pressrelease

Nu lanseras Comhem Play+

Com Hem nylanserar streamingtjänsten ”Comhem Play” med ännu mer innehåll och nytt utseende.

Samtidigt lanseras innehållspaketet ”Comhem Play+” som innehåller filmer och serier tillgängligt även för den som inte är kund hos Com Hem. För att fira lanseringen bjuds alla befintliga kunder på Comhem Play+ i ett helt år.

Com Hem nylanserar alltså streamingtjänsten ”Comhem Play” med ett nytt utseende och ett bredare och mer exklusivt innehåll. I samband med detta blir tjänsten ”Comhem Play+” öppen för alla, och vem som helst kan därmed ladda ner appen och få tillgång till ett stort bibliotek av filmer och serier tillgängligt inom hela EU. Vid lansering bjuds alla Com Hems tv-, bredbands- och mobilkunder på streamingtjänsten under ett helt år.  

Några titlar som återfinns i Comhem Play är prisbelönta serier, och filmer som bland annat Rocketman från streamingtjänsten Paramount+, samt barnklassiker av Astrid Lindgren från SF Kids.

Alla som är befintliga tv-kunder hos Com Hem kan som tidigare ta del av sitt kanalpaket i Comhem Play. Och nu kan alltså även vem som helst skaffa Comhem Play+ med filmer och serier för 69 kronor i månaden, genom att besöka comhemplay.se.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår