Nyhet

Primares A35.8 - Flexibla muskler i hemmabion

Här laddas det på med totalt åtta kanaler, som dessutom kan bryggas i par för ordentliga kraftresurser.

Annons:

 

Primares nya A35.8 låter, enligt inledande rapporter från våra kollegor på Hifi & Musik, mycket bra, och med de flexibla bryggkopplingsmöjligheterna kan detta bli ett populärt hemmabiosteg.
Det handlar om totalt åtta kanaler, och dessa kan bryggas i par, så man kan till exempel tänka sig en femkanalsuppställning med bryggade kanaler för LCR medan surrounderna får nöja sig med varsin kanal. Eller varför inte köra LCR plus en passiv subbas på ett steg, och så fyra surrounder och fyra Atmoshögtalare på ytterligare ett steg?

Det finns en mycket smidig funktion i form av en nivåvippa som gör att du kan välja nivå på de bryggade kanalparen, något som förenklar när man ska blanda bryggade och enkla kanaler. Slutsteget är baserat på Hypex Ncore-moduler, och det finns minst sagt gott om effekt att tillgå. Steget finns i titan och svart, och än så länge har vi ingen koll på priset.

primare.net

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår