pressrelease

FLERA NYA LAMPOR

Mera smart ljus hos dig

Det handlar till exempel om en starkare ljuskälla, ett gäng nya taklampor, en uppdaterad ljusslinga och Hue Bloom plus en utökning av inomhusarmaturer som kan kontrolleras med Bluetooth inom familjen Hue White Ambiance. 

Ljusslingan Philips Hue Lightstrip Plus har alltid låtit användaren förlänga eller förkorta slingan till den perfekta storleken – men nu, med denna uppdatering till Hue Lightstrip Plus, så kan användaren även återanvända en avklippt bit med de nya inkluderande kopplingsbitarna. 

Philips Hue White A21 låter användaren lysa upp ett helt rum tack vare ljuskällans mycket högre ljusproduktion på 1600 lumen (ungefär lika med en ljuskälla på 100W). Den nya ljuskällan är lite större än den vanliga lampan från Philips Hue. 

Nya Philips Hue Centris är en färsk familj av LED-spotlights för taket som har designats med mycket ljus i åtanke. 

Bordslampan Philips Hue Bloom har också fått en uppdatering som innefattar en uppgradering på färgkvaliteten på ljus, ökad ljusstyrka (nu 500 lumen) och även en generell förbättring i kvalitet.

 

philips hue

 

De nya modellerna:

  • Philips Hue A21 ljuskälla: SEK 279
  • Philips Hue Centris spot-taklampa (i svart och vit) i fyra utformningar: SEK 3.099-4.999
  • Philips Hue Bloom: SEK 879 (i svart och vitt)
  • Philips Hue Lightstrip Plus: SEK 899 för 2 meter grund-kit med strömadapter och SEK 279 för 1 meter förlängning.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår