Nyhet Smarta hem

Nanoleaf Elements

Trevnad och natur

Nu lanserar Nanoleaf Elements – hexagonformade, smarta ljuspaneler i träimitation som enkelt kan sättas ihop i valfria kombinationer och bli till snygga väggdekorationer. Men de kan även tändas.

Nanoleaf Elements har ett brett spektrum av ljus, från kallt till varmt, och levereras med elva utvalda ljusscener, från en sprakande ”brasa” till känslan av frihet med ”lugnande vattenfall”.

Det finns dessutom fler smarta funktioner som cirkadisk rytm som synkroniserar belysningens färgtemperatur med dagsljuset, möjlighet att skapa scheman för att automatiskt tända och släcka ljuset samt trådlös dimning och justering av färgtemperatur.

– De flesta smarta produkter är endast tillverkade med fokus på funktionalitet och inte med tanke på hur väl de passar in i våra hem. Vårt mål är att låta våra kunder ta med sig de bästa delarna av naturen inomhus och skapa de lugnande upplevelser alla människor behöver, säger Gimmy Chu, VD och en av grundarna av Nanoleaf.

Ljuset styrs via den medföljande manuella fjärrkontrollen, via Nanoleaf appen, Apple Home- eller Google Home-apparna.

Ett startkit med sju paneler kostar 2 300 kr och kan köpas hos Nanoleaf och dess återförsäljare.

nanoleaf.me

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår