Övrigt

KONSTIGT PAPPER I TIDNINGEN

Vad har hänt med pappret i nya HemmaBiotidningen, det är ju inte samma som det brukar vara?

Annons:

 

Ni som prenumererar och fått det senaste numret av HemmaBio (6/2022, i butik på tisdag 7/6) noterar att det är ett helt annat papper i inlagan mot det vanliga. Kvaliteten är betydligt sämre vilket vi beklagar.

Anledningen är att det tyvärr blev en nödlösning från tryckeriet utom vår, eller deras, kontroll:

”Problemen beror på omvärldsläget och står helt utanför vår makt, och en ytterligare bidragande orsak är den långvariga strejk som varit i Finland, som nu äntligen är löst, men fortfarande ställer till med problem i branschen. Vi vet att detta är ett nödalternativ för er, och vi lyckades få tag på magasinspapper till er, om än mattbestruket. Vi har konkurrenter som inte fått tag på papper alls och stått still.”

Vi beklagar verkligen det inträffade och hoppas ni har förståelse och kan njuta av tidningen ändå, så jobbar vi vidare tillsammans med tryckeriet och gör allt vad vi kan för att få kommande nummer tryckt på det fina kvalitetspapper vi annars alltid använder.

 

Jonas Olsson // HemmaBio

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår