Nyhet Film

Nyheter i november på HBO Nordic

Både friska premiärer och efterlängtade nya säsonger.

Annons:

Mr. Robot
Hela säsong 4 tillgänglig 1 november

 

Den fjärde och sista säsongen av den prisbelönta serien fortsätter där föregående säsong slutade. Price (Michael Cristofer) försöker få Angela (Portia Doubleday) att hämnas på Whiterose (BD Wong). Men saker eskaleras när Angela dödas av Dark Army-agenter och Whiterose varnar Elliot (Rami Malek) att han inte har mycket tid kvar att leva. Elliot och Mr. Robot (Christian Slater) försöker bekämpa den mörka armén, men det går inte helt som planerat.

10x60 min

 

   

Romulus
Premiär 7 november

 

Romulus är ett storslaget drama som handlar om Roms grundare och första kung. Historien utspelar sig 800 år f.Kr. i en primitiv och brutal värld där människans öde bestäms av den hänsynslösa naturen och av gudarna. I rollerna ser vi Andrea Arcangeli (Trust), Marianna Fontana (Indivisible) och Francesco Di Napoli (Piranhas). Matteo Rovere, Michele Alhaique och Enrico Maria Artale har regisserat.

Två avsnitt per vecka, totalt 10x60 min   

Moonbase 8
Premiär 9 november

 

I Winslow, Arizona tränar NASA:s Moon Base Simulator tre ivriga men inkompetenta astronautaspiranter inför deras första månuppdrag. När de kämpar för att slutföra träningen tvingar en rad oväntade omständigheter astronauterna att ifrågasätta sin egen mentala hälsa. Kan de överhuvudtaget fullborda uppdraget? I rollerna Fred Armisen, Tim Heidecker och John C. Reilly.

6x30 min

Industry
Premiär 10 november

 

Industry utspelar sig i den internationella finansvärlden och följer en grupp unga akademiker som tävlar om ett begränsat antal permanenta positioner på en investeringsbank i London. Men gränserna mellan kollegor, vänner, älskare och fiender blir suddiga när de fördjupar sig i en företagskultur som definieras lika mycket av sex, droger och ego som affärer och utdelningar.

8x60 min

Valley of Tears
Premiär 13 november

 

Miniserie skapad av producenten bakom Euphoria, Ron Lesham. Vi följer några unga soldater i strid i Mellanöstern 1973 under Yom Kippur-kriget. Förutom Lesham är serien skapad och skriven av Daniel Amsel, Amit Cohen, Amir Gutfreund, Izhar Harlev, Yael Hedaya, Gal Zaid och Yaron Zilberman. De unga soldaterna spelas av Lior Ashkenazi, Avraham Aviv Alush och Lee Biran och alla sex avsnitt regisseras av Yaron Zilberman.

10x60 min

Murder on Middle Beach
HBO-dokumentärserie, premiär 16 november

 

HBO:s dokumentärserie i fyra avsnitt är regisserad av Madison Hamburg och följer hans arbete med att klara upp det olösta mordet på sin mamma 2010, i en välmående del av Conneticut. I sin jakt på svar leder frågorna in till hans trasiga familj och samhälle. 

4x60 min


His Dark Materials
Säsong 2 har premiär 17 november

 

I den andra säsongen av His Dark Materials har Lord Asriel (James McAvoy) öppnat en bro till en ny värld och Lyra (Dafne Keen), som är upprörd efter sin bästa väns död, följer efter Asriel in i det okända. I en konstig och mystisk övergiven stad träffar hon Will (Amir Wilson), en pojke från vår värld som också flyr från ett komplicerat förflutet. Lyra och Will förstår att deras öden är knutna till att återförena Will med sin far men dom stöter på problem när ett krig närmar sig. Samtidigt letar Mrs. Coulter (Ruth Wilson) efter Lyra, fast besluten att ta med henne hem. 

7x60 min


Crazy, Not Insane
HBO-dokumentär, premiär 19 november

 

Crazy, Not Insane skapades av Oscarsbelönade Alex Gibney (HBO: s The Inventor: Out For Blood In Silicon Valley) och följer rättspsykiater Dr. Dorothy Otnow Lewis. Lewis har tillbringat mycket av sitt liv med att utreda våldsamma människors psyke, inklusive seriemördaren Ted Bundy. Hennes arbete med personlighetsstörningar och teorier om vad det är som skapar en mördare har med tiden gjort henne till ett kontroversiellt expertvittne i rättegångar. I denna serie får publiken inblick i Lewis forskning för första gången.

Veneno
Premiär 20 november

 

Serien är baserad på Valeria Vargas memoarer ”Not A Whore, Not A Saint: The Memories of La Veneno” och handlar om en av 90-talets mest älskade transsexuella ikoner: Cristina Ortiz (La Veneno). Serien är skapad av Javier Calvo och Javier Ambrosia (aka ”Los Javis”) och följer Valeria, en ung journaliststudent som upptäcker att hon har mer gemensamt med La Veneno än hon trodde. De två kvinnorna föddes i olika tider men deras berättelser sammanflätas när Valeria skriver en bok om La Veneno. Genom att lära sig mer om henne upptäcker Valeria sin "rätta" familj, hur man älskar sig själv och massmedias inverkan på en gåtfull underhållares liv.

8x45 min - alla avsnitt tillgängliga på premiärdagen.

Tuff Money
Premiär 22 november

 

Två älskvärda förlorare skojar om att kunna begå det perfekta brottet. Skämtet slår tillbaka när deras ord tolkas felaktigt och de blir tvungna att faktiskt genomföra rånet. Den rumänska serien är skriven och regisserad av prisbelönade Daniel Sandu (One Step Behind the Seraphim, Hackerville).

6x60 min


The Flight Attendant
HBO Max-serie, premiär 26 november

 

Flygvärdinnan Cassandra Bowden (Kaley Cuoco) vaknar i sitt hotellrum i Dubai, bakfull från kvällen innan och bredvid henne ligger en död kropp. Hon är alldeles för rädd för att ringa polisen och istället fortsätter hon sin morgon som om ingenting har hänt och möter de andra i besättningen för att åka till flygplatsen. I New York möts hon av FBI-agenter som vill veta mer om hennes dygn i Dubai. Cassandra har fortfarande svårt att pussla ihop natten och börjar undra om det kan vara hon som är mördaren.

8x60 min

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår