Nyhet Film tv-serier

Nya titlar till Prime Video i mars

Missa inte heller den adrenalinfyllda actionrullen Road House, som är en re-make av kultklassikern från 80-talet. I rollerna syns bland annat Jake Gyllenhaal, Conor McGregor och Post Malone. För den som inte är rädd för paranormala fenomen släpps även Guldbaggenominerade Canceled den 25 mars, producerad av Joakim Lundell.

Annons:

Ricky Stanicky

7 mars, 2024

När ett spratt går fel hittar de tre barndomsvännerna Dean, JT, och Wes (Zac Efron, Andrew Santino, and Jermaine Fowler) på den fiktiva karaktären Ricky Stanicky för att ta sig ur svåra situationer.
Tjugo år efter att de skapat denna “vän”, använder de fortfarande den icke-existerande Ricky som ett alibi för deras omogna beteende. Men när deras partners blir misstänksamma och kräver att få träffa den omtalade Mr. Stanicky bestämmer sig den skyldiga trion för att anlita den före detta skådespelaren och galna kändis-imitatören “Rock Hard” Rod (John Cena) för att väcka karaktären till liv.
Men när Rod tar sitt livs roll lite för långt, börjar de önska att de aldrig uppfann Ricky från första början.

 

Invincible S2 - Part 2

14 mars, 2024

Det är äntligen dags för premiären av den andra delen av Invincible säsong två. Baserad på den banbrytade serietidningen skriven av Robert Kirkman, Cory Walker och Ryan Ottley, kretsar handlingen runt den 18-åriga Mark Grayson, som är precis som vilken annan kille som helst i hans ålder.
Förutom det faktum att hans pappa är (eller var) den mäktigaste superhjälten på planeten. Fortfarande ärrad av Nolans svek från säsong ett, står Mark inför en mängd nya hot och kämpar med att återuppbygga sitt liv.
Allt samtidigt som han slåss mot sin största rädsla – att bli som sin pappa utan att märka det.

 

Road House

21 mars, 2024

I denna adrenalinfyllda actionrulle försöker den före detta UFC-kämpen Dalton (Jake Gyllenhaal) fly sitt mörka förflutna. Med ett rykte som fortfarande föregår honom får Frankie (Jessica Williams), ägare av ett roadhouse i Florida Keys, syn på honom.
Hon anlitar honom som sin nya dörrvakt i hopp om att stoppa gängledaren Brandt (Billy Magnussen) och hans våldsamma gäng från att förstöra hennes älskade bar.
Även fem mot en är Brandts gäng ingen match för Dalton. Men insatserna blir högre när den hänsynslösa hejduken Knox (Conor McGregor) kommer in i bilden. När allt mer blod går till spillo och de brutala bråken eskalerar, visar sig de tropiska Keys vara farligare än något Dalton någonsin mötte i oktagonen.

 

Canceled

25 mars, 2024

Spökjägarna Gone Ghosting går från kungar till canceled när en före detta kameraman går ut med att de hela tiden fejkat sina paranormala möten.
Fast besluten att göra en storartad comeback tar ledaren Alex sitt stukade team till ett hus som sedan länge varit igenbommat på grund av de fruktansvärda händelser som ägt rum där, med planen att låta kamerorna rulla oavbrutet, vad än de kan stöta på.
Men det som väntar på dem bakom herrgårdens stängda dörrar är allt annat än fejk.


Fler premiärer

Kandahar | 1 mars 

Joy Ride | 1 mars 

Når Befrielsen Kommer  | 24 mars 

The Baxters | 28 mars


Annons:

Prime Video Road House

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår