pressrelease Film

31 nätter av gratis skräck på Pluto TV i oktober

Nu kan du se riktigt bra skräckfilmer under hela oktober

Varje vecka i oktober är det olika teman. Oavsett om du gillar nerviga thrillers, blodig skräck eller en mysig halloweenkomedi.

Vecka 40, tema: Slasher
Psykopatiska mördare som slumpmässigt och oprovocerat förföljer och mördar ungdomar på olika kreativa och fasansfulla sätt.
På Pluto TV visas bl.a: Scream 4, Texas Chainsaw, Friday the 13th part IV, Halloween II, Halloween III.

Vecka 41, tema: Övernaturligt
Spöken, demoner, häxor och självaste djävulen, alla driver de sina offer till vansinne genom att slå i dörrar, knaka i golv och dyka upp när man minst anar det.
På Pluto TV visas bl.a: 1408, Sinister, Drag Me to Hell, The Gate, The Grudge 1-3.

Vecka 42, tema: Monster
Groteska varelser med stora tänder, vassa klor och alldeles för många ben. De kryper runt i skuggorna och sliter armar och ben av alla de får tag på.
På Pluto TV visas bl.a: Creepshow, Frailty, The Monster Squad, The Devil´s Rejects, Return of the Living Dead.

Vecka 43, tema: Gore
Blod, tarmar och söndertrasade kroppar är klassiska inslag i gore-filmer, det är grafiskt våld på hög nivå och inget för den kräsmagade.
På Pluto TV visas bl.a: The Dentist, The Collector, My Bloody Valentine, See no Evil 2, Saw 2-5

 

Moderna klassiker i oktober

The Grudge (1–3)
The Grudge triologin bygger på den japanska filmen Ju-on: The Grudge och handlar om en förbannelse som uppstår när någon dör fylld av raseri eller extrem sorg. Förbannelsen knyts till platsen där personen dog och de som sedan råkar möta denna mordiska kraft går ett fruktansvärt öde till mötes. Förbannelsen förs därefter över från offer till offer i en oändlig växande kejda av fasa.

Saw (2-6)
Saw är en amerikansk skräckfilmsserie regisserad och skriven av filmskaparna James Wan & Leigh Whannell. Filmseriens huvudkaraktär, den poetisk seriemördare "Jigsaw", placerar sina offer i bestialiska dödsfällor och för att överleva måste de skada sig själva eller andra på något fruktansvärt sätt för att undkomma en förestående - och fruktansvärd - död.

Scream 4
Scream 4 släpptes 2011 och är den fjärde delen i Scream-serien. Filmen regisserades av Wes Craven och skrevs av Kevin Williamson, som även ligger bakom de två första filmerna i serien. Scream 4 kombinerar ren skräck med kvick dialog och vassa kommentarer på filmgenren.

 

Och vill man inte ha det riktigt så läbbigt: 
Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth, Disaster Movie, Teaching Mrs Tingle, The Monster Squad, Burying the Ex, Rapture-Palooza, Vamps, A Haunted House och Creepshow. 

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår