Film tv-serier

NYHETER I MAJ PÅ HBO MAX

Maj månad drar igång med flera seriepremiärer, bland annat The Staircase med Colin Firth och Toni Collette, Conversation with Friends, baserad på boken skriven av Sally Rooney (Normala människor) och The Time Traveler's Wife med Rose Leslie och Theo James i huvudrollerna. Dessutom kommer nu andra säsongen av Hacks.

Annons:

BUNKER
Tillgänglig 2 maj 

Bunker är en mörk komediserie från Mexiko som handlar om den medelålders pappan Vladimiro (Bruno Bichir). Hans fru och barn har tappat respekten för honom och han bestämmer sig för att gömma sig i en gammal bunker i sin källare. Men hans frid blir inte långvarig efter att ha etablerat kontakter med koreanska och ryska vetenskapsmän... 
8 avsnitt, tillgängliga på premiärdagen.


NOUGHTS + CROSSES
Säsong 2, premiär 6 maj 

Jack Rowan och Masali Baduza är tillbaka i rollerna som Callum och Sephy i BBC One-dramat Noughts & Crosses. Paret försöker nu desperat fly från Albion på jakt efter ett nytt liv tillsammans. Det har tagit eld i staden de lämnade bakom sig i kölvattnet av Sephys "kidnappning" och de förödande händelserna i första säsongen. Baserad på de populära ungdomsromanerna av Malorie Blackman. 
4 avsnitt, alla tillgängliga på premiärdagen.

THE STAIRCASE  
Premiär 6 maj 

Baserad på en sann historia och handlar om Michael Petersons (Colin Firth) liv, hans spretiga familj i North Carolina och hans fru Kathleen Petersons (Toni Collette) mystiska död. I andra roller ser vi Michael Stuhlbarg, Juliette Binoche, Dane DeHaan, Olivia DeJonge, Rosemarie DeWitt, Tim Guinee, Patrick Schwarzenegger, Sophie Turner, Vincent Vermignon, Odessa Young och Parker Posey. Serien är skapad av Antonio Campos.  
8 avsnitt varav 3 på premiärdagen.

VISITORS  
Premiär 10 maj 

Visitors är en fantasykomediserie av Simon Astier (Zero Corp, Mortel) och den första franska original-TV-serien för kanalen Warner TV. Den åtta avsnitt långa halvtimmesserien skapades, skrevs och regisseras av Astier som också spelar huvudrollen som Richard, en nybörjarpolis som ser två konstiga ljus kollidera på himlen under sin första dag på jobbet. I övriga roller ser vi Florence Loiret Caille, Damien Jouillerot, Vincent Desagnat, Tiphaine Daviot, Grégoire Ludig, Julie Bargeton, David Marsais, Arnaud Tsamere, Delphine Baril och Adrien Ménielle. 
8 avsnitt varav 3 på premiärdagen.

BREEDERS   
Säsong 3, premiär 12 maj 

Martin Freeman och Daisy Haggard gör huvudrollerna i denna brittiska mörka komediserie. En smärtsamt ärlig inblick i föräldraskapet när Paul (Freeman) och Ally (Haggard) försöker få ihop livspusslet. Nya säsongen tar vid där den förra slutade efter att tonåringen Luke (Alex Eastwood) slår sin pappa. Samtidigt har Ally sina egna problem med jobbet, sitt tidiga klimakterie och med hennes allt mer ansträngda förhållande till sin nyblivna tonårsdotter, Ava (Eve Prenelle). Serien är medskapad av Freeman, Chris Addison och showrunnern Simon Blackwell. 
10 avsnitt, 2 på premiärdagen och därefter 1 i veckan.

WILD ROMANIA  
Premiär 12 maj 

Wild Romania är ett genomarbetat dokumentärfilmsprojekt tillägnat Rumäniens natur och djurliv. Tusentals kilometer, hundratals timmar av råmaterial och mer än tio år av förproduktion har resulterat i unika bilder från spektakulära delar av landet och unika berättelser om landets biologiska mångfald. Regisserad av Dan Dinu med Adrian Titieni i huvudrollen. 
3 avsnitt, 1 per vecka.

HACKS   
Säsong 2, premiär 13 maj 

Den Emmybelönade och kritikerrosade Max Original-komediserien Hacks återvänder för en andra säsong. Säsong 2 tar vid precis där första säsongen slutade, när den legendariska Las Vegas-komikern Deborah Vance (Jean Smart) och hennes unga manusskrivare Ava (Hannah Einbinder) reser genom landet och arbetar med Deborahs nya djupt personliga standup-akt. Återkommande skådespelare inkluderar Jean Smart, som belönades med en Emmy för sin insats i säsong 1, Hannah Einbinder, Carl Clemons-Hopkins och Jane Adams, samtliga nominerades till Emmys för säsong 1. Nya gästskådespelare är Laurie Metcalf, Martha Kelly, Ming-Na och Margaret Cho. 
10 avsnitt, 2 per vecka.

CONVERSATIONS WITH FRIENDS  
Premiär 15 maj 

Frances, 21-årig collegestudent, och hennes ex-flickvän men numera bästa vän Bobbi, framför spoken word-poesi tillsammans i Dublin. De träffar Melissa och en äldre författare, som är fascinerad av paret. Bobbi och Frances börjar umgås med Melissa och hennes man Nick, en stilig men reserverad skådespelare. Medan Melissa och Bobbi flirtar öppet med varandra, inleder Nick och Frances en intensiv hemlig affär som är överraskande för dem båda. Regisserad av Lenny Abrahamson och Leanne Welham, producerad av Element Pictures (Normal People, Room, The Favourite) och en seriebearbetning baserad på Sally Rooneys debutroman. Med Alison Oliver, Sasha Lane, Joe Alwyn och Jemima Kirke i huvudrollerna. 
12 avsnitt, 1 i veckan.

THE TIME TRAVELER’S WIFE 
Premiär 16 maj 

The Time Travelers Wife berättar historien om det gifta paret Clare och Henry och problemen de ställs inför på grund av Henrys förmåga att resa i tiden. I huvudrollerna ser vi Rose Leslie som Clare Abshire och Theo James som Henry DeTamble. Serien är baserad på den bästsäljande romanen av Audrey Niffeneggerav. 
6 avsnitt, 1 i veckan.


FILMER TILLGÄNGLIGA 1 MAJ 
Trophy
Ferrari: Race to Immortality
I Am Bolt
I Am Duran
Senna
Steve McQueen: The Lost Movie
When We Were Bullies
Gladiator
Inglourious Basterds 
Fler titlar tillkommer. 


Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår