filmrecension tv-serier Hemmabio #1-2 2020

MONSTERJAKTEN GÅR VIDARE

Man får aldrig en lugn stund om man är monsterjägare. Detta är något som bröderna Sam och Dean Winchester får uppleva ännu en gång i säsong 14 av Supernatural.

Brorsorna ska bekämpa faror i form av mytologiska varelser och demoner som ständigt jagar dem, samtidigt som de åker landet runt i sin feta Chevrolet Impala från 1967 och försöker balansera livet som monsterjägare och ett vanligt liv, typ. Inte bara är det ondingarna som rör om i deras vardag – det uppstår också intriger och drama mellan huvudpersonerna och de som korsar deras väg.

Lite svårt att leva ett vanligt liv kan det vara när storebrorsan Dean (Jensen Ackles) är besatt av ärkeängeln Michael, och brorsan Sam (Jared Padalecki) måste försöka hitta ett sätt att få tillbaka sin bror. Gärna vid liv. Detta låter kämpigt nog, men det råkar även vara så att deras vän Jack (Alexander Calvert) har förlorat sin själ.

Serien må vara inne säsong 14, men trots det så känns varje avsnitt nytänkande och spännande. Dock så har bröderna redan hunnit gå igenom varje kris som man kan tänka sig, och stundvis så känns det lite uttjatat. 

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår