Nyhet

Control4 har släppt sitt nya operativsystem OS 3

OS 3 har mängder av nyheter och förbättringar där den största skillnaden är att du kan anpassa gränssnittet för att göra ditt system ännu mer personligt.

Annons:

Det handlar om ett enkelt gränssnitt med över tusen nya funktioner och förbättringar som noga och genomtänkt omformats för att förenkla ditt smarta hem. Det ska vara modernt, intuitivt och roligt att använda oavsett vilken enhet du använder det på.

OS 3 ska släppa på tyglarna när det kommer till anpassning och ger dig större möjligheter att gör ditt smarta hem unikt. Markera till exempel dina mest använda rum som favoriter så kan du snabbt svajpa mellan dem, och anpassa varje rum efter din smak så du kommer åt dina favoriter ännu snabbare. Du kan även ändra skärmens bakgrund från ett antal förinställda val eller ett eget foto. Dina bakgrundsbilder är synliga på telefoner, tabletter, pekskärmar och TV-skärmar.

Allt ska vara mer intuitivt och lättnavigerat än tidigare versioner med sitt nya gränssnitt och större ikoner där du får snabbt och lätt tillgång till alla hemmets enheter. Se endast lamporna som är på, vilken musik som spelas och kolla snabbt andra rum genom att svajpa mellan dem.

För mer info, klicka HÄR

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår