Film tv-serier

Nytt på HISTORY Channel

Under maj djupdyker HISTORY Channel i fall av felaktigt dömda personer, monarkins historia och förråd som skattplatser för antikviteter.

Annons:

 


THE GUILTY INNOCENT WITH CHRISTOPHER ECCLESTON – torsdagar från 30 maj kl. 21.00
Med hjälp av arkivbilder, expertintervjuer, rekonstruktioner och research väcker Emmy-prisade skådespelaren Christopher Eccleston liv i fascinerande berättelser och utredningar av några av världens mest beryktade fall av personer som blivit felaktigt dömda.


ROYAL AUTOPSY – torsdagar från 2 maj kl. 21.00
Med rättsmedicinsk analys, forensiska tekniker och historiska undersökningar djupdyker HISTORY Channel i monarkins historia. Varje torsdag får tittaren följa med när kanalen undersöker dödsfall, skiljer fakta från fiktion och återberättar några av monarkins mest gripande historier.


STORAGE WARS – fredagar från 10 maj kl. 21.00
I maj återvänder Storage Wars och tar med tittarna på en hisnande resa bakom kulisserna i den spännande och riskfyllda värld som förrådsauktioner utgör. Med stor entusiasm undersöker programledarna förråd efter förråd i hopp om att hittade en (eller flera!) bortglömda eller gömda antikvitetskatter. 


Utöver de tre nya programmen lanserar också publikfavoriten The Curse of Oak Island fler avsnitt under sommaren, varav flera avsnitt är inspelade i bla Danmark och på Bornholm. 
Serien har en global publik på tiotals miljoner unika tittare och är en storfavorit bland svenska HISTORY Channel-tittare. I samband med de nya avsnitten finns Corjan Mol, en av författarna till boken The Jerusalem Files som gräver vidare i mysteriet, tillgänglig för intervju.

Avsnitten för The Curse of Oak Island sänds enligt nedan:

10 juni, avsnitt 21 – Straight as an Arrow
17 juni, avsnitt 22 – Abbey Road
24 juni, avsnitt 23 – Cone E Island (inspelat i Danmark och på Bornholm!)
1 juli, avsnitt 24 – TBC (inspelat i Danmark och på Island!)

Alla program går att streama på Telia och Amazon Prime

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår