillsammans med TV:ns olika förinställda lägen, och tillsammans med 55OLED809:s fantastiska bildprestanda finns ett 70W/2.1-kanaligt högtalarsystem som erbjuder tydligt, expansivt ljud. Philips vänder sig även till spelare, med automatisk växling av spelläge, VRR till 144Hz, snabba svarstider och en funktionsspäckad Game Bar-meny. Och med dess Ambient Intelligence V3-system som automatiskt justerar bilder baserat på omgivande ljusförhållanden, får du enastående HDR-prestanda även i ett ljust rum.
EISA BÄSTA FAMILJE-TV 2024–2025 Philips 65PML9009 Även om Philips 65PML9009, även känd som "The Xtra", är designad som en allrounder till ett plånboksvänligt pris, använder den sig av den senaste tekniken. En Mini LED-modell med en 144Hz VA-panel och Quantum Dot-färgfilter, och använder företagets 7:e generationens P5-processor för att skapa skarpa och detaljerade 4K HDR-bilder, med ljustoppar som når 1000 nits. Ljudet kommer från en diskret stereohögtalare med Dolby Atmos och DTS:X-avkodning, medan stöd för DTS Play-Fi tillåter användare att ansluta kompatibla trådlösa högtalare för en mer expansiv upplevelse. TV:ns lättanvända och anpassningsbara Titan OS ger en mängd premiumappar och kanaler till hands, så användare kommer aldrig att sakna något att titta på. Hjälper 65PML9000 att smälta in i alla vardagsrum är dess smala antracitgrå ram och fötter, plus tresidig Ambilight-belysning. Detta är en familjevänlig TV utan kompromisser.
EISA BÄSTA HOME THEATRE OLED TV 2024-2025 Philips 65OLED+959 Med sin unika blandning av bild- och ljudteknik demonstrerar Philips 65OLED+959 styrkan hos varumärkets P5/AI Dual Engine-processor, ihopkopplad med en ny OLED META-panel, plus ett 5.1.2-kanaligt ljudsystem utvecklat av den vanliga samarbetspartnern Bowers & Wilkins. Resultatet? Underbara 4K HDR-bilder med äkta svärta, livfulla färger och klassens bästa HDR-ljusstyrka, tillsammans med ett involverande surroundljud/Dolby Atmos-upplevelse som njuter av sin trovärdighet, kraft och skala. Den nya Ambilight Plus-motorn bidrar till TV:ns exklusiva framträdande, som förbättrar detaljerna och precisionen i Philips exklusiva smarta ljusinnovation, medan den eleganta europeiska designen ser denna 65-tums OLED-TV monterad antingen på väggen eller ovanpå ett snyggt, robust golvstativ. . 65OLED+959 är en fantastisk TV som maximerar bild- och ljudkvalitet i ett vackert estetiskt paket.
EISA PREMIUM OLED TV 2024-2025 Samsung QE65S95D Med QE65S95D har Samsung lyft sin Quantum Dot OLED-teknik till en annan nivå. TV:ns tredje generationens panel har en ökad ljusstyrka och ett imponerande brett färgomfång som ger liv i 4K HDR-bilder. NQ4 AI Gen2-processorn ser också till att varje källa och innehållstyp presenteras på bästa möjliga sätt, vilket maximerar detaljer, färg, kontrast och rörelse. Dessutom är bilderna fria från reflektioner tack vare panelens "bländningsfria" matta finish, vilket innebär att QE65S95D är redo för visning både i mörka och ljusa rumsförhållanden. Som komplement till dess lockande bilder finns kraftfulla och uttrycksfulla ljud via en 4.2.2-kanals högtalarkonfiguration med stöd för Dolby Atmos. Och det ser verkligen ut som en TV som blandar en slank profil och högkvalitativ finish med en One Connect-box för att göra en rörig installation till en lek.
EISA STATEMENT TV 2024–2025 TCL 115X955 Max Sätt dig på bio med TCL:s 115X955 Max, en Mini LED-TV med en massiv 115-tums 4K-skärm, ljustoppar som når 5 000 nits och över 20 000 ljuskontrollzoner. Bildprestanda rättfärdigar denna uppsättnings flaggskeppspositionering – bildskärpa, färgsprakande och dynamik är superb, detaljnivån och realismen blir ännu mer imponerande i denna väggfyllande storlek. Redo att inta centrum i ett rymligt vardagsrum eller dedikerad hemmabio, 115X955 Max stöder HDR10+ Adaptive och Dolby Vision IQ-tekniker för att automatiskt skräddarsy sina bilder baserat på omgivande ljusförhållanden. Samtidigt levererar dess 6.2.2-högtalaruppställning – klassad till 240W – slagkraftig och uppslukande Dolby Atmos-spänning. TCL:s 115X955 Max är en fantastisk toppmodern TV-teknik värd att göra plats för!
EISA GAMING TV 2024–2025 TCL 55C765 Den senaste generationen av konsoler och datorer har drivit på prestandakraven, vilket innebär att en liknande framåtsträvande TV krävs för en optimal spelupplevelse. TCL:s prisvärda 55C765 är redo för uppgiften, med stöd för 4K-uppspelning till 144Hz VRR och 1080p/240Hz VRR över sina HDMI 2.1-anslutningar. Gameplay är responsivt, smidigt och detaljerat med hjälp av nivåerna av ljusstyrka och färgdjup som uppnås av TCL:s Quantum Dot VA-panel och Mini LED-bakgrundsbelysningssystem. Spelarfokuserade funktioner, inklusive förinställda bildlägen, variabel Shadow Enhancement, plus ett siktestöd för att säkerställa att du aldrig missar ditt mål, kan nås från TCL:s uppgraderade Game Bar-gränssnitt. Detta ger också snabb information om bildhastigheter, HDR-status och mer. Lägg till 55C765:s Onkyo-designade ljudsystem och du har en TV som är gjord för alla dina speluppdrag.
EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2024-2025 TCL 75C855 Slå dig ner framför TCL:s 75C855 och den stora skärmen på 75 tum som omedelbart antyder att du är inne på en riktig filmupplevelse – och det är vad du får från denna högpresterande Mini LED-modell. Inuti TV:ns slanka, diskreta ram finns ett bakgrundsbelysningssystem med mer än 2 000 zoner, som använder sexkristalliga LED-chips för att förbättra noggrannheten och nå en ljusstyrka som överstiger 3500 nits. Följaktligen uppvisar bilder hög kontrast och utmärkta lokaliserade detaljer för att få ut det bästa från 4K HDR-källor. Färgerna är rika men nyanserade tack vare både 75C855:s Quantum Dot-panel och TCL:s AiPQ-processor, som också optimerar rörelse, klarhet, HDR-precision och mer. Ljud, från ett Dolby Atmos-system med sex-högtalare som utvecklats av Onkyo, visar sig vara en matchning till TV:ns fina bilder. Enkelt uttryckt är TCL:s 75C855:s en enda hemmabiolösning.
EISA PORTABEL PROJEKTOR 2024–2025 XGIMI MoGo 3 Pro Oavsett om du är hemma eller på resande fot ger denna lilla och snygga bärbara projektor från XGIMI storbildsunderhållning utan krångel. Med sin cylindriska form kan du enkelt vrida på MoGo 3 Pro för att visa Full HD HDR-bilder på vilken yta som helst, från golv till tak, antingen rakt eller i vinkel. Bilden justeras sedan automatiskt tack vare XGIMIs ISA 2.0-teknik som säkerställer att inga hinder kommer i vägen. Projektorns stativ fungerar också som högtalare. Dess 360-gradersljud kommer från ett system designat av harman/kardon – MoGo 3 Pro kan även användas för musikuppspelning via Bluetooth, eller som en diskret omgivande lampa med olika färger och effekter. När det gäller vad man ska titta på är Google TV inbyggd för snabb åtkomst till streamingtjänster och appar, medan en mikro HDMI-ingång stöder spelkonsoler och mediaspelare. MoGo 3 Pro kommer att underhålla dig var du än är.
EISA BÄSTA KÖP UST-PROJEKTOR 2024–2025 Hisense PL2 Ett smart, kompakt chassi och lins med ultrakort kastlängd gör Hisenses PL2-projektor lätt att få plats i alla rum, där den kan visa sin säkra bildkvalitet och breda utbud av funktioner. En 4K HDR-modell som är kompatibel med Dolby Vision och HDR10+, använder en laserljuskälla med 2 700 Lumens ljusstyrka för att skapa bilder på upp till 150 tum som utan problem slår igenom omgivande ljus. Bildinställningar, inklusive Filmmaker Mode, mjuka rörelseverktyg och ett spelalternativ med låg ingångsfördröjning, förenas av den senaste iterationen av Hisenses VIDAA-operativsystem. Använd detta för strömmande appar, eller spela från andra källor via tre HDMI-ingångar, varav två är v2.1. Bluetooth- och AirPlay 2-anslutningar tillgodoser musiklyssning genom projektorns inbyggda 2x15W högtalarsystem, som också ger förfinat, balanserat ljud till filmer, TV och spel. Hisenses PL2 är mångbegåvad, lätt att använda och en enastående artist i sin klass.
Förbered dig på att bli helt uppslukad i en filmupplevelse av XGIMIs högpresterande UST-projektor. Genom att samarbeta med 4K DLP-optik med en "Dual Light 2.0"-laserkälla med 2 300 ISO Lumens fängslar Aura 2 med en fantastisk bildprestanda. Sport, spel och filmer/TV-tittande drar nytta av dess breda kontrast, skarpa detaljer och exceptionella färghantering, och dess ljusstyrka gör den väl lämpad för visning på dagtid såväl som för sessioner i mörkare belysning. Bilder upp till 150 tum kan projiceras på en ALR-skärm eller direkt på en vägg, med projektorn som erbjuder snabb automatisk justering av fokus, geometri och mer för att passa. Ett system med fyra högtalare från harman/kardon, plus Android TV-integration fullbordar Aura 2:s status som en överlägsen hemmabiolösning.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår