Nyhet

nya högtalare från japanska Eclipse

Det handlar om en satellit-högtalare i ett kompakt, och ska vi säga, futuristiskt format.

Annons:

Slow cooking

Japanska Eclipse kommer nu med en ny högtalarmodell (TD307 Mk3), den första på sju år, och det handlar om en satellit-högtalare i ett kompakt och ska vi säga futuristiskt format. Det enda elementet är en fullregisters 6,5 cm liten glasfiberkon, och högtalaren ska ha ett användbart frekvensområde från 80 Hz, perfekt för en snitsig liten THX-uppställning alltså!

 

 

Den ovala lådan är också större än Eclipses tidigare modeller, och nu går det att ansluta såväl banankontakter som skalad kabel. Stativet gör att du kan vrida och vända på högtalaren, och vill du inte ha den stående på en bänk funkar det lika bra att hänga upp den på väggen eller i taket.

Att det är högtalare för mindre utrymmen har du säkert redan förstått, och med en RMS-effekttålighet på 12,5 W parat med en känslighet på 80 dB begriper alla att detta inte är något att riva huset med. Men de är små, snygga och inte speciellt dyra (£600 per par), så det finns säkert de som går igång på dessa läckra skapelser.

https://www.eclipse-td.com/uk/

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår