spel Hemmabio #1-2 2019

JUST CAUSE 4

Regimstörtaren Rico Rodrigues är en kaxig och härlig rackare som jag verkligen gillar. Nu är han här igen med uppgraderad grapple hook och ett överjävligt vädersystem som ställer till det för allt och alla i det nya området Solis.

Precis som i Avalanche Studios förra spel i Just Cause-serien så får vi ett enormt landskap med massor att göra. Först på listan står utrotandet av den militära organisationen Black Hand med Gabriela Morales i spetsen och samtidigt ta reda på en påstådd personlig koppling som vår huvudperson skall ha till organisationen.

Även om flera av spelsystemen från tredje delen är uppgraderade så känns det tyvärr direkt ganska repetitivt. Det är dock fortfarande superhärligt att spränga saker till höger och vänster, flyga flaggskärm, wingsuit och mer motordrivna fordon på mark och i luften.

Det blir dock tyvärr lite för mycket expansions-känsla av Just Cause 4 istället för att kännas som ett helt nytt spel. Grafiken är sådär och även om kontrollen är förbättrad så lämnar den en del att önska. Jag längtar faktiskt tillbaka till treans underbara tropiska landskap i Medici. Fyran är på intet sätt dålig, bara inte så rolig och fräsch som jag kanske hade hoppats på.


JUST CAUSE 4

 

Genre: Open World Action
Utvecklare:
PEGI: 18
Testat på: PS4

 

Spelglädje 6/10
Grafik 6/10
Ljud 6/10
Online nej

Totalt 6/10

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår