pressrelease Film tv-serier

Aktuellt på C More i mars

C More släpper andra säsongen av Jägarna, Sjölyckan säsong tre samt den absolut sista säsongen av Keeping Up with the Kardashians

Annons:

Serier och dokumentärer på C More i mars

 

Jägarna – säsong 2, premiär 8 mars
I säsong två skakas Eriks lugna tillvaro om när en femton år gammal utredning gör sig påmind. Den morddömde Joar Särn hävdar sin oskuld och gamla sår rivs upp på nytt när Erik återvänder till fallet. Eriks envisa jakt på sanningen leder till konflikter med forna vänner, inte minst med brorsonen Peter som nu axlat rollen som polis. Simon J Berger och Lena Endre är nya i rollistan denna säsong.

 

Sjölyckan – säsong 3, premiär 19 mars
Denna sommar sätts familjeharmonin på spel direkt när det visar sig att Berndt spontant gått och gift sig med Maj-Gull Söderberg. Vad händer nu med arvet och Sjölyckans framtid? Tomas och hans fru Lily är numera småbarnsföräldrar till Zion och har rätt olika syn på vad han behöver. Samtidigt har Klara och hennes man Rille blivit tonårsföräldrar på riktigt, något som innebär helt nya utmaningar.

 

Keeping Up with the Kardashians – sista säsongen, premiär 19 mars
Hemlighetsmakeriet har varit utbrett kring den absolut sista säsongen av Keeping up with Kardashians. Som enda svenska streamingtjänst visar C More denna sista säsong samtidigt som den går upp i USA.

 

Bulletproof – säsong 3, premiär 25 mars
Bishop, Pike och Pikes familj har rest till Kapstaden för att vila upp sig efter ett tufft år, men semestern får vänta när en liten flicka försvinner från stranden och senare visar sig vara kidnappad. Bishop och Pike tröstar de panikslagna föräldrarna och lovar självsäkert att hjälpa dem, men det visar sig vara allt annat än lätt, särskilt då de själva blir måltavlor för den lokala polisen.  

 

The Drowning – premiär 11 mars
När Jodies fyraårige son försvinner under en picknick vid sjön antas han ha drunknat, men kroppen hittas aldrig och Jodie tror att han blivit bortförd. Nio år senare ser hon en pojke på väg till skolan och är övertygad om att det är hennes son. Kan Jodie bevisa att mannen som nu ser efter pojken inte är hans riktige far utan hans kidnappare? The Drowning är en brittisk dramathriller i fyra delar.

 

Assassins – premiär 10 mars
Dokumentär om de två kvinnorna som var inblandade i lönnmordet på Kim Jong-nam, bror till Nordkoreas ledare Kim Jon-un på en flygplats i Malaysia. Var de härdade mördare eller blev de inblandade av misstag.

 

The Mustang – premiär 23 mars
Roman Coleman, dömd till 12 års fängelse för våldsamt överfall på sin partner, får chansen att delta i ett rehabiliteringsprogram med vilda hästar. Mattias Schoenaerts (Red Sparrow) spelar huvudrollen. Baserat på ett riktigt program i Nevada.

 

Övriga serier och dokumentärer i mars
Deadly Cuts – säsong 2, premiär 1 mars
In Ice Cold Blood – säsong 3, premiär 1 mars
Licence to Kill – säsong 2, premiär 1 mars

 

Filmer på C More i mars


Pokémon detective Pikachu - premiär 5 mars

Fartfyllt äventyr som utspelar sig i storstaden Ryme City där människor och Pokémon lever sida vid sida. Efter att polisen Harry mystiskt försvunnit försöker hans son Tim lösa mysteriet. Till sin hjälp får han Harrys partner, superdeckaren Pikachu (med röst av Ryan Reynolds). Tillsammans ger de sig ut på äventyr i staden där de träffar på såväl reportern Lucy som en rad kända Pokémon.

 

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw – premiär 12 mars
De två trätande tuffingarna från Fast & Furious-serien, agent Luke Hobbs och laglöse Deckard Shaw, måste här slå sig ihop för att rädda världen. Skurken Brixton Lore, en ex-agent med övermänskliga krafter, har kommit över ett biologiskt vapen och gett skulden till Hattie Shaw, MI6-agent och Deckards syster. Trion måste nu jobba tillsammans för att stoppa Brixton och hans terrorgrupp Eteon.

 

Good boys – premiär 26 mars
Galen komedi om de tre 12-åriga vännerna Max, Lucas och Thor som alla går och bär på något just nu. Max är kär i klasskompisen Brixlee, Lucas föräldrar ska skilja sig, och Thor älskar att sjunga men är rädd att bli retad. När de ska hjälpa Max att lära sig kyssas inför en fest blir de snart indragna i en rejält snurrig räcka händelser. Good Boys är producerad av teamet bakom Superbad.

 

Downsizing – premiär 31 mars
"Downsizing" utspelar sig i en framtid där människor kan välja att krympas till en pytteliten storlek för att minska vårt avtryck på jorden. I en miniatyrvärld räcker pengarna längre, och drömmen om ett bättre liv lockar medelklassmannen Paul Safranek (Matt Damon) men allt går inte riktigt som han tänkt sig. För regin står Alexander Payne som gjort filmer som "Sideways" och "The Descendants".

 

Daddy´s Home 2 – premiär 31 mars
Uppföljare med Will Ferrell och Mark Wahlberg. Efter alla prövningar i den första filmen har Brad och Dusty blivit sams men deras, och deras familjers relation ställs på prov när Brad och Dustys pappor, Kurt och Don, plötsligt kommer på besök till jul.

 

The Rental – premiär 1 mars
Skräckfilm. Två par hyr ett hus för en långhelg men snart inser de att allt inte står rätt till…

 

Weathering with you – premiär 3 mars
En av Japans mest framgångsrika filmer någonsing. Anime film om en tonårspojke som rymmer hemifrån och blir vän med en flicka som kan påverka vädret. Skapad av Makoto Shinkai, som också regisserade “Your Name”.

 

SamSam – premiär 5 mars
Tecknad barnfilm. SamSam har nästan allt: sitt eget flygande tefat, en massa vänner och en mysig familj. Han har dock inte, till skillnad från sina vänner, fått sina superkrafter ännu…

 

Hope Gap – premiär 5 mars
Grace och Edward har varit gifta i 29 år, men som en blixt från klar himmel berättar Edward när de besöker sin son Jamie att han ska lämna Grace nästa dag. Annette Bening och Bill Nighy i huvudrollerna.

 

Alla utlendinger har lukka gardiner – premiär 12 mars
Norskt drama. Hur fantastiskt och samtidigt hemskt är det inte att vara ung och kär? En berättelse om vänskap, kärlek, frihet som ung invandrartjej. Baserad på Maria Navarro Skarangers debutroman.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår