Nyhet Smarta hem Hemmabio #10 2018

Som en strömbrytare på väggen!

Tänk om man kunde tända och släcka i taket genom att trycka på en knapp, en slags lampknapp på väggen, i det rum man vill tända i – och fjärrstyra eller tidstyra samma lampa.

Annons:

Med Z-Wave.Me Wall Controller SC kan du både styra lampor på traditionellt sätt och integrera dem i ditt smarta hem-system. Eller använda strömbrytarna som fjärrkontroller för att påverka det smarta hemmet. Ett tryck på den ena kan ju även betyda att anpassa all belysning efter tv-tittande på kvällen och den andra att sätta på värme i källaren och tända utebelysningen. Eller något helt annat. I ett smart hemsystem kan en smart strömbrytare starta eller stoppa ett förlopp som gör det du vill.

Z-Wave.Me Wall Controller SC är utformad för att monteras som en vanlig väggströmbrytare och finns med två olika ramar och lock – med en eller två styrknappar, som var för sig ger två olika lägen som inte bara behöver betyda av och på. Tillsammans ger tvåknappsversionen fyra olika kombinationer som vart och ett kan betyda olika saker.

M.nu säljer väggkontrollern för cirka 430 kr inklusive lock.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår