Nyhet Smarta hem Hemmabio #8 2019

Telldus med backup och widgets

Widgets, det vill säga möjligheten att göra en app till en aktiv del av startskärmen, används flitigt i Android-enheter, och nu kan du även se status från ditt smarta hem via Telldus på detta sätt.

Funktionen kommer med version 3.10 av appen och är ett tillskott i premiumutbudet som gör det möjligt att visa valfria data från hemmet live.

En annan nyhet i Premium-abonnemanget är den nya säkerhetskopierings- och återställningsfunktion som kan göras av din gateway via Telldus Live! Skulle något hända med din Telldus-utrustning går det numera att återställa en säkerhetskopia av ditt smarta hems alla inställningar även om du byter ut en gateway mot en ny.

Fotnot: Telldus Live! är en onlinetjänst där man kan styra alla sina Telldus-anslutna prylar. Live-tjänsten är gratis att använda i basutförande, men den som köper till Premium-abonnemanget får även tillgång till ett antal extra tjänster och möjligheter.

 

För mer info: Telldus

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår