Nyhet

Gigantisk bild enkelt

Stor bild är viktigt för hemmabio, men eftersom det inte är alla som kan ha ett speciellt hemmabiorum har stora tv-apparater blivit mer eller mindre standard, trots att en projektor fortfarande ger den största bilden. Men med en Ultra Short Throw-projektor blir det enkelt att ha riktigt stor bild även i ett vardagsrum, och nu ger sig Samsung in på denna marknad!

Annons:

Samsung kallar de två modellerna The Premiere, där den dyrare (LSP9T) är en trelaser-modell som har HDR10+ och filmmaker mode tillsammans med en angiven ljusstyrka på 2 800 Al, och självklart 4k. Bildstorleken anges till 130 tum, men du kan såklart justera den genom att flytta projen lite närmare väggen.

Lillebror LSP7T är en singellaser-variant, och denna proj är inte HDR10+-certifierad, bilden är 10” mindre men också avsevärt billigare, och även denna är såklart 4k.

Eftersom dessa projektorer är tänkta ett ersätta tv-apparater är de försedda med rätt rejält ljud, inbyggd soundbar och surroundkänsla med Samsungs Acoustic Beamteknik, men självklart har de också HDMI med eARC så de kan kopplas sömlöst till alla former av hemmabiosystem.

Och precis som tv-apparaterna är The Premiere försedd med det senaste i smart tv-väg, så det är bara att logga in och börja titta!

Priserna hamnar runt 35 000 kr för LSP7T och 65 000 kr för LSP9T.

 

www.samsung.se

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår