pressrelease

ARLO SLÄPPER PRO 3

Arlo Pro 3 har begåvats med 2K HDR, inbyggd strålkastare med mörkerseende i färg, 160-graders vidvinkel, tvåvägsljud och Smart Hub

Arlos nya Pro 3 erbjuder en högpresterande, enkel och trådlös säkerhetslösning med upplösning i 2K, vilket är nästan 80 procent fler pixlar än föregångaren, HDR och fungerar både inomhus och utomhus, har hög bildkvalitet och installeras enkelt på bara några minuter och kontrolleras sedan med hjälp av Arlo-appen.

Som vårt nya flaggskepp i Pro-serien, är Pro 3 fullpackad med våra senaste innovationer som ger användare möjligheten att övervaka sina hem eller företag med mer skärpa och detaljrikedom. Dessutom gör den trådlösa, smidiga designen kameran extremt lättplacerad, säger Naveen Chhangani, Vice President of Product Management.


Det nya systemet innehåller ett uppladdningsbart batteri och en magnetisk laddningskabel som även kan användas för att ladda kameran direkt. Bra är också att Pro 3 är kompatibel med samma tillbehör som Arlo Ultra för att anpassa sin uppsättning med till exempel solpanel, förlängda laddningskablar för utomhusbruk, och en dubbel laddstation utformad för att snabbt ladda två batterier.

Arlo Pro 3 finns i lite olika stora paket, och till exempel ett 2-kamerasystem inklusive en SmartHub har ett rekommenderat pris på ca 6 790 SEK

För mer info, klicka HÄR

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår