pressrelease tv-serier

THE LUMINARIES

The Luminaries är en äventyrlig berättelse om kärlek, mord och hämnd.

Historien utspelar sig på den vilda västkusten på Nya Zeelands södra ö när guldruschen når sin topp på 1860-talet, en tid då män och kvinnor reser till andra sidan världen i hopp om att tjäna en förmögenhet.

Serien i sex delar följer den unga, självständiga äventyraren Anna Wetherell som har seglat till Nya Zeeland för att skapa ett nytt liv. På resans sista dag blir Annas förväntningar på framtiden ännu högre efter ett romantiskt första möte med den charmige Emery Staines. Men den listiga spåkvinnan Lydia Wells har andra planer för Anna och gillrar en fälla för att det unga paret inte ska träffas igen.

The Luminaries är baserad på den bästsäljande romanen skriven av nyzeeländska författaren Eleanor Catton, som tilldelades det prestigefyllda Booker-priset 2013.

I rollerna ser vi Eva Green (Casino Royale, Penny Dreadful) som Lydia Wells, Eve Hewson (Robin Hood, The Knick) som Anna Wetherell, Himesh Patel (The Aeronauts, Avenue 5) som Emery Staines och Ewen Leslie (Top Of The Lake: China Girl, The Cry) som Crosbie Wells.

The Luminaries (6x60 min) har premiär 21 juni på HBO Nordic.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår