Nyhet Teknik

4k med laser

LG:s andra generation av 4k-laser heter HU85L, och denna UST- (Ultra Short Throw) projektor projicerar en 90 tum stor bild på ett avstånd av drygt 5 cm!

Annons:

Flyttar du projektorn 18 cm från vägg får du en 120-tumsbild, och fortfarande bra drag i bilden. Specifikationen talar om 2 500 Al, och som konstaterats är det såklart en 4k-projektor med laserljuskälla. Stort färgomfång och djup svärta ska ge härliga filmupplevelser, och med tillgång till olika streamingtjänster, USB, HDMI och trådad nätverkskoppling lär underhållningsutbudet inte vara några problem.

En intressant ”finess” med HU85L är att den är diskret, och dessutom förhållandevis kompakt. Och om du placerat den ”lite fel” finns en 12-punkters keystonejustering att ta till.

Och vad vore en modern projektor utan AI? HU85L har LG:s AI-lösning ThinQ, så du kan säga åt projektorn att exempelvis stänga av sig själv när filmen är slut eller att visa bas-solon på Youtube. Tala gör du i micken, som är inbyggd i LG:s Magic remote. Japp, och med Magic remote vift-kontrollerar du som vanligt markören när du fepplar runt i menyerna.

Annons:

Jo, den är riktigt snygg, långt ifrån vissa andra UST-projekotorer.
Lite casual gaming i ett upplyst rum funkar helt ok tack vare rejält ljudflöde.
Textil i fronten och man kan precis förnimma försänkningen på toppen.
Varför inte stå nära bilden och granska den, bara för att du kan liksom?

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår