Nyhet EISA Awards

Alla Home Theater Audio-vinnarna

Här presenterar vi alla vinnarna bland årets EISA-pristagare i kategorin Home Theater Audio, med bild och motivering.

Annons:

Här under presenterar vi alla vinnarna bland årets EISA-pristagare, med separata bilder och texter. För mer informtion om hifi-vinnarna, ber vi dig kika in på vår systertidnings hemsida: hifi-musik.se
För mer information om alla pristagare och alla medlemmar, är det 
eisa.eu som gäller! 

 


Annons:

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2023-2024 Bang & Olufsen Beosound Theatre Genom att använda en rad högtalarelement, inklusive en koaxialcenter och dubbla basar på 165 mm, levererar Beosound Theatre ett rymligt och väl definierat ljud med skarpa detaljer och kraftfull bas, allt från ett enda, underbart kabinett. Filmljudet är uppslukande och dramatiskt, medan musiklyssning, antingen stereo eller uppskalat till Dolby Atmos, drar nytta av ljudfältets anmärkningsvärda presentation av mellanregistret. Omfattande anslutningsmöjligheter inkluderar fyra HDMI och Wired/Wireless Powerlink för att lägga till ytterligare B & O-högtalare, medan driften är enkel via en app som öppnar dörren till strömning av musiktjänster. En anpassningsbar design tillåter till och med Beosound Theatres chassi att matcha TV-apparater i olika storlekar.
EISA PREMIUM AV FÖRSTÄRKARE 2023-2024 Denon AVC-A1H Den nuvarande toppmoderna AV förstärkar-designen, Denon AVC-A1H, med 15.4-kanalsbehandling och ett slutsteg med 15 kanaler är grunden för de mest expansiva hemmabiosystemen. Uppmärksamheten på detaljer som reserveras för varumärkets "A1"-klass, från AMP:s rejäla 11,5 kilos EI-typ-transformator och separat strömförsörjning för sitt DAC-steg, till 32-bitars DSP och optimerad kretslayout. Denna högkvalitativa teknik, kopplad till både Audyssey Multeq XT och DIRAC Live, resulterar i en ljudprestanda på referensnivå med filmer och musik. Denons flaggskepp blandar energi och hisnande upplösning, detaljer och tydlighet. Ingen annan integrerad multikanalsförstärkare kan matcha Denon AVC-A1H...
EISA BÄSTA KÖP SOUNDBAR 2023-2024 JBL Bar 300 Redo att ge TV:N ett seriöst ljudlyft, men från en kompakt, lättanvänd design, levererar JBL:s Bar 300 långt över sin prisklass. Dess 6 element och inbyggda förstärkare med multibeam-bearbetning och Dolby Atmos-avkodning skapar ett välbalanserat ljud med anmärkningsvärd placering av effekter och kontroll. För denna generation har JBL både förfinat sin fjärrkontroll och introducerat en ny app, vilket gör det enkelt att justera BAR 300:s EQ-inställningar, köra sin auto-kalibreringsrutin och strömma musik. Denna soundbar går in på en het marknad och gör iskallt anspråk på topplatsen.
EISA HÖGTALARSERIE 2023-2024 KEF R Series Teknologier först utvecklade för KEF:s mer high end-inriktade högtalare, inklusive den senaste generationen Uni-Q-element med Metamaterial Absorption Technology (MAT), lyfter nu design och prestanda för bolagets fantastiska R-serie. Högtalarserien omfattar sju modeller och består av golvhögtalare, stativhögtalare, center och Dolby Atmos-förberedda surroundmöjligheter och passar lika bra för hemmabio- som hifi-entusiaster. Oavsett film eller musik, spelar R-högtalarna över hela linjen med detaljerad dynamik och ett överlag överlägset naturligt ljud som kombinerar kontrollerad, djup bas med en öppen och vidsträckt diskantåtergivning. De olika färgvalen, med specialversioner för R3-stativaren och R7-golvaren, gör att de här snygga högtalarna kommer passa in i alla hem.
EISA FÖRSTÄRKT STATIVHÖGTALARE 2023-2024 Klipsch The Sevens Den här förstärkta stativhögtalaren tar in designen från det amerikanska märkets Heritage-modeller och kombinerar med framåtblickande specifikationer – med ett stiligt, högpresterande och funktionsspäckat resultat! Tractrix-hornladdade diskanter och 165-millimeters bas/mellanregisterelement får fart av en specialutvecklad DSP och biffig, inbyggd förstärkning. Ljudet från The Sevens är basrikt, storskaligt med massor av detaljer och kan finjusteras för att passa den personliga smaken genom Klipschs intuitiva Connect-app. Omfattande kopplingsmöjligheter omfattar HDMI ARC, USB-B, Bluetooth och analogt (inklusive MM-RIAA), samt högupplöst musikuppspelning upp till 24 bitar/192 kHz, säkerställer att det här systemet är redo för allt!
EISA SOUNDBAR 2023-2024 Loewe klang bar3 mr Loewes smart klädda Klang Bar3 mr syftar till att locka alla som önskar uppslukande TV-ljud, utan besvär. Denna 3.1-kanalsmodell stöder Dolby Atmos och serverar ett ljud som är rikt i detalj och spänning. Musikalisk prestanda är också bra, och på grund av dess dubbla 100 mm toppmonterade baselement krävs det inte en subwoofer för att det ska låta mäktigt. Man kan dock lägga till en trådlös för den som önskar mer bastryck, liksom trådlösa bakhögtalare för att ta surroundupplevelsen till en annan nivå. Med DTS Play-Fi-plattformen har Klang Bar3 mr en mängd olika strömningsalternativ och möjlighet till multiroom. Bland anslutningarna finns pre-outs för fem kanaler, en unik funktion som gör det möjligt för audiofila inställningar med aktiva högtalare.
EISA HEMMABIO BD-SPELARE 2023-2024 Magnetar UDP800 För en högkvalitativ AV-upplevelse finns det fortfarande inget bättre än Ultra HD Blu-ray-skivor, särskilt när de levereras av en premiumspelare. Magnetars UDP800 är den stjärna du behöver för att lyfta din hemmabio, som kombinerar DVD, Blu-ray och Ultra HD Blu-ray-uppspelning med hantering av musikformat inklusive DVD-A och SACD. Omfattande användarmenyer och anslutningar gör denna spelare användarvänlig, medan dess high end-konstruktion matchar prislappen. UDP800 levererar 4K-prestanda (inklusive Dolby Vision eller HDR10+) med skarp detaljering och rena färggraderingar via HDMI, men byter till musik via dess analoga utgångar (RCA eller XLR) och dess prestanda är lika fängslande. UDP800 är den efterlängtade nya kungen av skivor.
EISA HEMMABIO SLUTSTEG 2023-2024 Musical Fidelity M6x 250.7 M6X 250.7 är en perfekt partner för rejäla högtalare i en hemmabio som bjuder på dynamik och kraftfull bas utan ansträngning med sina 7x150W. Inuti metall-chassit med aluminiumfront matar ett par Super Silent-transformatorer sju oberoende AMP-moduler, var och en med sin egen kylenhet. Bi-amping är möjlig och bakpanelen erbjuder även balanserade eller obalanserade ingångar. Det här är en riktig tungviktsförstärkare när det gäller både byggkvalitet och prestanda, med ett underbart transparent ljud – M6X 250.7 är ett flerkanaligt underverk.
EISA AV RECEIVER 2023-2024 Primare SPA25 Primare markerar en välkommen återkomst till AV-receiverarenan och har skapat ett flerkanals, uppslukande ljudkraftverk som fängslar med både film- och musikuppspelning. En 9-kanalsdesign baserad på energieffektiv hypex klass D-förstärkare och stöd för bi-amping av fronthögtalarna. Spa25:s ljud blandar delikat smidighet med rapp attack, bastyngd och sömlös ljudbild – alltsamman redo att finjusteras av programvara från Dirac Live. Andra funktioner, inklusive företagets väl ansedda Hi-RES PRISMA-streamingplattform och en högkvalitativ USB-DAC-ingång, kommer att tillfredsställa tvåkanals-audiofilen. Slutligen säkerställer den eleganta stilen och premiumbyggkvaliteten på SPA25 att den ser lika bra ut som det låter.
EISA SOUNDBAR SYSTEM 2023-2024 Yamaha True X series Ett hemmabiosystem med imponerande flexibilitet. Yamahas True X kombinerar SR-X40A soundbar, SW-X100A subwoofer och WS-X1A surroundhögtalare, som alla ansluter till varandra trådlöst för en snygg, autentisk 3D-ljudupplevelse. Oavsett om man skapar uppslukande ljudlandskap från Atmos-filmljudspår eller spel, eller spelar musik, fängslar föreställningen alltid med sin energi, sina detaljer och exakta ljudbild. De tygklädda högtalarna är trendiga, liksom systemets tillhandahållande av kontroll via fjärr, app eller röst genom den inbyggda Alexa-mikrofonen. Och det finns ett annat trick – båda bakhögtalarna kan fungera i solo-läge som helt bärbara (och vattentäta) Bluetooth-högtalare. För Yamaha markerar X verkligen platsen.
EISA HEMMABIO SUBWOOFER 2023-2024 Perlisten D212s Perlistens D212S har en ryslig specifikation med sina två specialdesignade 300 mm woofers, arrangerade i en push-pull-konfiguration och drivs av ett 2,4 kW AMP-steg, vilket ger bas under 20Hz. Men dessa specifikationer antyder bara hela historien: i din hemmabio erbjuder denna noggrant konstruerade subwoofer snabb, dynamisk prestanda, med exakt kontroll över dess prestation. Hårdslående LF-effekter levereras med ordentligt tryck, medan atmosfäriska basdetaljer drar nytta av D212S imponerande subtilitet. Spelar en viktig del här gör en avancerad DSP, som tillsammans med Perlistens app möjliggör en djupgående inställning som passar lyssningsmiljön, komplett med parametrisk EQ. Det här är en subwoofer med både muskler och hjärna!
EISA BÄSTA KÖP AV RECEIVER 2023-2024 Onkyo TX-RZ50 Tack vare en omfattande uppsättning funktioner, inklusive fullregisters Dirac Live för djupgående kalibrering, erbjuder Onkyos TX-RZ50-receiver imponerande valuta för pengarna. Ännu bättre – den stöder detta med en kraftfull, uppslukande prestanda som plockar fram varje detalj från Dolby Atmos- och DTS: X Movie-spåren. Rejält med kraft från nio-kanalers slutsteg säkerställer en dynamisk, basrik presentation, medan processorkapacitet för 11 kanaler möjliggör expandering av systemet. Musikuppspelning ignoreras inte heller: tvåvägs Bluetooth och en DAB+ Tuner går samman med Apple Airplay 2, Chromecast och DTS Play-Fi Multiroom för att täcka alla plattformar. Sammanfattat handlar det om ett komplett paket med Onkyos Slick Controller-app, plus ett appalternativ för Dirac, vilket gör hanteringen smidig.
EISA HÖGTALARSERIE 2023-2024 KEF R Series Teknologier först utvecklade för KEF:s mer high end-inriktade högtalare, inklusive den senaste generationen Uni-Q-element med Metamaterial Absorption Technology (MAT), lyfter nu design och prestanda för bolagets fantastiska R-serie. Högtalarserien omfattar sju modeller och består av golvhögtalare, stativhögtalare, center och Dolby Atmos-förberedda surroundmöjligheter och passar lika bra för hemmabio- som hifi-entusiaster. Oavsett film eller musik, spelar R-högtalarna över hela linjen med detaljerad dynamik och ett överlag överlägset naturligt ljud som kombinerar kontrollerad, djup bas med en öppen och vidsträckt diskantåtergivning. De olika färgvalen, med specialversioner för R3-stativaren och R7-golvaren, gör att de här snygga högtalarna kommer passa in i alla hem.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår