pressrelease

Creative BT-W4

Creative Technology lanserar Creative BT-W4, en ny och uppdaterad version av företagets Bluetooth-ljudsändare.

Annons:

Den uppdaterade versionen av BT-sändaren kan byta mellan fyra parkopplade enheter och en analog mikrofon för till exempel spelkonsoler. 

BT-W4 har den senaste aptX Adaptive-codecen, vilket låter den övervaka anslutningskvaliteten och innehållstypen samt optimera bithastigheten helt automatiskt och krångelfritt.

Dessutom har den högkvalitativt 24-bitarsljud i 48 kHz, och i kombination med Bluetooth 5.2:s pålitliga anslutning innebär det att man ska kunna räkna med oavbrutet ljud, oavsett om det är musik, film eller spel. 

 

Helt ny funktion för enhetsbyte
Byt mellan fyra parkopplade enheter med ett enkelt tryck. Är det någon som ringer? Det är lugnt, du kan gå in i HFP-läge genom att trycka på knappen två gånger. Ha händerna fria under samtal med dina Bluetooth-hörlurar eller trådlösa öronsnäckor* när sändaren används. Creative BT-W4 ger en flexibiliteten att göra flera saker samtidigt.

En analog mikrofon ingår och passar bäst till spelkonsoler, så att man lätt kan snacka med sina lagkamrater. Hands-Free Profile-läget hjälper till med röstchatt och aktiveras enkelt när sändaren ansluts till ett trådlöst headset

Man kan göra BT-W4 till sin egen med olika anpassningsfunktioner. När sändaren är ansluten till Creative-appen kan man byta mellan parkopplade enheter eller återställa parkopplingslistan, samt anpassa ljudet med equalizern och Sound Blasters Acoustic Engine. 
 
Creative BT-W4 är kompatibel med PC, Mac, Nintendo Switch, PS4 och PS5 och kostar cirka 500 kronor

Kika in hos creative.com/BTW4 för mer information.. 

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår